Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 34.200
- 3.684
- 1.588
mazlumun zalim, zalimin mazlum olarak gösterildigi bir düzende yasiyoruz suan ne yazik ki...
göz göre göre önümüz kesiliyor.
göz göre göre önümüz kesiliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan yazıklar olsun camiaya be
aysalın arkasında duramadılar,bazı seyler vardır sportif basaırının dahi önündedir
fener daha 1 ay önce acıklama yaptı sizi biz degistirecegiz diye
su adamın arkasında duramadılar,fenere yedirdiler
ömrüm boyunca unutmayacagım bu olayı
dinazorlar ölmeden bu kulübün önü acılmaz
aysa kendi ipin çekti her yönüyle mali sportif vs...
Bir çoğunuzun Alp Yalman kimdir bilmeden yorum yaptığınızı düşününce oturduğum yerden gülüyorum... Merak ediyorum kaç kişi Alp Yalman'ın başkanlık dönemini olgun kafayla gördü? Ben nachizane 33 yaşındayım ve Alp Yalman'ın başkanlık dönemini yönetimsel olarak bildiğimi iddia edemem. Takım olarak kazanılan başarılar ise sadece 2 şampiyonluk olarak değerlendirmemek gerekir. İngiltere milli takımından 8 yediğimiz zamanlarda ManU yu CL dışarısına ittiğimiz gün Türk futbolunun 88 den sonraki en büyük başarısıdır. Faruk Süren'in başkanlığa seçilmesinde de rol oynadığını hatırlıyorum. Yanlışım olabilir tabi bu konuda. Düşünün ki ben Alp Yalman başkanlığında 9-15 yaşları arasındaymışım. Şimdi bu yaşta olup burada yazsam benimle dalga geçersiniz. Lafın özü karşı çıkışlarınız vs var ama ne için karşı çıktığınızı bildiğinizi düşünmüyorum. Bu arada iyi ya da kötü diye yorum yapmayacağım. Umarım Galatasaray adına en hayırlı seçenek olur.
sportif?
sportif
2 senedir yükselen takımı ego ugruna ne hale getirdi adam..sacma sapan transferler sacma oyuncu transferleri çöpe atılan paralar yanlış hoca tercihleri albayrakları ali dürüstleri yönetimden uzaklaştırıp tek adam olaya çalışmalar
Tamam iste. Aradan 20-25 sene gecmis. Böyle kolay mi bu isler? Az cok bende hatirliyorum Alp Yalman´i.
Bu kadar uzun bir dönem bu islerden uzak kalmis bir adami kurtarici diye koca Galatasaray´in basina getirmek ne kadar dogru?
O dönemde 3-4 Milyon´larla oynuyorduk, artik yüz milyonlarla oynuyoruz. Ne anlar Alp Yalman bu islerden?
Mesele abilik mabilik yapmaksa, gitsin dernek kursun, sevgi gösterisi filan yapsin. Var mi böyle birsey ya?
Sanki mükemmel bir mali yapı vardı Aysal gelince.Hem hersene her branşda başarı iste hem süper bir mali yapı hayali kuraysa kendi ipin çekti her yönüyle mali sportif vs...
Sanki mükemmel bir mali yapı vardı Aysal gelince.Hem hersene her branşda başarı iste hem süper bir mali yapı hayali kur