Galatasaray'da Luyindama Resmen Ayrıldı

nasıl alaksı yok reis ya bu adam mbappe savunurken takımın başında torrent mi vardı
Tamam ışte Lyundama o tarz oyuncu. Topu oyuna sokacak HERIF değil. ilginç olan defanstan topla çıkmak istiyorsun düşüncen bu. aldığın adam Lyundama çelişkili değil mi

Tamam ışte Lyundama o tarz oyuncu. Topu oyuna sokacak HERIF değil. ilginç olan defanstan topla çıkmak istiyorsun düşüncen bu. aldığın adam Lyundama çelişkili değil mi
sen hatalarından bahsediyorsun ben fiziken geri düşüşünden rtaş sakatlık adamı 3 sv geri götürdü

nasıl alaksı yok reis ya bu adam mbappe savunurken takımın başında torrent mi vardı
Luyinin alameti farikası hava topları ve fiziğiyle rakibi sindirmesi.mbappe ve di mariayı durdrması şaşırtıcı olmamalı.elbette sakatlık onu geriye götürdü.ancak esas nokta topla çıkmaya hevesli hocanın bu arkadaşı aldırması ve üzerine 8 milyon para verilmesine onay vermesi.tamamen strateji hatası

Defansa Afrikalı almayalım lütfen, forvet ve orta sahada çok daha faydalılar.

Özgüven kazansaydi destek olunsaydi bence kazanirdik kötü stoper olduğunu asla düşünmüyorum.Bedava elden kaçırılması kabul edilemez.Gercekten en kısa zamanda b.elmastan kurtulmamız lazım.

marcao yerıne bu gıttı yazık oldu

AO finaline odaklandığım için gündemi takip edemedim. Opsiyon kaç para ve zorunlu mu?..

Eğer zorunlu opsiyon yoksa yanlış hamle. Alpaslan sakat, sağlam olsa n' olacak hem?..Yedekte sadece Işık Kaan kalıyor stoper için...

Luyinin alameti farikası hava topları ve fiziğiyle rakibi sindirmesi.mbappe ve di mariayı durdrması şaşırtıcı olmamalı.elbette sakatlık onu geriye götürdü.ancak esas nokta topla çıkmaya hevesli hocanın bu arkadaşı aldırması ve üzerine 8 milyon para verilmesine onay vermesi.tamamen strateji hatası

Hava toplarını rakibe asist seviyesinde indirmesi ise katılıyorum renkdaş. Birde hava toplarında takım arkadaşlarını sakatlaması var tabi

Begendigim bir oyuncuydu. Anlamlandiramadigim bir sekilde adama sempati besliyordum ya. Uzuldum.

Ters takla ile arapları costuracaktir

Bundan kurtulduğumuza sevindim. Ama kimse buna 3 milyon falan vermez. Sezon sonu yine döner bize. Futbolcu falan değil milli takımda sakatlandıktan sonra.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takımın transfere ihtiyacı var ama beceriksizler sürekli birilerini gönderiyor. Marcao veya Victor’a bir şey olursa Stoperde adnan polat dönemi olduğu gibi kewell gibi babel oynar artık. Vizyonsuzluk seviyesi aynı çünkü.

Bende sattik falan sandim. Kiralik gitmis. Doner yakinda en olmadi opsiyon parasina. Olu yatirim oldu maalesef.

Geri
Üst Alt