Galatasaray'da Seçim İptal Edildi!

1651166892031.webp

burhana tepki var

yayın yapıo da şimdi arada bilgi verdi 2 kere
1. istinaf tedbir koyucak diye hbr gelmişti ama klübe bişey ulaşmamış dedi 2. demin burak elmas istifasını hazırlıor diye bişi dedi
sıkışbaz biri mi bilemem ama bi halt olduğu kesin hbri ilk divan k yardımcısı verdiydi
Teyit almaya çalışıyorum deyip sonrada seçim iptal yazmadı mı bu adam? Tmm Behzat Uygur'da aman aman kaile alınacak adam değil ama en azından üye diye biliyorum...

yani tivitterda youtube da ne kadar adam varsa ne ekmek yedi bizden 2 senedir arkadaş ya

Teyit almaya çalışıyorum deyip sonrada seçim iptal yazmadı mı bu adam? Tmm Behzat Uygur'da aman aman kaile alınacak adam değil ama en azından üye diye biliyorum...

yani tivitterda youtube da ne kadar adam varsa ne ekmek yedi bizden 2 senedir arkadaş ya

bakalım heis tıraşmı değilmi görecez

yayın yapıo da şimdi arada bilgi verdi 2 kere
1. istinaf tedbir koyucak diye hbr gelmişti ama klübe bişey ulaşmamış dedi 2. demin burak elmas istifasını hazırlıor diye bişi dedi
sıkışbaz biri mi bilemem ama bi halt olduğu kesin hbri ilk divan k yardımcısı verdiydi
İstifnafa taşındı zaten ama bir karar çıksa herkesin haberi olurdu. Bir karar çıkmamış henüz çıkmayan bir kararı nasıl bilebilir ki? Bence birisi yorum olarak bu karar çıkma ihtimali yüksek dedi buna Burhan'da bunu seçim iptal kararı çıktı anladı diye düşünüyorum.

Abi zaten ibrasızlık sebebiyle zorunlu seçim olayının yasal bir dayanağı olmadığı mahkeme kararı ile tescillenmişti- Dolayısıyla Burak Elmas aday olamaz önermesinin de geçerli olmaması gerekir;

Burak da aday olsun, Eşref’i gene geçerse devam etsin. Geçemez bence.

Kesinleşti herhald.

Bildirim geldi biraz evvel bundledan son dk

lol.webp

Belirsizlik var. Hukuken şu anki yönetim devam edecek. Top Burak Elmas yönetiminde. İstifa vs yaparlarsa bir tarih belirlenir mi tekrar bilemiyorum, iyice arap saçına döndü iş.

Sedat Doğan: Değerli Galatasaraylılar biraz önce yarınki seçimin mahkeme kararıyla tedbiren durdurulduğunu yani yarın seçim olmayacağını öğrendik. Yarın imza topluyoruz vesayet kabul edilemez seçim en kısa sürede, bu sefer üyelerin talebiyle tüzüğümüze uygun olarak yapılmalıdır.

Geri
Üst Alt