GSC Haber Galatasaray’da Şok Kadro Dışı!

İlk 11 oynaması gereken 4 oyuncu kadro dışı bırakılıyor cidden ötesi yok.

Olası 11'miz
---------Sneijder(GK)-----
Yasin-Kewell--Servet---Burak
-----Selçuk---Mustafa Sarp--Balta-------
-------Pandev--Dzemaili--Muslera-------

brumayamı haksızlık kusura bakmayında geldiğinden beri 1.5 sene olacak bir maça pozitif etkisini görmediğim 12.5 milyon euroluk kazık

bir oyuncu 1.5 senede 1 gol atamazmı ayıp olan asıl budur olcan adın geldi üç maçta penaltı yaptırdı asist yaptı gol attı

sizin bu methiyeler düzdüğünüz bruma ne yaptı allahın aşkına sakın kimse çıkıp bana gelişecek demeyin bu adam 20 yaşında 16 17 değil

bugün altyapıdan herhangi bi oyuncuyu koyun oynadığı 20 maçta en az 3 4 gol atar hocanın tek doğru kararıdır şu anda brumayı satmaya kalkın

5 milyon Euro veren çıkarsa bende ne olayım.

brumayamı haksızlık kusura bakmayında geldiğinden beri 1.5 sene olacak bir maça pozitif etkisini görmediğim 12.5 milyon euroluk kazık

bir oyuncu 1.5 senede 1 gol atamazmı ayıp olan asıl budur olcan adın geldi üç maçta penaltı yaptırdı asist yaptı gol attı

sizin bu methiyeler düzdüğünüz bruma ne yaptı allahın aşkına sakın kimse çıkıp bana gelişecek demeyin bu adam 20 yaşında 16 17 değil

bugün altyapıdan herhangi bi oyuncuyu koyun oynadığı 20 maçta en az 3 4 gol atar hocanın tek doğru kararıdır şu anda brumayı satmaya kalkın

ben şok

neyine şok geldiğinden beri 21 maç oynamış bursa deplasmanında burağa verdiği pas hariç o pasta çok güzel bi pas değildi burak nasıl olduysa müthiş vurdu

hangisine pozitif katkısı var telles ve bruma bize giren önemli bi kazıktır bu adamları savunanlarda resmen kendilerini avutuyorlar başka bişey değil

bu iki adam yerinde iyi iki yabancı olsa takım bambaşka olurdu ve bu adamları eleştirmek günah gibi herkes karşı çıkıyor 21 maçta 0 gol atmış kanat oyuncusu

12 milyon Euro hemde telles için hiç bişi demicem dün beğenmediğimiz ağır dediğimiz serdar kurtuluş bile totenham maçında adam kaçırmadan oynadı.tabi oda genç

daha kendini geliştircek (şu kendini geliştircek yorumlarına hasta oluyorum adamların maliyetini topla bi robben alırsın)

20 yasinda degil, 19 yasinda. 1.5 sene degil, 1 sene. Bunun yarisini da sakat gecirdi, sakat olmadigi günlerde de cok az süre aldi. Ilk geldiginde var yok 10 tane profesyonel mac oynadi sade Lisbon'da. Oynamayan oyuncu gelisemez.

Bale 19 yasinda harikalar mi yaratiyordu? Ne demek gelisemez. Adamakilli oynatilsa gelisebilir. Haaa, bizim lig'de belki olamaz, orasi ayri tabi. Ama denemeden de olmaz.

Kesin duyum : Pandev kaleye geçecekmiş.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bruma - Olcan şu anki kadroda ilk 11'de banko yer alması gereken oyuncular. Ama adam takmış her ikisine. Bu gidişle fazla gitmez Prandelli. Yakında 150 yaşında olan başkan adaylarımızdan birisi gelip kovar şu herifi.

her hafta olacak olaylar bunlar prandelli ile.. artık "şok" olmaktan vazgeçsek?

Banko oynaması gereken adamı oynatmıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ulan adamın el atmadığı bir kulak arkamız kaldı!

20 yasinda degil, 19 yasinda. 1.5 sene degil, 1 sene. Bunun yarisini da sakat gecirdi, sakat olmadigi günlerde de cok az süre aldi. Ilk geldiginde var yok 10 tane profesyonel mac oynadi sade Lisbon'da. Oynamayan oyuncu gelisemez.

Bale 19 yasinda harikalar mi yaratiyordu? Ne demek gelisemez. Adamakilli oynatilsa gelisebilir. Haaa, bizim lig'de belki olamaz, orasi ayri tabi. Ama denemeden de olmaz.

sen herhalde bu adamın sadece atıp geçtiğini göremiyorsun süratinden başka hiç bişeyi yok neyi gelişecek allahın aşkına

sanki adamda keita gibi arda gibi robben gibi bilek varda biz adamı kötülüyoruz tekniğini geçtim oyun zekası sıfırın altında

bi metre yanındaki adama pas atmaktan aciz son vuruşu söylemiyorum kocaman ligte belkide en kötü son vuruşu olan daha doğrusu olmayan adamlardan biri

siz daha gelişecek diye bekleyin atı alan üsküdarı geçer bruma dediğiniz adamında değeri yerle bir olur siz halen gelişecek diye beklersiniz Galatasaray gibi takımda

5 maç oynasan bile yeterli bi işaret olur bi maça pozitif etki edersin Balıkesir gibi toplama takıma karşı oynadı gördük müthişti sen Balıkesir gibi lesh takıma karşı bile

sahadan siliniyorsan kusura bakma senden bişey olmaz 12 milyon Euro çöpe gitmiştir nokta.

Geri
Üst Alt