Galatasaray’da Koalisyon Sağlanamadı

Boşuna tartışmayın bu dursun tekrar şeçilecek bu bariz belli.

Dursun 4 tane yıldızla herkesi susturur

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Kendi fikrin de,niye gitsin yahu,6/6 yapsan matematik olarak da şampiyon oluyorsun?Neye dayanarak,3/3 yaptık bile kaldı 3 daha.

Mustafa Cengiz seçime gitmezse o 3 yılı bırak,1 yılı bile tamamlayamazdı camia içindeki baskıdan.Bak bunu benden daha iyi senin bilmen lazım.Şu yazdığının hiçbir elle tutulur mantıklı tarafı yok.

Şampiyon mu olduk hayırdır,3 hafta var daha?Akhisar maçı ilk yarı 2-0 yenik kapasak şampiyonluk gitti diyebilir misin?Sürekli bir öyle bir böyle oynuyorsun dediğin net bir şey yok ki?Ben hala senin İsmailenver olduğunu düşünmüyorum.İnan Kıraç da boşa uğraşsa demişsin bir de,hani derinleri konuşuyorduk?
Yahu şampiyonluk geldi gitti derken herhalde kendi fikrimi söylüyorum :) İtiraz edecek bir şey bulamayınca iyice saçmaladın bunu benim duyum olarak mı yazdığımı zannettin? Benim öyle bir postum mu var; "Gençlerbirliği maçını kaybettik camiadan aldığım duyuma şampiyonluk gitti" mi yazdım :) Bence senin kafa karışık 5 defadır yazdım sen başka şeylere sinirlenip başka saiklerle bana itiraz ediyorsun...

Şampiyonluk geldi gitti benim kendi fikrim :) Bir bilgi değil :) Senin fikir beyan etme hakkın var da benim niye olmasın yahu :) Ben fikstüre bakıp fikrimi söyledim şimdi de aynı şekilde fikstüre bakıp diyorum ki şampiyonuz...Dolayısıyla seçimi Mustafa Cengiz kaybetmez...Her ne kadar Dursun Özbek Eşref Hamamcıoğlu'nu divan başkanı seçtirse de gücü yetmeyecek diyorum bu arada onu duyumlara yazdım ve doğru çıktı zaten ama bunların bir önemi yok diyorum en temel etken de şampiyonluk diyorum...

Yahu şampiyonluk geldi gitti derken herhalde kendi fikrimi söylüyorum :) İtiraz edecek bir şey bulamayınca iyice saçmaladın bunu benim duyum olarak mı yazdığımı zannettin? Benim öyle bir postum mu var; "Gençlerbirliği maçını kaybettik camiadan aldığım duyuma şampiyonluk gitti" mi yazdım :) Bence senin kafa karışık 5 defadır yazdım sen başka şeylere sinirlenip başka saiklerle bana itiraz ediyorsun...

Şampiyonluk geldi gitti benim kendi fikrim :) Bir bilgi değil :) Senin fikir beyan etme hakkın var da benim niye olmasın yahu :) Ben fikstüre bakıp fikrimi söyledim şimdi de aynı şekilde fikstüre bakıp diyorum ki şampiyonuz...Dolayısıyla seçimi Mustafa Cengiz kaybetmez...Her ne kadar Dursun Özbek Eşref Hamamcıoğlu'nu divan başkanı seçtirse de gücü yetmeyecek diyorum bu arada onu duyumlara yazdım ve doğru çıktı zaten ama bunların bir önemi yok diyorum en temel etken de şampiyonluk diyorum...

Camiadan duyum aldın da şampiyonluk gitti dedin demedim ki.Onları sürekli görüş değiştirdiğini,tutarlı olmadığını örneklemek için yazdım.Camia ile ilgili yanıldıklarını yazdım zaten yukarıda,onları kabul ettin zaten.Eşref Hamamcıoğlu seçildiğinde Dursun fena geliyor yazdın mı?Yazdın bak yukarıda.Şimdi diyorsun ki Mustafa başkan %1'in altında kaybetme olasılığı.Çelişki değil mi bu?

