GSC Portal Galatasaray'da İlk Başkan Adayı Belli Oldu!

mazlumun zalim, zalimin mazlum olarak gösterildigi bir düzende yasiyoruz suan ne yazik ki...

göz göre göre önümüz kesiliyor.

ulan yazıklar olsun camiaya be

aysalın arkasında duramadılar,bazı seyler vardır sportif basaırının dahi önündedir

fener daha 1 ay önce acıklama yaptı sizi biz degistirecegiz diye

su adamın arkasında duramadılar,fenere yedirdiler

ömrüm boyunca unutmayacagım bu olayı

dinazorlar ölmeden bu kulübün önü acılmaz

aysa kendi ipin çekti her yönüyle mali sportif vs...

Bir çoğunuzun Alp Yalman kimdir bilmeden yorum yaptığınızı düşününce oturduğum yerden gülüyorum... Merak ediyorum kaç kişi Alp Yalman'ın başkanlık dönemini olgun kafayla gördü? Ben nachizane 33 yaşındayım ve Alp Yalman'ın başkanlık dönemini yönetimsel olarak bildiğimi iddia edemem. Takım olarak kazanılan başarılar ise sadece 2 şampiyonluk olarak değerlendirmemek gerekir. İngiltere milli takımından 8 yediğimiz zamanlarda ManU yu CL dışarısına ittiğimiz gün Türk futbolunun 88 den sonraki en büyük başarısıdır. Faruk Süren'in başkanlığa seçilmesinde de rol oynadığını hatırlıyorum. Yanlışım olabilir tabi bu konuda. Düşünün ki ben Alp Yalman başkanlığında 9-15 yaşları arasındaymışım. Şimdi bu yaşta olup burada yazsam benimle dalga geçersiniz. Lafın özü karşı çıkışlarınız vs var ama ne için karşı çıktığınızı bildiğinizi düşünmüyorum. Bu arada iyi ya da kötü diye yorum yapmayacağım. Umarım Galatasaray adına en hayırlı seçenek olur.

Tamam iste. Aradan 20-25 sene gecmis. Böyle kolay mi bu isler? Az cok bende hatirliyorum Alp Yalman´i.

Bu kadar uzun bir dönem bu islerden uzak kalmis bir adami kurtarici diye koca Galatasaray´in basina getirmek ne kadar dogru?

O dönemde 3-4 Milyon´larla oynuyorduk, artik yüz milyonlarla oynuyoruz. Ne anlar Alp Yalman bu islerden?

Mesele abilik mabilik yapmaksa, gitsin dernek kursun, sevgi gösterisi filan yapsin. Var mi böyle birsey ya?

Hahaha hadibakalım ünalistler şimdi napıcaksınız :D

Selçuk mu? Mustapha Sarp mı?

Gelecek başkanın başarılı olması yönetim kuruluna bağlıdır,Türkiye ayar verilmesi gereken bir çok kurum var bunlarla mücadele edebilecek yönetim lazım.Olur da başarılı olursak Aysala yapıldığı gibi el birliğiyle gönderilir.Bu işe iştahlı çok Galatasaraylı var.Diğerlerini söylemeye gerek yok.

Ünal aysal dışında şu anda en iyi başkanlık yapacak isim Haluk ulusoydur

sportif

2 senedir yükselen takımı ego ugruna ne hale getirdi adam..sacma sapan transferler sacma oyuncu transferleri çöpe atılan paralar yanlış hoca tercihleri albayrakları ali dürüstleri yönetimden uzaklaştırıp tek adam olaya çalışmalar

baskanın hataları yok degil

ama terim ile ayrılma süreci tek taraflı degil,hoca tercihleri konusunda da elestirebiliriz

ama genel tabloya baktıgın zaman sportif olarak basarılıdır ünal aysal

sadece futbol degil basket kadın erkek takımları 20 küsür yıl sonra sampiyonluklar yasadı,amatör sporlarda basarılar var

futbolda tekrar itibarı yükseldi takımın

6 senedir sampiyonlar ligine gidemeyen takım 3 senedir direkt gidiyor

bunlar önemli

Hayırlı olsun yeni başkanımız.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

galatasaray tff seçimlerinde demiröreni DESTEKLEMİŞTİR...........hala aysal savaşıyordu diyen var

Bu kulübe son 2 yılda ünal aysaldan başka kimse bu kadar zarar veremezdi fener bizi değiştirmişmiş gülerler

Selçuk mu? Mustapha Sarp mı?

Tamam iste. Aradan 20-25 sene gecmis. Böyle kolay mi bu isler? Az cok bende hatirliyorum Alp Yalman´i.

Bu kadar uzun bir dönem bu islerden uzak kalmis bir adami kurtarici diye koca Galatasaray´in basina getirmek ne kadar dogru?

O dönemde 3-4 Milyon´larla oynuyorduk, artik yüz milyonlarla oynuyoruz. Ne anlar Alp Yalman bu islerden?

Mesele abilik mabilik yapmaksa, gitsin dernek kursun, sevgi gösterisi filan yapsin. Var mi böyle birsey ya?

Ben yapabilir yapamaz konusunda değilim... Yapamaz dediğiniz kişi o bütçelerle CL gruplarına kalıp statüsünü değiştirmiş takımın başkanı ki o güne kadar Türk futbol tarihinin tek başarısı 88 yılında Ali Tanrıyar zamanında kazanılmış olan Şampiyon Kulüpler Kupası Yarı finalidir. Faruk Süren'in sportif başarılarla dolu olan başkanlık sezonunun temeli de Alp Yalman başkanlığında atılmıştır. Öncelikle Galatasaray'a böylesine hizmet etmiş bir kişi hakkında çok fazla şey bilmeden atıp tutmak bizlere yakışmaz. Tamamen varsayımsal olarak yorum yapıyorsunuz. Belki çıkacak adam yaşının da etkisiyle asacak kesecek milleti. Bunu bilemeyiz...

alp yalman gelecekse tek basına yetmez.ali durust ıkıncı baskan bıde şahin bi isim adnan ozturk mutlaka olmalı yonetımde..

Sanki mükemmel bir mali yapı vardı Aysal gelince.Hem hersene her branşda başarı iste hem süper bir mali yapı hayali kur

bundan öncekilerin kötü olması bunu eleştirmeyeceğimiz anlamına gelmiyor yalnız...ne diyelim iyi mi diyelim bundan öncede batıyoduk salla mı diyelim

Yeni yönetim kurulu hayirli olsun.

_1339508266.jpg

Geri
Üst Alt