- 1 Mayıs 2018
- 52.947
- 43.331
- 3.298
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem Alioski hem Van Aanholt'u sitiyorsak Alioski sol bek değil de orta saha 3'lünün sol içine istiyor olabiliriz ama bana bu iki isimde olmayacak sol beke Francisco Ortega aynı takımdan Luis Abram'ı izlediğimiz ve istediğimiz ortada o sırada radara takılmış olabilir ve Abram ile birlikte gelebilirler iksininde sözleşmesi bitiyor gözükyor yada ismi bizimle anılan ve yine sözleşmesi biten Yasser Larouci olabileceğini düşünüyorum çünkü artık yaşı belirli yaşı geçmemiş oyuncular alacağımız söylenmişti bunlar sanki devre arası stratejimize daha çok uyuyor hem maalarıda diğer adaylara göre daha uygundur.Sol bek koleksiyonu yapıyoruz alioski bu
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de yorumlari okuyunca ne kadar kotu bir transfer oldugunu ogrendim.Gscnin kazandigi savas yok bu konuda sen yenisin galibaBilgim yoktu önceden ama yorumlar heyecanlandırmaya yetti beni. Hayırlısı olsun bakalım. Umarım alabiliriz.
Aynen dün kaydoldum.Ben de yorumlari okuyunca ne kadar kotu bir transfer oldugunu ogrendim.Gscnin kazandigi savas yok bu konuda sen yenisin galiba
2017 kayit dunki cocuk sayilirsin knkAynen dün kaydoldum.
Bu arkadaşı bilmem ama yedlin in zaten koşmak dışında bir vasfı yoktu bizden önce de.aanholt iyi oyuncu ama uzun süredir defansif bir geçiş takımında oynuyor. Yedlin'de öyleydi ve hala tam uyum yakalayamadı