Bu ismailenver meselesi nedir , arasira denk geliyorum
Yahu yok bir şey ben kasımdan beri galatasaray platformlarındayım, ismailenver mahlasıyla yazıyorum...Sadece forumlarda adımla yazıyorum...Oradan uçurmuşlardı burayı da takip ederdim...Şubat gibi buraya kayıt oldum...Baktım üye yapılmıyorum tekrar mesaj attım @Danyal Artemis 'e o arada @Aslan Karadağ a da attım bana sordular ispatlar mısın ismailenver olduğunu diye ben de kendilerine teknoloji cahili olmama rağmen sağolsunlar ekran görüntüsü nasıl alınır öğretip gerekli bilgileri attım teyid ettiler benim aynı kişi olduğumu 5-6 mart gibi üye yaptılar... Buna atıfta bulunuyor yani hepsi o...Ciddi bir şey değil Sinan Üstat istişareye devam...

Camiadan duyum aldın da şampiyonluk gitti dedin demedim ki.Onları sürekli görüş değiştirdiğini,tutarlı olmadığını örneklemek için yazdım.Camia ile ilgili yanıldıklarını yazdım zaten yukarıda,onları kabul ettin zaten.Eşref Hamamcıoğlu seçildiğinde Dursun fena geliyor yazdın mı?Yazdın bak yukarıda.Şimdi diyorsun ki Mustafa başkan %1'in altında kaybetme olasılığı.Çelişki değil mi bu?
Değil zira ben her iki görüşü de şampiyonluğa göre yazdığımı hep belirtiyorum bu başlıkta da hep belirttim ben izahatını kaynağını açıklamadan post atmam Sarper beni eleştirebilirsin sıkıntı yok sadece söylemediklerimi söylemiş gibi aktarman yahut tahrifat yapman nahoş...Bak tekrar sordun tekrar yazdım Mustafa Cengiz kesin kazanır rahat olun söylemimin temel yargısı şampiyon olmamızdır yoksa senin dediğin gibi daha önce fikstür zora gidince Mustafa Cengiz başkan olamaz şampiyon olamazsak seçime gitmesin diyen de benim ve bu iki durum arasında da herhangi bir çelişki cidden görmüyorum belki de ben gerizekalı olduğum için öyle algılıyor da olabilirim ama daha nasıl açık izah edilir bilmiyorum neyse sarper hürmetler sana...

Forum'dan adam toplasam bu beyinsizlerden daha cok basarili bir yonetim olusturabiliriz.

Ayrica Burak Elmas'in aslinda hain bir kahpe oldugu gercegine'de gorduk.

Benim anlamadığım bir nokta var. 5 ay önce Galatasaraylısından, Fenerbahçelisine; Beşiktaşlısından, Trabzonsporlusuna... Futbolu ucundan azıcık takip eden herkes Dursun Özbek'in yeniden başkan olacağını düşünüyordu.

Ama ne oldu!

Mustafa Cengiz diye biri çıktı aday oldu ve Dursun Özbek'e tokadı basıp onu aşağı indirdi.

Oyları kim verdi?

Galatasaray genel kurulu. Liseli dediğimiz, pilavcı dediğimiz, yaşlı, kokuşmuş, ölü, moruk vs... diye alay ettiğimiz adamlar Mustafa Cengiz'i seçti.

Beş ayda ne değişebilir ki... Taraftar bu kadar kitlenmişken, camia ile barışmışken, şampiyon olma ihtimalimiz yüzde 70'lerde iken kim tekrar Dursun Özbek'i seçer!

Galatasaray tarihi boyunca Dursun Özbek başkanlığında aşağılandığı kadar aşağılanmamıştı. Ne olursa olsun ben Dursun Özbek'in yeniden seçileceğine inanmıyorum. Taraftar sezonu açmayı bırakın seçimin ertesi gün Galatasaray'dan desteği çeker.

