Galatasaray'da Luyindama Resmen Ayrıldı

Musap, bunları gönderip duruyoruz ama kimseyi alamazsak bir de acayip komik olur.
fena kafayi yerim.
14 yabanciydik, yedlin.gustavo,luyi gitti, omar girdi 12 oldu. Diyorum kafayi yiyecem niye yabanci kaleci kiraliyoruz mantik nedir? Nando dönerse bir yerli kaleci kadroda olma sarti yok mu? Pena yine tribüne mi yollanacak? Cok sacma ya. Batuhani geri al iste. Baya gelismis. O iki yeride Gomis+ Gedson yap kurtul

Kadromuz gittikce Genişliyo cok şükür bu geniş kadroyla hocanın işi zor

fena kafayi yerim.
14 yabanciydik, yedlin.gustavo,luyi gitti, omar girdi 12 oldu. Diyorum kafayi yiyecem niye yabanci kaleci kiraliyoruz mantik nedir? Nando dönerse bir yerli kaleci kadroda olma sarti yok mu? Pena yine tribüne mi yollanacak? Cok sacma ya. Batuhani geri al iste. Baya gelismis. O iki yeride Gomis+ Gedson yap kurtul
Pena işi kotarırsa sene sonuna kadar olur kalede. Muslera baya kötüydü sakatlanmadan önce de. Şu yapılanlarda (Yabancılarda) tek kızdığım Omar'ı oynatmak istememiz. Oğulcan bile kör topal tutardı orayı Boey ile birlikte.

3 yil önce toplam 8 milyon euro bonservis bedeli ödedigimiz adami transfer döneminin bitmesine 2 gün kala arabistan'a bedelsiz kiraladik.
Bedelsiz mi gitti Arabistan’a? Adamdan hem kiralık ücreti alma, hem de kariyerini çürütüp değerini iyice düşürmek için Arabistan ligine yolla.

Pena işi kotarırsa sene sonuna kadar olur kalede. Muslera baya kötüydü sakatlanmadan önce de. Şu yapılanlarda (Yabancılarda) tek kızdığım Omar'ı oynatmak istememiz. Oğulcan bile kör topal tutardı orayı Boey ile birlikte.
Cok kötü dedigimiz adamds Avrupa ligi en iyi 11 ine secildi. Ligi Marcao+Nelsson+ Kerem haric kimse takmadi nedense. Ben Halen Yerli kaleci alinmali diyorum. Seneye kural dahada zorlaniyor.

Hem sakatlık sonrasındaki süreç, hem kendi, hem de FT bitirdi bu adamı.

İlk maçında belliydi kendisinden olmayacağı. Bu noktaya gelinene kadar elden çıkarmak gerekiyordu

Cok kötü dedigimiz adamds Avrupa ligi en iyi 11 ine secildi. Ligi Marcao+Nelsson+ Kerem haric kimse takmadi nedense. Ben Halen Yerli kaleci alinmali diyorum. Seneye kural dahada zorlaniyor.
Yerli kaleci kimi alacaksın Musap sezon arasında? Okan işte seneye geliyor; formu devam ederse alır bizim kaleyi. Giresun itlik yapıp vermiyor(ki haklılar). Bu sezon gitti her şekilde artık, yarım sezon için Pena dursun kalede. Babel filan gitse bari de 6+8+forvet gelse

futbolu hatırlaması için kiralanması mantıklı akbaba'da olduğu gibi. tabi daha düzgün bir lige ve takıma kiralansa daha iyiydi vasat bir arap takımı yerine.

Yerli kaleci kimi alacaksın Musap sezon arasında? Okan işte seneye geliyor; formu devam ederse alır bizim kaleyi. Giresun itlik yapıp vermiyor(ki haklılar). Bu sezon gitti her şekilde artık, yarım sezon için Pena dursun kalede. Babel filan gitse bari de 6+8+forvet gelse
diyorum ya kiraladigin batuhani geri cagir. Suanki iki sigirdan dha kötü olamaz. Bu bile yeter. Muslera 3 hafta sonra dönüyor zaten, bosuna yabanci kontenjani harciyoruz

Düzenli oynayabilecekse kiralık gitmesi mantıklı, o cüssede bir oyuncu yedekten oyuna girerek formda kalamaz. Ama daha profesyonel bir lige gönderememiş olmamız de enteresan.

diyorum ya kiraladigin batuhani geri cagir. Suanki iki sigirdan dha kötü olamaz. Bu bile yeter. Muslera 3 hafta sonra dönüyor zaten, bosuna yabanci kontenjani harciyoruz
Musap adamlar vermiyorsa ne yapacaksın? Bir de sürekli kiraladığın topçuları çağırırsan ileride kimse senden topçu kiralamaz geliştirmek için. Sezon başında mal gibi Muslera'nın yedeğini İsmail ve Fatih yapmamamız lazımdı.

Çok kolay harcadık bence bu adamı. Sakatlanmadan önceki formu efsaneydi, oralara tekrar çıkabilirdi, üzüldüm

Çok kolay harcadık bence bu adamı. Sakatlanmadan önceki formu efsaneydi, oralara tekrar çıkabilirdi, üzüldüm
aynen sakatlık öncesi cüsseye rğmen hızlıydı , özgüven vardı. Bizim milletimiz taraftarımızın sabır diye bir olayı yok.

kontenjan için gönderiliyor ona yadırgamam ama genelde kalsa , oyuna girdiğinde laf yemeye başlıyor bizimkiler.

Geri
Üst Alt