Galatasaray'da 'Olağanüstü' Gün!

ya arkadas 40 tane ssk sız eleman GS klubu nasıl çalıştırır.hajrovı nasıl kaçar.aysegul egemen dıye kadının tekı klubu nasıl 600 bın lıra dolandırır.mancını den sonra anglo sakson teknık adam ararken prandellı nasıl musallat edılır.ıyı gıden bır yonetım ve teknık kadro neden dagıtılır.klubun gelıratı tarıhın en yuksek cıvarında ıken borç neden artmıştır.selçuk ve burak ıle 5 er yıllık nasıl sözleşme yapılır.eray kaçparalık kalecı.duygun baskan dıyor kı agustos ve eylul arasında hısse senetlerınden gelen para harcanmış nereye harcanmış bulamıyoruz.daha neyını savunuyorsun 4.hafta kacan adamı.bu tabloyu bıldıgııçın kaçtı.adnan polat kötuydu.adnan polat ıle mı kıyaslıycaz her baskanı.

Adam gelirleri artmış borç neden azalmamış diyor hala ya yok artık ya kardeş zaten o gelirlerin gelmesi için sportif başarı şart sportif başarı için para ve transfer şart zaten o gelirleri Ünal Aysal borçlanarak yaptı ve ikisi birbirini fitledi zaten borç nasıl azalsın adam dipten aldı takımı buralara getirmek için zaten birsürü para harcadı.

Borç konusunda tamamen haksızsın bu borcun katlanmasına sebep olan kişi Adnan Polattır , Ünal Aysal bu borcu 10 milyon euro kadar artırıp karşılığında birçok başarı getirmiştir ayrıca Bonservisiyle şu an 30-40 milyon edecek futbolcu mirasi bıraktı , Muslerayı Sneijderi Brumaı ve diğer para eden oyuncuları satıp Adnan Polat zamanındaki kadroya dönsek Ünal Aysal hiç borçlandırmadı diyebiliriz..

Hajrovic konusunda tamamen haklısın Ünal Aysal 'ın en büyük hatasıdır.
bugün erkek basketbol takımının paralarının ödenmemesinin suçu adnan polatın mı ? kadın basket takımı ? futbol takımı ?

paran vardır hatalı transfer yaparsın takım tutmaz başarısız olur bu başka bir şey, paran olmadığı halde transfer yapıp başarısız olup birde maaşları ödeyememek ayrı birşeydir.

bugün erkek basketbol takımında sadece arroyonun parası ödeniyor biliyormusun ? yani takımın geri kalanı sözleşmeyi tek taraflı fesih etme hakkına sahip. keza kadın basket takımındada durum böyledir.

adnan polat başarılı yada başarısız ayrı bir konudur, onu tartışmıyorum.

Unal Aysal,Polattan daha kotu bir baskanlik yapmistir yazin bi bunu akliniza.Polatda rezildi o ayri ama o baskanliga geldige donemde kulubun geliri yok ve AİG bankasina Gs store un gelirleri gidiyordu.Arena isine gelince kiralanan gelirler isim hakki haric polat baskanliginin sonunda zaten bitiyordu.Basketbol subesi ucurumdaydi sampiyonluga oynayacak asamaya getirdi bayan basketbol takimi ikinci lige kadar dusmustu tekrar cikip kupalar kazandi.Sportif anlamda rezaletti o ayri konu.Ama Unal Aysalin da terimsiz bisey yapabildigini gormedik.Soruyorum hepinize Polatin terimle calisma imkani olsa bu sekilde ayrilirmiydi terimle yollarimiz.Unal Aysal doneminde gelirimiz arttigi kadar giderimizde artti.Bu gelirler basariya bagliyken giderler sabitti(profesyonellik adi altinda ) . Ben bu aysal rezaletini savunmaya gelen adamlarida hic anlamadim,anlayamayacagimda

Kardeşim biz porto muyuz? Adamların işleyen düzeyi var sen 150 milyon € harcarsan 250 milyon €'yu göremeden 1 senede bayrağı dikersin.. Tamam denedin ne oldu diyorum battın parasını ödeyemiyorsun oyuncuların var mı ötesi? Porto gibi olacakken BJK gibi olmamızda mı Polat suçu?