Her ne kadar alay etsek de Galatasaray kurulu diğer kulüplere benzemez. Bakın Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım nasıl da Ali Cengiz oyunları yapıyor. Galatasaray sistemi buna müsaade etmez. Dinamik bir kulübüz. Taraftarı da aynı şekilde. Diğer takımlar bizim için "iyi gün taraftarı" derler. Bu "hakaret"in sebebi olaylara tepkimizi etkili bir şekilde göstermemizdir. Ters giden bir şey olduğunda tepkimizi çok iyi ortaya koyuyoruz. Öyle güçlü bir taraftarız ki gücümüzün farkında değiliz! Dursun Özbek'i tekrar başkan seçtirmeyen statları storeleri boş bırakan taraftardır. Tudor'u Galatasaray'a getiren de Galatasaray'dan gönderen de taraftardır. Fatih Terim'i isteyen de taraftardır. Bu şekilde devam ettiğimiz sürece Dursun Özbek gibi insanlar bir daha Galatasaray başkanlığına gelemeyecektir.

GSC Haber - Eşref Hamamcıoğlu, Yeni Divan Kurulu Başkanı Oldu

Gümbür gümbür yazmamışsın da fena geliyor yazmışsın.Ne farkı var?Şu konuda yazdıklarınla linkteki yazdıkların tamamen çelişmiyor mu?
Fena menfi mana içerir

Gümbür gümbür ise müspet

Yazmadığımı teyit etmiş olduğun için de teşekkür ederim...
Bu konuda sarper haklı yüz kişiye sor dursun fena geliyor diye hepside çok iddaalı ve güçlü anlamında anlar keza gümbür gümbür de

Yaw Dursun neye göre seçiliyor be,Adam zoraki aday olarak giren bir başkan adayına düpedüz mağlup oldu ve şuan o aday şampiyonlukla bu cesaretini taçlandırırsa onu oradan daha kimse indiremez bırak Dursunu falan

Meseleyi anladim . Su ismailenver bahsini kapattigimiza gore sarper meselesine gelelim

O zati hic sevmem , kenan ile beraber forumun gollumlaridirlar , bu meselede de malesef hakli gorunuyor , hakliysa pacandan yakalar birakmaz

Basaksehir macina gidiyorum , yazmaya devam edersen muhtemelen eve dondugumde hala sana cevap veriyor olur susmaz

Randevularini bile erteler ama yazar

O yuzden bence bu kisir donguye girme bu arkadasla . Hele de haksizsan , ki oyle gorunuyor

0F477ACB-D950-44D8-9DB4-3EA9325E60D8.webp

Temsilidir

Değil zira ben her iki görüşü de şampiyonluğa göre yazdığımı hep belirtiyorum bu başlıkta da hep belirttim ben izahatını kaynağını açıklamadan post atmam Sarper beni eleştirebilirsin sıkıntı yok sadece söylemediklerimi söylemiş gibi aktarman yahut tahrifat yapman nahoş...Bak tekrar sordun tekrar yazdım Mustafa Cengiz kesin kazanır rahat olun söylemimin temel yargısı şampiyon olmamızdır yoksa senin dediğin gibi daha önce fikstür zora gidince Mustafa Cengiz başkan olamaz şampiyon olamazsak seçime gitmesin diyen de benim ve bu iki durum arasında da herhangi bir çelişki cidden görmüyorum belki de ben gerizekalı olduğum için öyle algılıyor da olabilirim ama daha nasıl açık izah edilir bilmiyorum neyse sarper hürmetler sana...

Yazmadığın neyi yazmışsın gibi gösterdim ki?Gümbür gümbürü tam hatırlamadığım için kullandım.Gümbür gümbür yazmamışsın fena geliyor yazmışsın.Taze yerine körpe,siyah yerine kara demek gibi bir şey yani amiyane tabirle.Senin şu an yaptığın tam olarak bu,siyah demedim kara dedim diyorsun.

