Galatasaray'da Okan Buruk Dönemi Başlıyor İddiası!

Okan gelecek anlaşıldı, Rose, De Zerbi falan hikaye. Okan mı gelsin, Tudor mu diye düşünüyorlardır, o arada da Torrent’in kontratı feshedilecek.

Z kuşağının midesinin ne kadar geniş olduğunu gösteren hamle, madem Okan'ı bu camia kabul edebiliyor Emre Belezoğlu'na sulansaydık bare. İkisi arasında zerre kadar fark yok gözümde, ayrıca Emre çok daha faydalı olabilirdi.
Okan Buruk 2006/07'de kulübe dönmedi mi kardeşim paralel evrende mi yaşandı bu olay ?

Z kuşağının midesinin ne kadar geniş olduğunu gösteren hamle, madem Okan'ı bu camia kabul edebiliyor Emre Belezoğlu'na sulansaydık bare. İkisi arasında zerre kadar fark yok gözümde, ayrıca Emre çok daha faydalı olabilirdi.

2006’da Liverpool’a bu golü Okan atmadı mı?

Demek ki kabul edilmiş de geri dönmesi sağlanmış.

Emre’yle nasıl farkları yok?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fala inanma falsız da kalma reis :D
ron.webp

iyice mi şaşırdılar - torrent ile ayrılmadan yeni TD haberi mi veriyorlar

okan gelecekse mutlaka emre belözoğlu ile ilişkisini minimuma indirmeli. Ciddi tepki çeker

Okan Buruk 2006/07'de kulübe dönmedi mi kardeşim paralel evrende mi yaşandı bu olay ?

Döndü hemde bjkden posası çıkmış bitik haliyle. Aciz bir durumdaydık para yoktu o dönemin aciz yönetimi aldı. Galatasaray'da misyonumu tamamladım işim olmaz bjkye gitmek istiyorum inönüden etkilendim diyen adamı aldık. Bu utanç bize yeter tekrar gelmesin. Maddi açıdan can çekiştiğimiz, kötü günlerimizde gelmeyip bjkye giden adamı istemiyorum. Oraya gitsin yine.

Orta/uzun vadede Marco Rose, kısa vadede Okan Buruk uygundur. Hangi habere inanalım?
Rose gelir de kısa vadede başarılı olamazsa onun orta ve uzun vadesini anca paralel evrende görebiliriz. Şuan kısa vadede kim başarılı olacaksa o gelmeli. "Hedeflerimiz uzun, yeniden yapılanmaya gidiyoruz vs" tarzında söylemler ancak taraftarın sabır gösterebileceği başarılı sezonların arkasından uygulanabilir.

Bu arada Rose'ye karşı değilim uygun kadro kurulabilecekse maliyet uygunsa gelsin başlasın ama geleceğini hiç sanmıyorum. Dış basında da Rose ile ilgili hiç haber çıkmadı sanırım.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hiç istemiyorum. 2001'de bizi satıp giden, sonrasında BJK'de oynayan Okan BURUK'a benim kanım ısınmıyor. Her an satacak gibi davranabilir. Ben karşıyım. Getiriyorsanız Rose yada De Zerbi baktın olmuyor. Barii Torrent'le devam edelim.
Bende yabancı iyi bir hoca istiyodum açıkçası. Demekki bütçe yetmedi bişey diyemiyorum. Gerçi halen belli degil... Ama diğer konuda bence insanların geçmişte durumlar farklı iken yaptıkları tercihlere çokta fazla takılmamak lazim. Hepimiz hayatımızın bazı anlarında hatalar yaptık ve hatalı kararlar verdik. Bunlar için yargilansak hayatımıza devam edemeyiz. Çoğunu unutup gidiyoruz. Buna takilmayalim Okan hoca Galatasaraylidir bunu biliyoruz. O zamanlar bjk ye gitmek Galatasaraylilar için çokta sorun değildi hem. Fener'e gitmek sorun oluyodu. Bjk son senelerde iyice zivanadan çıktı. Her neyse umarım Okan Buruk doğru seçim olur yada iyi bir yabancı gelir çünkü bu sene yarış pekte kolay geçmeyecek.

Geri
Üst Alt