Galatasaray'da Sponsor Belli Oluyor

Muhammed Safa Eker

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
456546546744544444.JPG

Galatasaray'da forma sponsoru konusunda yeni gelişmeler var!

Devamı GSC Portal'da...

Hadi hayırlısı, bizim formaya da çok yakışır bence. Örnek var mı?

iyiki formami bugün aldim, artik kim gelirse gelsin.

Atletico Madrid'e bu sponsorluk için verilen ücret 20 Mn € dolaylarında ve Atletico Madrid daha Şampiyonlar Ligi'nde final oynamadan önce yapılmıştı anlaşma.

Bu durumda bize de bir 15 Mn € seviyelerinde senelik ücret verirlerse gerçekten müthiş bir anlaşma olur.

Azeri halkını cok severim. Diger fimalardan (cok olmamak kaydıyla) düsük verseler bile Azerbaycan sponsorumuz olsun. Ki sanmıyorum, Atletico'yla sözlesme yaptıklarında kulüp bu kadar popüler degildi ona ragmen iyi bir fiyat önermislerdi. Umarım olur; İlham baskana saygılar :tiphat:

artik bi sponsor bulun da kim olursa olsun anasini satayim. bu noktaya geldi artik.

Sponsor bulmak kolay zaten gençler olay artık mevcut büyük sponsorların düşük maliyetli anlaşmalarının önüne geçip bu alanda çıtayı yükseltmek. Yoksa telekom'un 5 milyon dalırlık anlaşmasını bizim nalbur da yapar. İnşallah beklediğimiz gibi yüksek bütçeli bir anlaşma yaparlar.

Galatasaray 20 milyon euro yu hak eden bir kulüp.

Ayrıca formamızda Azerbaycan ismini taşımaktan gurur duyarız.

Arap firmasına prestij diyip Azeri firmasina burun kiviranlarda tinere devam etsin.

Sponsor bulmak kolay zaten gençler olay artık mevcut büyük sponsorların düşük maliyetli anlaşmalarının önüne geçip bu alanda çıtayı yükseltmek. Yoksa telekom'un 5 milyon dalırlık anlaşmasını bizim nalbur da yapar. İnşallah beklediğimiz gibi yüksek bütçeli bir anlaşma yaparlar.

Öyle deme sponsor için sezon başı kampı çok önemli. Daha gelecek takımı tanıyacak felan. Süper kupa maçına hazır olması lazım

Ilham Aliyev hayatinda yaptigi en dogru is olur bu hamle ;) socardansa azerbaycan yazsa daha iyi olur gibime gelir.

Valla takimda bizim buraya geliur.

Azerbaycanda haberler 15-18 mln diyorlar.

Öyleyse cok cok iyi olur, Azerbaycan pazarına girmemiz de cabası. Cok forma satılır diye düsünüyorum Azerbaycanda.

Ilham Aliyev hayatinda yaptigi en dogru is olur bu hamle ;) socardansa azerbaycan yazsa daha iyi olur gibime gelir.

Valla takimda bizim buraya geliur.

Katılıyorum, düz SOCAR amblemi petrol kuyulu SOCAR ambleminden daha sık duruyor. En güzeli Land of Fire ama :tiphat:

Azerbaycanda GS'li nüfusu oldukça fazla bu olursa alayı GS'li olur birde store açtıkmıki büyük ihtimal vardır arttırırsak Azerbaycan'da yok satarız :D

2 gündür bu tarz haberler var yalanlanmadığına göre bişeyler var demek ki....

Geri
Üst Alt