Fena menfi mana içerir

Gümbür gümbür ise müspet

Yazmadığımı teyit etmiş olduğun için de teşekkür ederim...

Buna da .... sıvamak deniyor sanırım.

Yaw Dursun neye göre seçiliyor be,Adam zoraki aday olarak giren bir başkan adayına düpedüz mağlup oldu ve şuan o aday şampiyonlukla bu cesaretini taçlandırırsa onu oradan daha kimse indiremez bırak Dursunu falan
Şimdi aday çok oy bölünecek zaten dursunun kemik oyu dinazorlar

Benim anlamadığım bir nokta var. 5 ay önce Galatasaraylısından, Fenerbahçelisine; Beşiktaşlısından, Trabzonsporlusuna... Futbolu ucundan azıcık takip eden herkes Dursun Özbek'in yeniden başkan olacağını düşünüyordu.

Ama ne oldu!

Mustafa Cengiz diye biri çıktı aday oldu ve Dursun Özbek'e tokadı basıp onu aşağı indirdi.

Oyları kim verdi?

Galatasaray genel kurulu. Liseli dediğimiz, pilavcı dediğimiz, yaşlı, kokuşmuş, ölü, moruk vs... diye alay ettiğimiz adamlar Mustafa Cengiz'i seçti.

Beş ayda ne değişebilir ki... Taraftar bu kadar kitlenmişken, camia ile barışmışken, şampiyon olma ihtimalimiz yüzde 70'lerde iken kim tekrar Dursun Özbek'i seçer!

Galatasaray tarihi boyunca Dursun Özbek başkanlığında aşağılandığı kadar aşağılanmamıştı. Ne olursa olsun ben Dursun Özbek'in yeniden seçileceğine inanmıyorum. Taraftar sezonu açmayı bırakın seçimin ertesi gün Galatasaray'dan desteği çeker.

Her ne kadar alay etsek de Galatasaray kurulu diğer kulüplere benzemez. Bakın Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım nasıl da Ali Cengiz oyunları yapıyor. Galatasaray sistemi buna müsaade etmez. Dinamik bir kulübüz. Taraftarı da aynı şekilde. Diğer takımlar bizim için "iyi gün taraftarı" derler. Bu "hakaret"in sebebi olaylara tepkimizi etkili bir şekilde göstermemizdir. Ters giden bir şey olduğunda tepkimizi çok iyi ortaya koyuyoruz. Öyle güçlü bir taraftarız ki gücümüzün farkında değiliz! Dursun Özbek'i tekrar başkan seçtirmeyen statları storeleri boş bırakan taraftardır. Tudor'u Galatasaray'a getiren de götüren de taraftardır. Fatih Terim'i isteyen de taraftır. Bu şekilde devam ettiğimiz sürece Dursun Özbek gibi insanlar bir daha Galatasaray başkanlığına gelemeyecektir.
Abi iyi güzel diyorsunda Galatasaray Genel Kurulu dursunu ezici üstünlük ile paspas etmediki çoz az bir farkla tahtından ettiler.Tehkile devam ediyor meydanları boşaltmayalım modundayken diğer kesimin çıkıp aday olması manasız bir hareket doğrusu.

Kani bozuk dursun secilirse cok kötü söverim

Akil var mantik var adam kulubun anasini aglatti,yetmedi galiba iyice irzina gecmeli

Şimdi aday çok oy bölünecek zaten dursunun kemik oyu dinazorlar

Kemik oy falanda kurtarmaz Dursunu,Doğru dürüst adaylar yokken seçilmeye benzemiyor bu iş Turgay Kıranı falan geçmeyecek , Mustafa Cengizi de geçemez listesinden gördüğüm kadarıyla Ozan Korkutuda geçemez.

Geri
Üst Alt