Galatasaray'da Mali ve Transfer Krizi!

Space'te diyorlardı. Haberde bunu buldum üstelik. Doğru sanırım.

4- 2022-23 sezonundan itibaren sezon içinde elde edilmiş değişken gelirlerin (transfer gelirleri, UEFA gelirleri vb.) %50'si konsorsiyum kredisinin yapılandırmanın son yılında vadesi gelen borçların ödenmesinde kullanılacak. Nakit akışı ve ödeme protokolüne uygun gelir oluşmazsa değişken gelirlerin %75'i borç servisi (anapara, faiz) ödemesinde ve konsorsiyum kredisinin yapılandırmanın son yılında ödenmesi gereken borcun süpürülmesinde kullanılacaktır.

Parayı bankalar alacakmış, %50'sini bize vereceklermiş. Ödemeyi geçtikten sonra tamamını bize verebilirler sanırım.
Bunu biliyorum evet benim kastım borç sonrası gelir.

Borç bitmeden yarısını vermeleri bile bence artı bir durum.

Avrupa geliri BB borcunu ödeyebilir noktadaydı da işte o bize büyük eksi yazacak.

Bunu biliyorum evet benim kastım borç sonrası gelir.

Borç bitmeden yarısını vermeleri bile bence artı bir durum.

Avrupa geliri BB borcunu ödeyebilir noktadaydı da işte o bize büyük eksi yazacak.
Dün Ahmet Özdoğan'ı dinlerken TFF ödemelerinde diğer büyüklerin 100 milyon lira, bizim ise 150 milyon liralık gelir azalması -sanırım yayın gelirleri ile alakalı, o kısmı kaçırdım- yaşadığımızı ve transfer satışından önce bunun peşinden gitmemiz gerektiğini söyledi. Bu konuyu duymuş muydun? Bayağı sıkıntı yaşayacağız sanırım. Doğru planlama yapamazsak bir anda ADS falan şampiyonluğun en büyük adayı haline gelebilir gibi duruyor.

Ya bu sekilde borca borc katarak külüp yönetmek icin holding sahibi veya bilmem neyi okumak mi gerekirdi? Bunu sokaktan gecen bir insan da yapabilir, bence utanilmasi gereken bu. Siz sözde okumus zengin insanlarsiniz, kendi sirketlerinizi de böyle mi yönetiyorsunuz diyen olmadikca bu devir böyle devam eder.

Kendimi bildim bileli Galatasaray borç içinde yüzüyor, Galatasaray batıyor. Ama battığını da hiç görmedim.

Dünya kadar da sağlam bonservisli, sözleşmeli oyuncu aldık. Ama her sene düzenli olarak batıyoruz tabi.

Allah vere de şu Campos'u şutlamasalar. Elmas'ın Terim'in görevine son vermesiyle beraber yaptığı iki iyi işten biriydi. Her haber adamın bizim için önemini vurguluyor. Yeni yönetimden tek beklentim Campos, Torrent, Sensible ile devam edilmesidir. Çok olası görünmese de mali kurtuluşumuzun yegane yolu bu.

Geri
Üst Alt