Galatasaray'da Igor Tudor Dönemi!

Kenarda futboldan anlayan, oyuncusuna gerekli ayarı çekebilecek gerçek bir hoca olacak sonunda şükürler olsun.

Oha hic beklemiyordum :D

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Yalnız bu tarz algı operasyonlarına en çok kanan taraftar kesinlikle bizimkisi

Bizim taraftarlarda etik değil demeye başladı :)

Ulan FT'yi TFF ayartırken etik metik bahsetmiyordu kimse

Nedense bu tarz şeyler hep Galatasaray söz konusu olunca bu kadar abartılır

Ntvsporda bos muhabbet donuyor,Sneijder Riekerinkin ayrilisi sonrasi nasil 1 tavır takinacak merak konusu fln diyorlar

Riko yoksa bizde yokuz diye küserler Sneijder ve De Jong. NTV Spor daki adamlar her zaman bizim iyiligimizi düsünüyorlar sagolsunlar.

Deplasmanlarda 4 puan almis deplasman hastaligi yoktur insallah

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Herif kustu resmen :D

Lan moruk herif madde koydurmuş hala ağlıyon be.

Galatasaray gibi bir camia'dan teklif almış şampiyonluğa oynamıyosunuz bişey yapmıyosunuz ne diye artislik yapıyon

defansın kutsal mekanı olan italyada juventusun en iyi dönemlerinde 8 yıl stoper olarak görev yapan böyle bir kişi ile yan toptan her maç gene gol yersek tüm stoperlere tekme tokat dalar bu bile olumlu bir gelişme !! en azından seneye transfer bütçesinin yüzde 80 inin stopere harcanacağı garanti oldu !

Valla Cevat benim de bu Tudordan beklentim tum stoperlerimizin Semihten baslayarak hepsinin once agzini burnunu kirmasi, sonra da tum defans hattimizi toptan yollamasi sene sonu.

Ntvsporda bos muhabbet donuyor,Sneijder Riekerinkin ayrilisi sonrasi nasil 1 tavır takinacak merak konusu fln diyorlar
Melo, Riera, Drogba etc. hepsine boş haberlerle baskıları oluşturup zorla yollattılar. Yıllardır Sneijder'le uğraşıyorlar; umarım yine sahada cevabını verir.

tapatalk

Allllaaaahhhh!!!!!

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Latovleviciyi de getir hocammmm. Gözümüz sol bek görsün.
,

4176YQ.png

:005::005::005::005::005::005:

Futbol şu topraklarda yasaklanmalı aslında çomarlık bu olsa gerek. Kardeşim adam 3 maç üst üste farklı yenilse 150 bin euroyu verip fesih etme yetkin var ama adama teklif geldiğinde bu etik değil.

Adama koca bir hastir çekerler işin özü şu ülkede kimse etiklik üzerine ağlamasın boşa

Hayirlisi olsun. Tudor hocam takimdaki disiplini saglayacaktir.Hasan şaş gelseydi agzimi cok pis bozardim. Bu takim ne cektiyse bole yerli sevici abilik ayagina takilanlardan çekti.

Geri
Üst Alt