Galatasaray'da 'Olağanüstü' Gün!

Ayni hesaba cikiyoruz iste renkdas.Yapamayacagin isi yapmaya kalkiyorsun ya tutarsa diye.Tutsa nolucak sen adama 10 m€ vermissin.50 m € ya mi satican.

Bu işe 50 tane genç alarak giremezsin senin gelirim belli giderin belli alınca tutup tutmadığını görme şansın olmaz bunu Aysal gibi adam nasıl göremedi ona hayret ediyorum. ha alırsın Afrika'dan gençler denersin Niasse gibi zamanında yaptığımız gibi 10 bin € ya falan tanesini alırsın eyvallah da 3-4 M €'ya adam alınıp denenmez..

kardeşler renktaşlar sneijder nasıl parasını karşılıyor bu düşünceyi savunanlar açıklayabilir mi bana?
forma satışı mı :D
Sırf juventus'a attığı gol ile takımı gruptan çıkartıp 1 milyon euro fazla kazandırdı takıma(daha fazlada olabilir).

kardeşler renktaşlar sneijder nasıl parasını karşılıyor bu düşünceyi savunanlar açıklayabilir mi bana?

Tarık+Veysel+Hayroviç+Ontivero gibi çapsız,zerre katkı alamayacağın transferler yapacağına Sneijder gibi transfer yapacaksın.
Geçen sene CL'ye gitmemizin baş mimarı sadece bu bile yeter.

Kendi parasini sneijder cikardi zaten ona lafim yok.Ama cikaramayadabilirdi.Mesela lincoln.Benim demek istedigim fazla yuksekten ucuyordu kendisi.Bi ara İbrahimovic falan diyodu :D

Benim düşüncem kulübü tekrar ayağa kaldıran Aysal ve Terim, tekrar bu duruma düşüren de bunlar.

Kardeşim parasını çıkarmasa bile en azından Drogba, Sneijder gibi isimler senin marka yüzün olur.. Drogba'da, Sneijder'de paralarının hakkını verdiler bunu kabul etmek lazım

Sırf juventus'a attığı gol ile takımı gruptan çıkartıp 1 milyon euro fazla kazandırdı takıma(daha fazlada olabilir).
yaklaşık 2 senedir bizde yıllık 5m gibi bir rakam kazanıyor (imza parası+ maçbaşı dahil ) 10m yapar
7,5m da bonservis 17,5 m euro

bence parasını falan çıkarmadı (amacım sneijderi eleştirmek değil şuan takımın direği)

Aysal egolarına yenik düşmeyip Prandelli,Mancini toplarına girmeseydi bugün buralarda olmazdık.

Bir daha zor göreceğimiz başarıların getirileri bu iki herif yüzünden eridi gitti.

Tarık+Veysel+Hayroviç+Ontivero gibi çapsız,zerre katkı alamayacağın transferler yapacağına Sneijder gibi transfer yapacaksın.
Geçen sene CL'ye gitmemizin baş mimarı sadece bu bile yeter.
tabikide bende onu istiyorum onun için demedim ama parasını çıkardı lafını doğru bulmuyorum :)

yaklaşık 2 senedir bizde yıllık 5m gibi bir rakam kazanıyor (imza parası+ maçbaşı dahil ) 10m yapar
7,5m da bonservis 17,5 m euro

bence parasını falan çıkarmadı (amacım sneijderi eleştirmek değil şuan takımın direği)
Böyle bir oyuncu forma satışında,kulübün reklam yüzü olmasında büyük katkı sağlıyor.Attığı 1 gol ile yakşalık 4.5 milyon € kazandıran bir adam.

Bu işe 50 tane genç alarak giremezsin senin gelirim belli giderin belli alınca tutup tutmadığını görme şansın olmaz bunu Aysal gibi adam nasıl göremedi ona hayret ediyorum. ha alırsın Afrika'dan gençler denersin Niasse gibi zamanında yaptığımız gibi 10 bin € ya falan tanesini alırsın eyvallah da 3-4 M €'ya adam alınıp denenmez..

Bencede oyle.Zaten adamin sen mevcut durumdaki parasini veriyorsun.Adamdan ustune koymasini istiyorsun.Ama bunu isterken adamada bu imkani vermiyorsun.Orn;Bruma.Direk olu yatirim oluyor.

Kardeşim parasını çıkarmasa bile en azından Drogba, Sneijder gibi isimler senin marka yüzün olur.. Drogba'da, Sneijder'de paralarının hakkını verdiler bunu kabul etmek lazım

Sneijdere katiliyorum da Drogba için fazla para ödedik.

Geldigi ilk 0,5 senede Burak ve Sneijderle bizi sampiyon etti, ama sonraki sezonda bir kaç CL maç hariç formsuzdu, bize katki saglayamadi.

o açıdan demek istemedim zaten kardeş sneijdere laf etmek için söylemedim. helali hoş olsunda
bazen bazı yerlerde okuyorum da sneijderi aldık mesela forma satışından parasını çok rahat çıkarırız falan diyenler oluyor
onumu demek istediler acaba diye bi sorayım dedim.
çünkü forma satışıyla normal üstü bir futbolcunun 1 senelik ücretini çıkaramıyoruz

Geri
Üst Alt