- 18 Mayıs 2011
- 49.976
- 52.972
- 4.398
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Max Serkan Kurtuluş olurdu ondan ki çarprazı da gitti artık hiçbir şey olmazİsmail çokcalis gelse yedlinden çok katkı saglardi ama tek bir sorun var bizim hocamız ne yazık ki seneri oynatır İsmail i oynatmaz
Ikiside gelsinGelsin iş yapar, Alioski'den çok daha sağlam bir sol bek olduğu kesin bence.
Mevkisiz oyuncu çok sevmiyorum ben ya, Aanholt sol beke geliyorsa Alioski gelmese de olur diye düşünüyorum.Ikiside gelsin
Ezgicanda biraz Marek Heinz havası yok mu ya PVA daha sağlam sankiIkiside gelsin
Allrounder oyuncu. Lb lm lcm. Oyun kurucu tarzEzgicanda biraz Marek Heinz havası yok mu ya PVA daha sağlam sanki
Ikisini de pek izledim videolardan sadece. PvA nin hizi + baskisi iyiMevkisiz oyuncu çok sevmiyorum ben ya, Aanholt sol beke geliyorsa Alioski gelmese de olur diye düşünüyorum.
Bilmiyordum çaprazlarini kopardığıni bakalım ilerde göreceğiz nasıl devam edecek futbol hayatına.Max Serkan Kurtuluş olurdu ondan ki çarprazı da gitti artık hiçbir şey olmaz
Alt yapiya, scoutinge , pilot takima yatirim yapmazsak daha da kotulerini buluruzBilmiyordum çaprazlarini kopardığıni bakalım ilerde göreceğiz nasıl devam edecek futbol hayatına.
Mariano dan yedline hatta şenere kadar düştük bugün Karagümrük maçı sol bek Ömer bayram daha ne kadar kötü oyuncu bulabiliriz merak ediyorum.
Galatasaray, Patrick van Aanholt’a senelik 1 milyon 750 bin euro’dan 3 yıllık sözleşme teklif etti.@memetozcan
o kisiyi gondermek lazimGeldiği gibi 2 haftaya performansı düşer. Hiç zahmet etmesin