- 26 Kasım 2012
- 185.601
- 258.285
- 5.998
burhana tepki var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teyit almaya çalışıyorum deyip sonrada seçim iptal yazmadı mı bu adam? Tmm Behzat Uygur'da aman aman kaile alınacak adam değil ama en azından üye diye biliyorum...yayın yapıo da şimdi arada bilgi verdi 2 kere
1. istinaf tedbir koyucak diye hbr gelmişti ama klübe bişey ulaşmamış dedi 2. demin burak elmas istifasını hazırlıor diye bişi dedi
sıkışbaz biri mi bilemem ama bi halt olduğu kesin hbri ilk divan k yardımcısı verdiydi
Teyit almaya çalışıyorum deyip sonrada seçim iptal yazmadı mı bu adam? Tmm Behzat Uygur'da aman aman kaile alınacak adam değil ama en azından üye diye biliyorum...
yani tivitterda youtube da ne kadar adam varsa ne ekmek yedi bizden 2 senedir arkadaş ya
İstifnafa taşındı zaten ama bir karar çıksa herkesin haberi olurdu. Bir karar çıkmamış henüz çıkmayan bir kararı nasıl bilebilir ki? Bence birisi yorum olarak bu karar çıkma ihtimali yüksek dedi buna Burhan'da bunu seçim iptal kararı çıktı anladı diye düşünüyorum.yayın yapıo da şimdi arada bilgi verdi 2 kere
1. istinaf tedbir koyucak diye hbr gelmişti ama klübe bişey ulaşmamış dedi 2. demin burak elmas istifasını hazırlıor diye bişi dedi
sıkışbaz biri mi bilemem ama bi halt olduğu kesin hbri ilk divan k yardımcısı verdiydi
Galiba istifa kararına bağlı olarak seçim tarihi belirlenir terkar ama gene bir kaç hafta olur heralde - benim anladığım oYönetim istifa etse ne olur?
Tüm kurullar ile istifa ederler ise 21 gün sonra oluyor diye biliyorum seçim.Ekli dosyayı görüntüle 157257
Belirsizlik var. Hukuken şu anki yönetim devam edecek. Top Burak Elmas yönetiminde. İstifa vs yaparlarsa bir tarih belirlenir mi tekrar bilemiyorum, iyice arap saçına döndü iş.
Olabilir çünkü bir kaç yorumcudan 3 hafta lafını duydum. Heralde dediğine varıyor o iş.Tüm kurullar ile istifa ederler ise 21 gün sonra oluyor diye biliyorum seçim.