Galatasaray'da Okan Buruk Dönemi Başlıyor İddiası!

hoşgeldin gerçek imparator
20191207_121617.webp

Avrupa'da başarı kazanmış 50 yaş ve altı hocalar 2 milyon euro civarı net kazanacak teklifler alıyor vergiler düşünce. Haliyle bu adamlar Türkiye'de çalışmak için 4 kağıt istiyor. Kur 20'ye dayanmışken öyle kalifiye yabancı getiremeyiz.

Ocak ayında Fatih Terim gelir. Okana sabır gösterilmez. Nötr olarak bakıyorum. Baskıyı kaldıramayacak. Başağa benzemez burası.

Neyse bjk hocası gidesiye kadar kalsın biz de sonra nasıl olsa kaçar oraya alışık

Yabancıların istedikleri ücreti görünce en makul ve mantıklısı okandı yerli olduğu için medyada hoşgörülü olacaktır yabancıya göre başarısızlık halinde tazminat vb gibi sorunlar olmayacak olması da cabası hayırlısı olsun

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

başarılar hocam umarım çok başarılı olursun yıllarca hizmet edersin arkandayız. Bizi bir sarmaldan kurtaracaksın inşallah

Mantıklı tercih. Bu kadar geç kalınan süreci, belki biraz böyle kapatılır diye düşünüldü sanırım. Altyapıdaki gençler için daha da sevindirici bir haber olarak görüyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İspanyol köylüsü torrente bu kadar tepki gösterilmedi bizim evladımız olunca vururlar tabi

Adam bu ülke de şampiyonluk yaşadı alooo

Sabredin koçlar okan kime etek giydirip iskoç gaydası çaldıracağını iyi biliyor

Pek yakında..

En doğru karar yerli teknik direktör ile sözleşme imzalamak. Yerli teknik direktörler içinde de Okan Buruk en mantıklısı şu anda. Jorge Jesus, Valerien Ismael falan bu ülkenin saçma salak futbol kültürüne alışana kadar kovulurlar zaten. Yabancı falan bu ülkede başarı sağlayamaz.

Ocak ayında Fatih Terim gelir. Okana sabır gösterilmez. Nötr olarak bakıyorum. Baskıyı kaldıramayacak. Başağa benzemez burası.
Son 3 sezon yaşanan başarısızlıktan sonra Fatih Terim'in yeni yönetimin listesine gireceğini sanmıyorum. Şenol Güneş ve Mustafa Denizli gibi boşta olması sürpriz değil. Devir geçti.

Geri
Üst Alt