- 10 Nisan 2013
- 58.876
- 42.189
- 3.943
Ünal'ı ilk defa bu kadar sinirli görüyorum.
Nerden izliyorsun?
-Tapatalk-
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ünal'ı ilk defa bu kadar sinirli görüyorum.
Nerden izliyorsun?
-Tapatalk-
Ünal Aysal Drogba 'yı Sneijder 'i kendi cebinden oynatmadı heralde , aynı borçta olan Adnan Polat zamanında en iyi oyuncumuz Culio
Hangi gelir? Aysal cikti dediki tek gelirimiz satilan biletler, kombineler localar herseyleri Adnan zaten satmis, Sermaye yapmasa Aysal 2 sene once batmisti zaten. Sadece o degil rezil kepaze bir stad birakti Adnan Polat.
Aysal enkaz devraldi ve sadece 50 milyon borc yapti, helal olsun baskanim.
adnan polat mali acidan ibra edilmis, sportif acidan yerden yere vurulup linc edilmisti, ayni muammeleyi ünal aysal a da istiyoruz.
klup tarıhının en buyuk geliratı aysal zamanında olmasına ragmen bırakın borcları azaltmayı uzerıne borc eklemıştır aysal.egoları ugruna dagıttıgı yonetım teknık kadro sacma transfer fıyaskoları hajrovıçler vs vs.kurumsal aysal koskoca GS da 40 tane personelı ssk sız calıştıracak kadar kurumsal.duygun baskan dıyor ki bazı paralar harcanmış nereye harcandı bulamıyoruz.adnan polat zaten kötu baskandı aysal da en az onun kadar kötü.
sen neyi konuşuyorsun halabasket takımın tümden serbest kalmış.aylardır paralarını alamamışlar basketbolcuk sözleşmesini feshetmiş.hajroviç diye adamın teki 3 kurus parasını alamamış diye kaçmış.klup gırtlaga kadar borca batmış.güvenlikçiler aylardır paralarını alamıyor diye stadında kavga çıkartmışlar.senın efsane baskanın 4.haftada arasını dönmuş kaçmış.40 tane ssk sız eleman calıştıran kurumsal baskanın.Ne kadar utanmaz kendini bilmez taraftarimiz var, Aysal efsane bir baskandi, vizyonu dar olan capsizlar yuzunden bu hallere dustuk.
Neymis arkadas 50 milyon borc yapmis gelirler cok fazlaymis, 2014 kadar tek gelir bilet paralari ama onlari kimse konusmuyor, yayin haklari bile fener daha cok aldi NTVspor'un faruk'u yuzunden
Adnan Polat doneminde en begendiginiz oyuncu Culio iken, takimda Muslera Melo Drogba Sneijder Bruma gibi oyuncular almis Aysal. Birakin gidin ya.
Benim ağzımı açtırmayın birini savunacağız diye şekilden şekile geçiyorsunuz Kombineler Localar Aysal'ın 1. yılına kadar satılmıştı Polat döneminde.. Yani Aysal döneminde Localar tekrar kiralandı. 3 yıl üst üste CL'ye katıldık.. Nasıl hangi gelirler Loca,Sponsorluklar,Kombineler, CL katılım payları, şampiyonluklar hepsi Drogba ile Sneijder'e mi gitti?
Ha diyorsanız ki 2 yıl çalıştı kazandı 3. yıl yemek hakkı beter olun demekten başka şey gelmez elimden mantığınıza tüküreyim. Polat'ı tarihin en kötü başkanı olarak göstermeme rağmen beni bile çileden çıkardınız bu kör savunmanızla..
Adam Ocak 2014'de net kulübün altına dinamit koydu.. Ondan önce diriltti katılıyorum ama kulübün altına kendi dirilttiği yapının altına dinamiti koydu!!!!
Kendi dirilttiği için batırmak da hakkı dersin ama burası babasının çiftliği değil 2 sene nasıl ayağa kaldırdığı için tebrik ediyorsak 1 yılda gerisin geri döndürdüğü için eleştirmek lazım..
Aysal'ın oğlu olsa bu kadar kör gözle savunamaz..
-Aysal döneminde şampiyonluk paraları geldi 2 yıl
-GSStore ilk 2 yıl gelir rekorları kırdı
-3 yıl üst üste CL'ye katıldık 2 kere üst üste 2. Tura çıktık buradan gelen parayı bilenler bilir 70-80 M € civarıdır muhtemelen çok ağlarsanız tek tek hesaplarım..
-Localar Haziran 2013'te tekrar kiralandı.
-Kombineler rekor düzeyde satıldı 2 yılda..
Hala devam edin..
Aysal'ın oğlu olsa bu kadar kör gözle savunamaz..
-Aysal döneminde şampiyonluk paraları geldi 2 yıl
-GSStore ilk 2 yıl gelir rekorları kırdı
-3 yıl üst üste CL'ye katıldık 2 kere üst üste 2. Tura çıktık buradan gelen parayı bilenler bilir 70-80 M € civarıdır muhtemelen çok ağlarsanız tek tek hesaplarım..
-Localar Haziran 2013'te tekrar kiralandı.
-Kombineler rekor düzeyde satıldı 2 yılda..
Hala devam edin..
Ben senin düşüncene tükürüyüm adam aldı parayı kendisi mi yedi , bu paralar sadece Drogbaya Sneijder 'e mi gitti onca futbolcu maaşo kamp giderleri personel maaşı her türlü masraflar sadece şamp ligi gelirinden sağlanır mı akılsız herif ? Polat döneminde borç 5 'e katlandı Aysal döneminde birsürü para harcandı başarı geldi ve borç da çok az arttı sen gelirlerden bahsedion ukala herif giderleri hiç düşünmüon içtiğin su para senin , sponsor gelirler nere gitmişmiş nere gidecek 40 tane futbolcu var ? Adnan polat bizi uefaya sokamazken bu adam şamp liginde 2.turdan aşağı indirmedi sen 7 senedir şamp ligini hayal edemezken adam takımı nerden aldı nere getirdi devre arası taraftar baskısı olmasa TFF nin lanet sistemi olmasaydı o kadar külfete girmezdi adam ne yapacağını şaşırdı evet zarara da uğrattı ama şu ana dünya çapında satmaya kalksan 40-50 milyon euro edecek futbolcu bonservisi var adamın harcadığı paralar hep boşa gitti sanıyorsunuz ama adam takımı belli bir noktaya taşıdığından haberiniz yok..borçlanmaya gitmeseydi de 5. ve 6. sıralarda gezseydik orta sahada hürriyet güçer oynasaydı.