Galatasaray'da Jesse Sekidika Sesleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü çıksa ne olur ki hem maliyeti düşük hem yaşı genç. FFP varken gidip futbolu kafasında bitirmiş adamları almak yerine böyle genç ve potansiyelli adamları almak lazım. 30 küsürlük adam alınca göndermek zor oluyor.

Kötü çıksa ne olur ki hem maliyeti düşük hem yaşı genç. FFP varken gidip futbolu kafasında bitirmiş adamları almak yerine böyle genç ve potansiyelli adamları almak lazım. 30 küsürlük adam alınca göndermek zor oluyor.
Öyle de yabancı kontenjanı gidiyor ve oraya yapılacak olası daha iyi takviyenin önünü kapatıyor mantıken he ben bu oyuncu özelinde söylemiyorum bunu, hiç izlemedim iyi çıkar kötü çıkar görürüz ama ne kaybederiz kısmı o kadar da boş değil aslında. Mevcut takımda denenmesi makul ama.

Böyle Anadolu dan gelen heriflere başta hep 2 yıllık kontrat yapmak lazım. Baktın iyi çıktı kontratı revize edebilirsin her türlü, kötü çıkarsa da elden çıkarmak kolay olur.

Yoksa 3-4 yıl besliyoruz böylelerini hayır kurumu gibi.

sent via GSC

FPP belası başımızdayken DOĞRU KARAR. Bazılarını da anlamıyorum 50-100bin euro ya MESSİ mi bekliyorlar? Yaşı 23. 1,5 senede kendini geliştirirse en az 10m euro getirir.
Milyon euro maaş verdiğimiz Feghouli,Belhanda, BABEL'e bakınca Takıma tavan maaş sınırı getirmeli BAŞKAN...

bari kaynagi yolla

Umarım başarılı olur. Hayırlı olsun.

GSC habire haber paylaşıyor. Daha Arda haberi tutmamışken bu haber girildi.

Enteresan. Umarım kaynağınız sağlamdır ve kendi kaynağınızı kullanıp GSC olarak haber yapmaya devam ederiz.

GscHaber - kaynak olarak gösterildiği günleri görür müyüz acaba :)

Son aciklamadan sonra bugün kap gelmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt