Galatasaray'da Igor Tudor Dönemi!

Bi gun bekleselerdi "Tudor or not Tudor" diye espri yapacaktim. Iyi yırttınız.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Sergen yokken 1 günde yeni teknik direktör getirdik. Sergen olsaydı Ayhan Akman'ı teknik direktör yaparlardı herhalde.

TUDOR_badge-1-.jpg

888e550ce8bddecc64344c788f36-grande.jpg

Adeta 41 yaşında Siena'dan Juve'ye giden bir Conte havası :D

İyi en azından herkesin istediği hoca geldi, yani bu da başarısız olursa artık sıra yönetime de gelir herhalde.

Yazin bize düsük maliyetli ama iyi olan bir kac hirvat veya o bölgelerden futbolcu bulsa cok güzel olur.

Gözümüz söyle sert futbolcu görsün biraz, bizimkilerin neredeyse hepsi kiz gibi oynuyor.

Bence tudor zamaninda futbolcular verimli olamazsa , yonetimden once bu kez hedef secilen futbolculara bireysel tepki olacaktir . Yonetim kendine baya kredi kazanir bu hamle ile

Seyirciler oyunculara tepki yonlendirmeye baslar diye dusunuyorum oncelikle

Kesin haber mi?

Yazin bize düsük maliyetli ama iyi olan bir kac hirvat veya o bölgelerden futbolcu bulsa cok güzel olur.

Gözümüz söyle sert futbolcu görsün biraz, bizimkilerin neredeyse hepsi kiz gibi oynuyor.

Sert derken de jong bunu beğendi dermiyiz yoksa ? :D Adam ayak kafa göz dinlemiyor giriyor. :D :D

Terim olayıyla alakası yok durumun, orda izin aldılar bizden. Ama sözleşmesinde serbest kalma maddesi olan biriyle görüşmek için ne izni alacakmışız orasını anlamadım. Zaten Türkiyede bu işler bir acayip, sözleşme bitimine 6 ay kala bile futbolcu ile direkt görüşemiyorsun.

{taptap}

Terim olayıyla alakası yok durumun, orda izin aldılar bizden. Ama sözleşmesinde serbest kalma maddesi olan biriyle görüşmek için ne izni alacakmışız orasını anlamadım. Zaten Türkiyede bu işler bir acayip, sözleşme bitimine 6 ay kala bile futbolcu ile direkt görüşemiyorsun.

{taptap}

Normaldir.Avrupada kurallar çerçevesinde işliyor herşey.Burda ise mafya ağzı ile birbirine kin düşmanlıkla ilerlediği için kolay kolay olmuyor o işler.Olunca da böyle feridun tankut gibi çapsızlar çemkiriyor işte.

Geri
Üst Alt