Tamamen Polatın suçu kardeş borcu 3 haneli rakamlara çıkarmasına rağmen takımı dibe çökerten Özhan ve Polat ın suçudur.Ünal Aysal sadece borçlanıp gelir getirip birbirini fitlemesini sağlamıştır takım mali olarak durağandır onun döneminde ama başarı olarak başarı tepededir.
Borçlanmadan devam etseydik Bam üçlüsü gibi üçlüler oynamaya devam ederdi , ama öyle olmadı Real ' 5 5 diye bağıran takımlar gördük , aldığınız keyfi söylemiyorsunuz sadece hatalr üzerinde yoğunlaşıyorsunuz.

Unal Aysal,Polattan daha kotu bir baskanlik yapmistir yazin bi bunu akliniza.Polatda rezildi o ayri ama o baskanliga geldige donemde kulubun geliri yok ve AİG bankasina Gs store un gelirleri gidiyordu.Arena isine gelince kiralanan gelirler isim hakki haric polat baskanliginin sonunda zaten bitiyordu.Basketbol subesi ucurumdaydi sampiyonluga oynayacak asamaya getirdi bayan basketbol takimi ikinci lige kadar dusmustu tekrar cikip kupalar kazandi.Sportif anlamda rezaletti o ayri konu.Ama Unal Aysalin da terimsiz bisey yapabildigini gormedik.Soruyorum hepinize Polatin terimle calisma imkani olsa bu sekilde ayrilirmiydi terimle yollarimiz.Unal Aysal doneminde gelirimiz arttigi kadar giderimizde artti.Bu gelirler basariya bagliyken giderler sabitti(profesyonellik adi altinda ) . Ben bu aysal rezaletini savunmaya gelen adamlarida hic anlamadim,anlayamayacagimda

Sana BAM üçlüsü yaraşır zaten kardeş düşünceye bakar mısın.

Adnan Polat'in idaresi ayri konu, karakteri bozuktu adamın. Staddaki Galatasaray taraftarina 300-500 kendini bilmez diyebilecek kadar alcabilmis bir kisidir. Idari yonden bilmem de igrenc bir adamdi.

Tamamen Polatın suçu kardeş borcu 3 haneli rakamlara çıkarmasına rağmen takımı dibe çökerten Özhan ve Polat ın suçudur.Ünal Aysal sadece borçlanıp gelir getirip birbirini fitlemesini sağlamıştır takım mali olarak durağandır onun döneminde ama başarı olarak başarı tepededir.
Borçlanmadan devam etseydik Bam üçlüsü gibi üçlüler oynamaya devam ederdi , ama öyle olmadı Real ' 5 5 diye bağıran takımlar gördük , aldığınız keyfi söylemiyorsunuz sadece hatalr üzerinde yoğunlaşıyorsunuz.

Neyse boşver tartışmaya gerek yok ilk cümlenden sonra okuyan 3. şahıslar farkındadır sanırım kimin düşüncesi kıt kimin değil..

Sneijder 5. tercih olsun diyorsun yani. :asd:

Olay sneijder degil ki.Takmissiniz bi sneijdere.Olay ne biliyormusun.Ben luks bir araba aldim diyelim ama borcunu odemem her sene ekstra bisey uretmeme bagli yoksa odeyemeyecegim.İlk sene ekstrayi yaptim ama ikinci sene vasat bi cizgide kalip o parayi odeyemedim.Ustune yeni biseyler almak istiyorum.Sence boyle bisey yapsam mantikli olurmuydu.

