- 21 Ocak 2010
- 72.721
- 51.147
- 5.003
TORREEEENTTT I LUV U HODJAAAAMMM !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BUNA KATILIYORUMesref ve metin'in baskan olmasindan iyidir diye düsünüyorum
Bütçenin bir daha oylanması gerekiyor düz bakarsak o zamana kadar harcama durumu ne bilmiyorum.Bütçe onaylanmama işi de iptal oluyor o zaman sanırım sonuçta Genel Kurul iptali olmuyor mu?
Seçim iptali kararı renktaş, genel kurul iptali değil. Hapı yuttukBütçe onaylanmama işi de iptal oluyor o zaman sanırım sonuçta Genel Kurul iptali olmuyor mu?
genel kurul iptal edilmeden seçim niye hangi sebeple iptal ediliyor orasını anlamadım.Seçim iptali kararı renktaş, genel kurul iptali değil. Hapı yuttuk
Sportif Aş'yi pek etkilemez ama amatör branşlarda evet hapı yuttuk gibi.Seçim iptali kararı renktaş, genel kurul iptali değil. Hapı yuttuk
Genel Kurul İptali davası görüldüğü için tedbir olarak seçim iptal oldu.genel kurul iptal edilmeden seçim niye hangi sebeple iptal ediliyor orasını anlamadım.
adam ibrasızlıktan bağımsız 28.maddeden vermedi mi bu seçim kararını. bizim mahkemelerimiz yine herzamanki gibi acayip şeyler sergiliyorGenel Kurul İptali davası görüldüğü için tedbir olarak seçim iptal oldu.
Biyigini serinletir hocamİlk karşılaştığı isim Tanburacı
iptal olacaksa olsun seçim yapılacaksa yapılsın ama bu iş artık biran önce netleşmeli. suyu çıktı iyicehamam denen herife kıl oldum o seçilecekse iptal olması yerinde
iptal olacaksa olsun seçim yapılacaksa yapılsın ama bu iş artık biran önce netleşmeli. suyu çıktı iyice