Galatasaray'da Okan Buruk Dönemi Başlıyor İddiası!

Şükürler olsun Fatih Terimden kurtulduk. En doğrusu bu oldu. Okan Buruk hem yerli hem Galatasaraylı hem ligi bilen camianın çocuğudur. Üstelik Başakşehir ile Avrupada ve Ligde yaptıkları ortadayken.
Galatasaraylı Okan yuvana hoş geldin

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayırlı olsun. Yaşadığı başarılardan dolayı bu şansı sonuna kadar haketti. Hocamıza sahip çıkalım.

Eğer geldiyse Okan Hocam hayırlı uğurlu olsun. Umarım çok başarılı olur. Kendisini seven veya sevmeyen daha öncesinde destek veren ya da vermeyen kim varsa artık yanında durmalıyız. Bu camia bölünmüşlüklerden çok çekti, yanlışı olursa elbet eleştiririz ama eğer geldiyse destek vermek boynumuzun borcu.

Bu aşamada Okan Hocama düşen vazife de takımın eksikliklerinin farkında olup gereken yerler için fedakarlık yapmadan yönetiminden istekte bulunmasıdır. Vakit "içimizden hallederiz, bir yolunu buluruz, bütçemiz yok vs vs." vakti değil. Yönetimden gerekli yerlere en iyi oyuncuların gelmesi yolunda en iyi transferlerin yapılması için istekte bulunmalı kendisi.

Bu tercihle takım terimin çiftliği olmaya devam edecek, arda’nın kaldığını ve diğer bilimum evlatları göreceğiz
ilk yardımcılarla başlar göstergeler

Her ne kadar gelmesini istemesem de olmusla õlmuse çare yok. Şanlı takımımızı temsil edeceği için tam destek.

2000-2001 sezonu Ankaragücü maçında Fetöcü Emre‘yle beraber İnter’e gitmek için sakatlanabiliriz korkusu ile ayağını topa sokmayan ve 5.inci şampiyonluğa engel olan lavuk değil mi bu?
Yoksa ben mi yanlış anımsıyorum?
Tam tersi topa ayağını soktuğu için 2.sarıdan atılmış.

2000-2001 sezonu Ankaragücü maçında Fetöcü Emre‘yle beraber İnter’e gitmek için sakatlanabiliriz korkusu ile ayağını topa sokmayan ve 5.inci şampiyonluğa engel olan lavuk değil mi bu?
Yoksa ben mi yanlış anımsıyorum?
Yeni nesil anlamak istemiyo bu taraftarin sebepsiz yere eski bir futbolcumuza oKANSIZ demeyecegini.

Kendisini sevmiyorum ama yapacak bir şey yok.

Kendisini sevmiyorum ama yapacak bir şey yok.
images - 2022-06-19T122846.073.webp

Biriyle oturup konusmadan o adamin yeterli olup olmadigini anlamak cok zor hayirli olsun

Geri
Üst Alt