Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.766
- 17.550
- 1.868
Simdi iki kontenjan kesin acildi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca her ufacık bile hatasında köpürüp durdu, kenara çekti.Çok kolay harcadık bence bu adamı. Sakatlanmadan önceki formu efsaneydi, oralara tekrar çıkabilirdi, üzüldüm
Ilk zamanlar fena degildi psg macinda di maria ve mbappe yi karisi yapdi müthis oynadi ama cok riskli oyunu var capraz baglari yirtildi ondan sonra zaten isi bitti asiri kötü oldu muslerayi agir sakatladi az kalsin berkani da agir sakatlicakdi herif her türlü zarar olmaya basladiÇok kolay harcadık bence bu adamı. Sakatlanmadan önceki formu efsaneydi, oralara tekrar çıkabilirdi, üzüldüm
Hayir, gelecek 3 yil bizde kalsaydi alacagi maas+oda masraflari+yemek masraflarindan kurtulmusuk yani kar ediyoruz bu sekildeEksi 8 milyon kar etmişiz
4 aylık maaşı kalmış herifin zaten altı üstü 400 bin Euro paraMaaşını ödeyemezler
Adamı uefa listesine yazdık manyak manyak iş yapıyorlar. Marcao ve Nelsona bir şey olmasın diye hatim indirecez artık.yedek sıtoper kalmadı alpaslan aytaç fln oynarsa görürüz ebemizin şeyini
nezaman böyle bişey dendiyse o mutlaka olmuşur. ikisi birden sakatlanır artıkAdamı uefa listesine yazdık manyak manyak iş yapıyorlar. Marcao ve Nelsona bir şey olmasın diye hatim indirecez artık.
Keşke futbol oynanan bir yere gönderilseydi.bu adam yanlış yapılanmanın, günlük, anlık plan değişikliğinin sonucudur.
Saçma sapan savunmadan pasla çıkma hastalığının neticesinde bu herif çöp ilan edildi, sebebi de sakatlıktan dönememesi olarak gösterildi. Bugün kendisi yok fakat stoper hattı yine hatalar yapmaya devam ediyor. Önünde oynayan orta saha hattından bahsetmiyorum bile.
Umarım gittiği yerde toparlar