Galatasaray'da Seçim İptal Edildi!

Sedat Doğan: Değerli Galatasaraylılar biraz önce yarınki seçimin mahkeme kararıyla tedbiren durdurulduğunu yani yarın seçim olmayacağını öğrendik. Yarın imza topluyoruz vesayet kabul edilemez seçim en kısa sürede, bu sefer üyelerin talebiyle tüzüğümüze uygun olarak yapılmalıdır.
Özetle , tüzükteki bilmemne maddesinden değil, üyelerin imza talebiyle olacak.

Seçime gidiş sebebi değiştirilecek.

Salak salak işler.

Höffffff!! Bu ne ya...

Bir gün iptal bir gün devam diğer gün yine iptal sonra yine devam. Suyu çıktı iyice.

Git abi işte istifa et git ya.

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SA-TIL-MA-LI

Baska yolu yok

Satilmayacaksa da insallah komple batariz, kulüp kapanir, en azindan bi is adami cikar alir ve tekrar canlandirir.

gene Savaş Çorlu "Yutüp kanalinda iptal edilcik dimiştim herkes şaşırmıştı"

yaptım ettim demiştim muhabiri. yetkili olsam bu ve türevi tüm yorumcuları, youtubeculara kuş uçuranların ensesinde olurdum.

Üyelerin imzası ile olursa tekrar seçim ve aday başvuru süreci mı olacak?

Ya elmas istifa edecek yada imza yoluyla seçim yapılacak en geç Mayıs sonu seçim olur enazindan

Saçma sapan işler. Bir an önce yeni yönetim seçilip işine başlamalı. Geçen her dakika Galatasaray’ın aleyhine.

Burak Elmas 50 kere söyledi seçim yapacağız diye, bence bir şekilde yeni başkan ve yönetim seçilir. Çok geç olabilir tabii.

Bu Kazakistandaki şahıs her kimse koskoca kuluple oyuncak gibi oynadı nasıl bir gücü varsa artik

Mevcut adaylar ile kongrenin yapılmaması çok da üzmedi açıkçası.

Ama koskoca Galatasaray’da seçime 1 gün kala normalde uzun süren süreçler tek günde karar alınacak şekilde ilerliyorsa biz kendimizi kapatalım bırakalım bu işleri.

Şu şartlarda neyin futbolunu oynayıp başarı kovalayacağız.

burak elmas devam ederse torent kalacak olmaz
eşref hamamcıoğlu gelirse yabancı hocada inat edecek olmaz
metin öztürk okan hocayı getirecek hoca tamam da kendisi olmaz.

ulan nedir bu başımıza gelen.nasıl çıkacağız bu işin içinden bilemiyorum.

Geri
Üst Alt