Bam olayi rezalet zaten aksini soylemedim ki . Yildiz alicak butcen yoksa almayacaksin

Katılmıyorum yıldız alırsın tutarsa parasını fazlasıyla çıkarır hem performansıyla hem genç ise satışından.. Benim itirazım yıldız adaylarına hatta adayı olamayacak gençlere yıldız oyuncu paraları verilmesi..

Bruma 10 M € etmez, Telles 6,5 M € etmez ama verdin potansiyeli var.. Bekle bunların olup olmayacağını gör ondan sonra yeni denemeler yap.. Ama sen ne yapıyorsun, Ontivero, Hajrovic,Koray, Oğuzhan, Endoğan, Umut Gündoğan, Salih, Veysel, Tarık vs vs.. Dolduruyorsun takımı ya tutarsa hesabı.. Tutup, tutmayacağını göremeden battın bu denemelerin sayesinde..

Olay sneijder degil ki.Takmissiniz bi sneijdere.Olay ne biliyormusun.Ben luks bir araba aldim diyelim ama borcunu odemem her sene ekstra bisey uretmeme bagli yoksa odeyemeyecegim.İlk sene ekstrayi yaptim ama ikinci sene vasat bi cizgide kalip o parayi odeyemedim.Ustune yeni biseyler almak istiyorum.Sence boyle bisey yapsam mantikli olurmuydu.

Sneijder zaten kendi parasını kendi çıkaran bir futbolcu. Böyle futbolcular takıma zarar vermez. Takıma zarar verenler Selçuk,Burak gibi oyuncular.

Katılmıyorum yıldız alırsın tutarsa parasını fazlasıyla çıkarır hem performansıyla hem genç ise satışından.. Benim itirazım yıldız adaylarına hatta adayı olamayacak gençlere yıldız oyuncu paraları verilmesi..

Bruma 10 M € etmez, Telles 6,5 M € etmez ama verdin potansiyeli var.. Bekle bunların olup olmayacağını gör ondan sonra yeni denemeler yap.. Ama sen ne yapıyorsun, Ontivero, Hajrovic,Koray, Oğuzhan, Endoğan, Umut Gündoğan, Salih, Veysel, Tarık vs vs.. Dolduruyorsun takımı ya tutarsa hesabı.. Tutup, tutmayacağını göremeden battın bu denemelerin sayesinde..

Ayni hesaba cikiyoruz iste renkdas.Yapamayacagin isi yapmaya kalkiyorsun ya tutarsa diye.Tutsa nolucak sen adama 10 m€ vermissin.50 m € ya mi satican.

Şimdi ne oldu ?

400m borç içinde bütün gelirler harcanmış şekilde alıp 371m borçla + 2 şampiyonluk 1 çeyrek final 1 tane 2.tur la takımı bırakan aysal kulübü mü batırmış ?

Takımı batıran Polat, Aysal akkasık.

Bende böyle bir cözümleme bekliyordum, Aysal baska türlü aklanamazdı. Polat Lisenin bahcesine asılsın bari.

Sneijder gibi transferler yapılmalı bu tür adamlar maliyetini karşılıyor.

Bizi batıran kumar transferleri yapmak Veysel'i al tutarsa oynar tutmadı,Tarık'ı al tutarsa iyi olur ama oda tutmadı böyle böyle transferlerle 3 Sneijder parası çıktı.
Tamamen vizyonsuz transferler.

Sneijder zaten kendi parasını kendi çıkaran bir futbolcu. Böyle futbolcular takıma zarar vermez. Takıma zarar verenler Selçuk,Burak gibi oyuncular.

Kendi parasini sneijder cikardi zaten ona lafim yok.Ama cikaramayadabilirdi.Mesela lincoln.Benim demek istedigim fazla yuksekten ucuyordu kendisi.Bi ara İbrahimovic falan diyodu :D

kardeşler renktaşlar sneijder nasıl parasını karşılıyor bu düşünceyi savunanlar açıklayabilir mi bana?
forma satışı mı :D

Geri
Üst Alt