Galatasaray'da Okan Buruk Dönemi Başlıyor İddiası!

Bu ülkede yabancı bir hocanın başarılı olma ihtimali çok düşük 50 yaşındaki adam Türkiye ye geldiğinde buradaki kaosu gördüğünde iş yapamıyor. Yönetimin tavırları, taraftarı, oyuncu gruplaşmaları, lobi vs. Gibi durumlarla uğraşamıyorlar. Yurt dışındaki gibi profesyonelce yapılan bir ülke değil burası. Bence jesus bile lif başladıktan sonra nasıl bir yer lan burası diye afallaycaktır. Bu benim düşüncem tabi ki. Kesin budur demiyorum ama şimdiye kadar ki referanslar bunu gösteriyor. Bu ülkeye kaç tane dünya kupası sahibi hoca geldi hepsi yaka paça gönderildi. Löw toshak aragones manchini...

Kim gelirse gelsin destek olmak zorundayiz orasi ayri ancak memnun degilim eger Okan takimin basina gececekse. Zaman gosterecek bunu tabi. Bence yanlis tercih.

Yuvana hoş geldin Okan hocam. Umarım başarılı olursun. Fatih terim haberleri daha fazla çıkmadan hemen bitirelim bu işi. Kafamız rahat olsun.

H.o en mantıklı tercihti.
Akhisar,Rize'de yaptıkları ve özellikle Başakşehir'e Avrupa'da oynattığı oyun çok şey vadediyor.

Gidene kadar desteklerizde, niye Okan? Tudor olur, torrent olur, bir sürü aday içinde en vasifsizi Okan. Yazık oldu bu seneyede

Yanlış hamle olur. Fatih Terim varken şu ortamda macera aramaya gerek yok. Fatih Terim'i getirmiyorsan, ondan iyisini getireceksin, o zaman eyvallah.

Bu sezon Cumhuriyet'in 100. yılı diye çok pis işler dönecek. Okan Buruk bu yükün altından kalkabilir mi acaba? Pek sanmıyorum. Eğer kesin getirirlerse de Okan Buruk'a tabiki de desteğimizi sonuna kadar veririz.

Yanlış hamle olur. Fatih Terim varken şu ortamda macera aramaya gerek yok. Fatih Terim'i getirmiyorsan, ondan iyisini getireceksin, o zaman eyvallah.

Bu sezon Cumhuriyet'in 100. yılı diye çok pis işler dönecek. Okan Buruk bu yükün altından kalkabilir mi acaba? Pek sanmıyorum. Eğer kesin getirirlerse de Okan Buruk'a tabiki de desteğimizi sonuna kadar veririz.

Bence FT'de kaldıramayabilirdi hocam açıkçası - sonuçta bu sezeonun kadro planlaması süreci ondan geçti - Avrupada namağluptuk ama oyun olarak 1 içerdeki marsilya gümbür gümbürdü - ligde bitiktik maç tutamadık ve türkiye kupası malum..

bu sezon fener ve bjk'de geçen sezon gibi başlamaz. İsme saygım büyük ama bence TD olarak sadece Milli Takım olur en güzeli ona - Kuntz'a posta koyarlar bir yerde illaki

Birde yani kaçıncı kez aynı sarmala girmeye gerek yok - o işin sonu gene yönetimden birileriyle atışma kavga vs. ye bağlanır - hele hele bu yönetimde. Çünkü FT sadece TD değil - baya ağırlığı olan bir karakter

Bence FT'de kaldıramayabilirdi hocam açıkçası - sonuçta bu sezeonun kadro planlaması süreci ondan geçti - Avrupada namağluptuk ama oyun olarak 1 içerdeki marsilya gümbür gümbürdü - ligde bitiktik maç tutamadık ve türkiye kupası malum..

bu sezon fener ve bjk'de geçen sezon gibi başlamaz. İsme saygım büyük ama bence TD olarak sadece Milli Takım olur en güzeli ona - Kuntz'a posta koyarlar bir yerde illaki

Birde yani kaçıncı kez aynı sarmala girmeye gerek yok - o işin sonu gene yönetimden birileriyle atışma kavga vs. ye bağlanır - hele hele bu yönetimde.
Eğer iddialı, güçlü, düzgün kadro kurarlarsa bence Fatih Terim gibi tecrübeli, kurt bir hocanın olması daha mantıklı olurdu. Eğer güçsüz, gençleşme adı altında eksik kadro verilecekse bencede gelmesin, başarılı olamaz katılıyorum. Okan Buruk'u yabancılara tercih ederim açıkçası. O yüzden sevindim.

Geri
Üst Alt