Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aday oldu kesin başkan gözüyle bakmamak lazım.
listesi çok önemli.
en son katıldığı seçimde hezimete uğramıştı.
bu arada görevini 0 borç ile teslim eden son başkan diye biliyorum
Klasik sıfır bilgiye dayalı sadece dışarıdan edinilmiş söylentilerle yorum yapıyorsun. Bence bekle ve gör politikasını benimseyip köşene çekilmelisin.
Ayrıca şu kafayı değiştirin. Kimse Ünal Aysal'a bir şey yapmadı; ne yaptıysa o yaptı kendine yaptı. Prandelli ve şu anki takım tamamen onun eseri. Madem savaş açıyorsun herkese; artık sonuç görelim sadece konuşuyor. Koskoca camiayı düşman yapmadığı kesim kalmadı. Düşmansan akıllı ata oyna bari, sessiz kal ve adımını at. Ünal Aysal hem kulübün kaynaklarını gereksizce harcadı hem de herkese düşman oldu. Politik bir adam olamadı hiçbir zaman.
Ne dışarıdan alınan sıfır bilgisi ne diyorsun sen ya ? Hayret bir şey adamın şike yok dediğini ben mi uyduruyorum ?
Şundan önemli bize başkandan daha çok konuşacak işi bilen as başkanlar lazim... Sadece başkan konuşunca ne boş konuştuğunu görüyoruz 1 yıldır...La nasıl kadro önemli? Tarihin en buyuk şikesine bence öyle bir şey yok diyen bir adam bu alp Yalman.
Nasıl Galatasaraylısınız siz?
Şundan önemli bize başkandan daha çok konuşacak işi bilen as başkanlar lazim... Sadece başkan konuşunca ne boş konuştuğunu görüyoruz 1 yıldır...
Adamın ne maksatla bunu söylediğini bilmiyorsun, bilmediğin halde yargılıyorsun. Merak etme Alp Yalman dediğin adam Ünal Aysal'dan daha Galatasaraylı. Adamın hayatı kulüple geçmiş neredeyse, Ünal Aysal 2000'lerden sonra kulüple bağlantısını arttırdı.