Galatasaray’da Sıcak Saatler!

Cevap: Galatasaray’da Sıcak Saatler!

Evet, Özhan Canaydın'ın arkasından küfür eden çoktu zamanında... Takvimi 5-6 yıl öncesine alalım yahu, bu kadar balık hafızalı olmayalım. :)

Bundan 4 yıl önce millet Adnan Polat'ın başkan olması için dua ediyordu. Hatta bundan 1 sene önce Adnan Polat gelmiş geçmiş en iyi başkandı da... Hoş Ali Sami Yen bile unutulmuştu, kimin aklına gelirdi Selahattin Beyazıt. :)

Bunlar doğrular; bazılarımız farkındaydı ama ses çıkarmıyordu, bazılarımız değildi.

kimse inkar etmiyorki

bende adana polat diyordum baska birsey demiyordum:)

ama 6 ay surmedi bu adma basimiza buyuk is acacak demem:)

Galatasaray taraftarı Adnan Polat'ın her zaman arkasındaydı, başkan olduğu süreçte en kötü günlerimizde bile.

Ta ki Rijkaard'ı göndererek sözünde durmadığı ana kadar.

Tabi ki çatlaklar oldu, Adnan Polat'ı istemeyenlerin sayısı arttı ama

Rijkaard'ı gönderdikten sonra sözünde durmadığından dolayı çok kişiyi karşısına aldı, bence.

helvacı polatın kararı ne olursa olsun her türlü hakkı kullanıp genel kurula götüreceğiz bunun başka çözümü yok dedi.

ne bilim banane:)

olaya bak ha

gozu kara olmak GSi batirmak icin bahane olmus:)

yalcin dumer gelseymis keske o zamanlar

Adnan Polat'çı değilim ama şu an gelecek kişileri de istemiyorum. 2012 ye kadar görevinde kalmalı Adnan Polat.

Şimdi Başkanlık adaylığı koyacaklar 3 sene önce neredeydiler ?

Bi dur genç adam :)

Adaylığını koyacaklar belki de yeni ya da eski yönetimlerin içinden çıkacaklar.

Ne bu şiddet, bu celal ?

Bi dur genç adam :)

Adaylığını koyacaklar belki de yeni ya da eski yönetimlerin içinden çıkacaklar.

Ne bu şiddet, bu celal ?

Çıkmayanları desteklemiyorum demek.

Ben koyim mi :)

gscimbom üyelerine girişide bedava yaparım :D

kimse inkar etmiyorki

bende adana polat diyordum baska birsey demiyordum:)

ama 6 ay surmedi bu adma basimiza buyuk is acacak demem:)

Haldun Üstünel ve Rijkaard gönderilmeseydi, hala en büyük başkan olarak kalacaktı.

Haldun Üstünel ve Rijkaard gönderilmeseydi, hala en büyük başkan olarak kalacaktı.

Ve Adnan Polat aday

Özhan Canaydın’dan onay aldığını duyuran Polat, “G.Saray camiasının bana görev tevdi etmesi halinde, mevcut yönetimimizin süresine sığdıramadığımız işleri tamamlayacağımızı ve Galatasaray için en iyiyi yapmaya çalışacağımızı taahhüt ederim” dedi

Galatasaray’da başkanlık yarışı iyice kızıştı. Taner Aşkın ve İrfan Aktar’ın ardından Adnan Polat, Galatasaray’ın Mart’taki genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu resmen açıkladı. Polat, yeniden başkan adayı olmayacağını mali genel kurulda kongre üyelerine açıklayan Özhan Canaydın’la yaptığı görüşmelerin ardından yarışa girme kararı aldığını duyurdu. Adnan Polat, “Kendisiyle yaptığım görüşmeler ve muvafakati (onayı, uygun görmesi) doğrultusunda, Galatasaray Kulübü başkanlığına aday olmaya karar vermiş bulunuyorum” ifadesini kullandı.

CANAYDIN DESTEKLİYOR

Camia içinde yaptığı kulisler sonrası başkanlık için kolları sıvayan Adnan Polat, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: “İki yıllık çalışma dönemimiz boyunca bana güvenen ve desteğini esirgemeyen başkanımızın bundan sonraki dönemde de aynı desteği sürdüreceğini beyan etmiş olması, adaylık kararımı perçinlemiş ve beni bu basın bildirisi ile Galatasaray camiasına açıklama yapmaya yöneltmiştir.” Polat, kongrede başkan seçilmesi halinde yapacağı icraatları hakkında da bilgi verdi.

GÖZLER ÖZTÜRK’TE

ADNAN Polat “Kuracağımız yönetim kurulunun amacı, camiamızın tamamını kucaklamak ve her Galatasaraylıyı kulübü için çalışan bir yönetim kurulu üyesi haline getirmektir. Galatasaray camiasının bana güvenerek görev tevdi etmesi halinde, mevcut yönetimimizin süresine sığdıramadığımız işleri tamamlayacağımızı ve Galatasaray için en iyiyi yapmaya çalışacağımızı taahhüt ederim” diye görüş belirtti. Adnan Polat’ın ardından Adnan Öztürk’ün de adaylığını açıklaması bekleniyor.

