Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.688
- 2.805
- 743
Tek kelime ile ayıp.
Sadece Bruma değil, Emre, Zan ve Balta'ya yapılan da adil değil.
Sadece Bruma değil, Emre, Zan ve Balta'ya yapılan da adil değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben şokbrumayamı haksızlık kusura bakmayında geldiğinden beri 1.5 sene olacak bir maça pozitif etkisini görmediğim 12.5 milyon euroluk kazık
bir oyuncu 1.5 senede 1 gol atamazmı ayıp olan asıl budur olcan adın geldi üç maçta penaltı yaptırdı asist yaptı gol attı
sizin bu methiyeler düzdüğünüz bruma ne yaptı allahın aşkına sakın kimse çıkıp bana gelişecek demeyin bu adam 20 yaşında 16 17 değil
bugün altyapıdan herhangi bi oyuncuyu koyun oynadığı 20 maçta en az 3 4 gol atar hocanın tek doğru kararıdır şu anda brumayı satmaya kalkın
5 milyon Euro veren çıkarsa bende ne olayım.
ben şok
brumayamı haksızlık kusura bakmayında geldiğinden beri 1.5 sene olacak bir maça pozitif etkisini görmediğim 12.5 milyon euroluk kazık
bir oyuncu 1.5 senede 1 gol atamazmı ayıp olan asıl budur olcan adın geldi üç maçta penaltı yaptırdı asist yaptı gol attı
sizin bu methiyeler düzdüğünüz bruma ne yaptı allahın aşkına sakın kimse çıkıp bana gelişecek demeyin bu adam 20 yaşında 16 17 değil
bugün altyapıdan herhangi bi oyuncuyu koyun oynadığı 20 maçta en az 3 4 gol atar hocanın tek doğru kararıdır şu anda brumayı satmaya kalkın
5 milyon Euro veren çıkarsa bende ne olayım.
20 yasinda degil, 19 yasinda. 1.5 sene degil, 1 sene. Bunun yarisini da sakat gecirdi, sakat olmadigi günlerde de cok az süre aldi. Ilk geldiginde var yok 10 tane profesyonel mac oynadi sade Lisbon'da. Oynamayan oyuncu gelisemez.
Bale 19 yasinda harikalar mi yaratiyordu? Ne demek gelisemez. Adamakilli oynatilsa gelisebilir. Haaa, bizim lig'de belki olamaz, orasi ayri tabi. Ama denemeden de olmaz.