Galatasaray'da Luyindama Resmen Ayrıldı

Araplara bedava vermek transfer beceriksizliğidir. Luyindama ilk geldiğinde herkes ayılıp bayılıyordu ki sakatlığa kadar adam gayet iyiydi. Buradan bile hocaya laf çarpma derdindeler.

Çok kolay harcadık bence bu adamı. Sakatlanmadan önceki formu efsaneydi, oralara tekrar çıkabilirdi, üzüldüm
Ilk zamanlar fena degildi psg macinda di maria ve mbappe yi karisi yapdi müthis oynadi ama cok riskli oyunu var capraz baglari yirtildi ondan sonra zaten isi bitti asiri kötü oldu muslerayi agir sakatladi az kalsin berkani da agir sakatlicakdi herif her türlü zarar olmaya basladi

Hayırlısı olmuş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

marcao-nelson'a birşey olursa aytaç-ismail çipe falan mı oynayacak yerini doldurmadan niye yolluyorsunuz ya hu?

bu adam yanlış yapılanmanın, günlük, anlık plan değişikliğinin sonucudur.

Saçma sapan savunmadan pasla çıkma hastalığının neticesinde bu herif çöp ilan edildi, sebebi de sakatlıktan dönememesi olarak gösterildi. Bugün kendisi yok fakat stoper hattı yine hatalar yapmaya devam ediyor. Önünde oynayan orta saha hattından bahsetmiyorum bile.

Umarım gittiği yerde toparlar

Bu sürekli zararına satış yapmamız beni sinir ediyor. Anormal bir durum. Insanın aklına türlü senaryolar geliyor. Cebine kırpma olabilirmi diye...

bu adam yanlış yapılanmanın, günlük, anlık plan değişikliğinin sonucudur.

Saçma sapan savunmadan pasla çıkma hastalığının neticesinde bu herif çöp ilan edildi, sebebi de sakatlıktan dönememesi olarak gösterildi. Bugün kendisi yok fakat stoper hattı yine hatalar yapmaya devam ediyor. Önünde oynayan orta saha hattından bahsetmiyorum bile.

Umarım gittiği yerde toparlar
Keşke futbol oynanan bir yere gönderilseydi.

Geri
Üst Alt