Aktar: Çekilmeyi düşünmüyorum

Galatasaray’da Başkan Özhan Canaydın’ın yeni dönemde olmayacağını açıklamasının ardından adaylar, liste çalışmalarına hız verdi. Halihazırda Divan Başkanlığı görevini yürüten İrfan Aktar, şu an için adaylıktan çekilmesi gibi bir durumun olmadığını belirterek, “Ancak bir aday üzerinde yoğunlaşılırsa ve ortak bir konsensüs sağlanırsa o zaman bakarız” dedi. Aktar, “Ben zengin bir yönetici değilim ama işi bilen bir yöneticiyim. 55 yıllık arkadaşım olan Ünal Aysal beni destekliyor. Önemli projelerim var ve camianın güvendiği bir isimim” şeklinde konuştu.

hani GS sahipsiz kalirdi?

ne cabuk unutmusunuz olaylari?

benim gibi herkes onu destekledi ve tek aday girdi

kendi kendiniz kandirmayin

ayrica ben Adnan Polata salladigimda daha ustunel Rijkaard falan full speed calisiyordu:)

Gönderilmeselerdi ne olurdu bilemem ama,

Serdar'ı bildim bileli Adnan Polat'ı eleştirir.

Demem o ki bazılarımız için H.Üstünel ya da Rijkaard kriter değil

Halen Rıjkard diyorsunuz ya adam anasını ağlattı takımın top mop oynatamadı güzelim kadroya yazık valla

Adnan Polat'çı değilim ama şu an gelecek kişileri de istemiyorum. 2012 ye kadar görevinde kalmalı Adnan Polat.

kimin gelecegini ne biliyoruzki?

ayrica bak GS sahipsiz kalmiyormus degilmi Polat olmasa.

hafizamizi refresh ettik bende isimleri hatirlamiyordum

Adnan Polat'ın başarılı olduğu söylenemez. Ancak bu son olaylarda zor duruma düştü, başbakana yapılan protesto ve Toki başkanının konuşması. Tüm camia Adnan Polat'ı yalnız bıraktı. Adnan Polat çaresiz, yalnız, aciz kalsın diye o duayenlerden, liselilerden, başkan adayları Adnan Öztürk'ten, Ali Dürüst'ten en ufak bir ses çıkmadı bu yapılanlara karşı.

Adnan Polat'ı koltuktan nasıl indiririz hesabı yapacaklarına Galatasaray'a sahip çıkmalılardı.

O nedenle sıcak bakmıyorum bu fikre. Denize düştük diye yılana sarılmamız mı gerekiyor?

Oradaki adaylar tamamen platonik idi. Adnan Polat adaylığını koyunca hepsi geri çekildi diye hatırlıyorum. Bu bile Adnan Polat'ın tek çıkış kapısı olduğunu açıkça gösteriyor zaten.

Ayrıca ben yukarıda Özhan Canaydın döneminden bahsettim. Özhan Canaydın dönemi bizim ekonomik açıdan sıkıntılı bir dönemimizdi. Kimse taşın altına elini koymuyordu, Özhan Canaydından başka...

Hayri Kozak gibi oturakli adam lazim GSin basina

o gelmez tabiiki ama oyle birileri lazim

Gönderilmeselerdi ne olurdu bilemem ama,

Serdar'ı bildim bileli Adnan Polat'ı eleştirir.

Demem o ki bazılarımız için H.Üstünel ya da Rijkaard kriter değil

Kişi özelinde konuşmuyorum, genel konuşuyorum. Kişiyi katarsak bu güruh içerisine kendimi de dahil etmek gerekir.

Düşene vurmak bize yakışmaz... Bu camiaya da yakışmaz. Helvacı yanlış yapmış.

hani GS sahipsiz kalirdi?

ne cabuk unutmusunuz olaylari?

benim gibi herkes onu destekledi ve tek aday girdi

kendi kendiniz kandirmayin

ayrica ben Adnan Polata salladigimda daha ustunel Rijkaard falan full speed calisiyordu:)

Oradaki adaylar tamamen platonik idi. Adnan Polat adaylığını koyunca hepsi geri çekildi diye hatırlıyorum. Bu bile Adnan Polat'ın tek çıkış kapısı olduğunu açıkça gösteriyor zaten.

Ayrıca ben yukarıda Özhan Canaydın döneminden bahsettim. Özhan Canaydın dönemi bizim ekonomik açıdan sıkıntılı bir dönemimizdi. Kimse taşın altına elini koymuyordu, Özhan Canaydından başka...

...

Geri
Üst Alt