Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
şimdi bişey derdim de malum ülkede "hukuk" var, neyse biraz daha sabır. bu işin kesinlikle galatasaraylı birinin işi olduğunu düşünmüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayri Cund bunların hepsinden en az 5 gömlek daha iyi başkan olur - hem de kasa kolaylığı olmadan \o/hay seçimine de eşrefine de metinine de burakına da futboluna da hayri cunduna da! yeter lan sıkıldım artık!!
hay seçimine de eşrefine de metinine de burakına da futboluna da hayri cunduna da! yeter lan sıkıldım artık!!
Her seçimden sonra aynı tantanayı yapmaktan bıkmadınızBu nasıl bir yorum diyorum ve bize herşey müstehak sonucunu çıkartıyorum.
Yemin ederin bu camia birgün küme düşmeyi başaracak.Kesinlikle tepeden tırnağa o potansiyel var bizde.Ve bunu birgün başaracak.Daha ileriye gidiyorum bu üyelik sistemi ve genel kurul yapısıyla başınıza farklı bir takımı tutan bir başkan seçeceğiz.Bu iş bilmez taraftarda buna engel olamayacak.
Bu işin arkasında kim varsa atın arkadaş taraftarın önüne.Şerefsiz görsün gününü..Sokakta dolaşamasın..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sebepHayri Reise Kim neden sövdü
Hiç iyi degilim enis savar
Yuooo gayet vardır.Kesinlikle karılmıyorum..Bu iki adayıda yeterszi buluyorum.Ama burak denen adamdan kötü olma ihtimali yokdur.
Burak elmas ve yönetimi tarihin en yetersiz ve rezil yönetimidir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi