Galatasaray‘da Sol Beke Kurzawa

Musap bize Kurzawa falan gelmez, van Aanholt bile 1.8m euro istiyor bu herif PSG de iki mislini kazanıyor.

aanholt'un yedeği mi olacak sabah aanholt bitmişti

Hani Van Aanholt bitmişti?

Yalan haber yav!

Bayern den Hernandezi alıyorlar, Diallo var Bernat var...Kurzawayı geçen sezon yollamak istemişlerdi ama olmamıştı....

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kurzawa’nın bi kere kontratı bitmişti geçen yaz. Yollamak isteseler neden uzatıp üstüne 30 maça çıkarsınlar? Salt sol bekleri Bernat, Kurzawa ve Bakker idi, Bakker gitti, üstüne Kurzawayı salmazlar kolay kolay.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

La adamlar daha dün sol bek sattı yahu, ufak atın

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Yani şimdi adamlar Donnaruma/Ramos/Hakimi 'yi Wijnaldum 'u filan alırken sol bek Kurzawa ile maça çıkacaklarını sanmam, hani Bernat ile bile maça çıkacaklarını sanmıyorum

Ama bu bile Kurzawa 'nın bize gelmesi için yeterli bir sebep değil

Layvin Kurzawa'nın Galatasaray'a transferi, ciddi bir ihtimal konumunda. (@FabrizioRomano)

Musap bize Kurzawa falan gelmez, van Aanholt bile 1.8m euro istiyor bu herif PSG de iki mislini kazanıyor.
Şimdi bok atmak gibi olmasın da ben Kurzawa 'dan yana da çok razı değilim, hani 2019 yılındaki filan Kurzawa olsa parasına bakmaksızın kaliteli bir adam derdik de şimdi bahsettiğin gibi bu adamın korkunç bir mağliyeti var ve ne vereceği de tam olarak belli değil. Mesela yüklü bir kiralama ücreti ve maaş verip Kurzawa 'yı getirdiğimizde geçen sene ki gibi birsürü sakatlık yaşayıp 12-13 maç kaçırabilir

Çünkü gerçekten 2018/2019 yıllarından itibaren çok sık sakatlanmaya başladı, en güzel örneği Saracchi var elimizde adam ilk geldiği dönemde de sonrasında zaman zaman da olsa formda olduğu dönemde enerji küresi yutmuş gibi muazzam çalışkan bir sol-bekti ama bir sonraki maç sahada olacak mı bilmiyorduk

Bana Kurzawa 'da biraz öyle geliyor, tabii adı çıkan PvA & Alioski & Moreno veya Mariu Rui gibi adamlara göre kalite olarak gördüğü zirve olarak çok daha büyük bir sol bek oyuncusu. Gelir bu dediklerimi bana yutturabilir sağlam durumda olursa hani Gedson gibi önümüzdeki sene bu günlerde Psg bir sol-bek alsa da Kurzawa'yı bize bıraksa diye de bekliyor olabiliriz bilemem

bu adam sakat falan değilse cok zor yalan haberdir

Yine de söylemek gerekir ki sol bek olmayan Alioski senelerdir formasını sağ bek Hysaj 'a kaybetmiş Mario Rui, milyon € bonservis talep edilen Moreno veya artık nefesi yetmeyen PvA yerine Kurzawa girilebilir bir risk gibi duruyor. Yani adam Kurzawa en azından

Geri
Üst Alt