Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Cevap: Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Stoper alınsa iş tamam. Forvete gerek bile yok. Zaten ofansif kadromuz mükemmel. Golcü olarak Baros var, onun dışında diğer adamlarımızında hepsi skorer. Kewell atar, Keita atar, Elano atar, Arda atar. Daha ne olsun bundan daha fazlasını istersek yüzsüzlük olur.:)

bu yıl eğer şimdiki gibi oynayacaksa mustafa sarp gökhan servet yeri gelince emre aşık hakan balta gibi futbolcularımız da çok gol atar korner ve serbest vuruşlardan çünkü duran toplarda elano arda ve kewell olacak artık sabriye top vermezler umarım özellikle servetten ben 5 gol bekliyorum en az

Arkadaslar 3 isim var duydugum. Herkez aciklancak %100 eminim diyor.

- Wagner Love

- Huntelaar

- Nistelrooy

Hic biri yedek kalmaz, Baros'u yedek birakir. Belki Nistelrooy gelirse Baros'la degismeli oynarlar. Ama sanmiyorum bu isimlerin dogru oldugunu onumuzdeki haftasonu Forvet'de aciklanir. Hep birlikte gorecegiz.

- Wagner Love

- Huntelaar

- Nistelrooy

Hic biri yedek kalmaz, Baros'u yedek birakir. Belki Nistelrooy gelirse Baros'la degismeli oynarlar. Ama sanmiyorum bu isimlerin dogru oldugunu onumuzdeki haftasonu Forvet'de aciklanir. Hep birlikte gorecegiz.

kimden duydun ki bu isimleri bir tek nistelrooy diyor saçma bir blog

diğerleri nerden çıktı

- Wagner Love

- Huntelaar

- Nistelrooy

Bu transferin takımın uyumunu bozacağını düşünüyorum. Açıkcası Baros çok iyi uyum sağladı Galatasaray'a. Yeni bir forvet monte etmek zor ve riskli iştir. Şu isimlerin içinde sadece Huntelaar o riske değer ama Milan'a gidicek diye düşünüyorum. Ciddi anlamda forvet sıkıntısı çekiyorlar. Ve açıkcası bitiriciliği ve klasıyla, ayrıca sırtı kaleye dönük oynama yeteneği sayesinde Patoyla iyi bir ikili oluşturma şansının yüksek olması nedeniyle Milan için biçilmiş kaftan.

Üstelik bence hem defansın göbeğinde olan eksikliğin hem de orta sahada koşan ve ortalamanın üzerinde pas yapan bir adam eksikliğinin daha acil olduğunu düşünüyorum. Çünkü malesef bu mevkide Ayhan, Linderoth ve Mehmet Topal'dan başka elimizde kaliteli oyuncu yok. Ve bu 3 oyuncunun sezonu kaldırabileceğine inanmıyorum. Barışa gelince kendini epey geliştirmesi gerekir top kullanma konusunda. Defansın göbeği konusunda zaten bir açıklamaya gerek yok.

O nedenle umarım forvet yerine takımın defansif yönünü kuvvetlendirecek transferler yapılır. Nonda forvette Galatasaray'ı Baros'un oynamadığı maçlarda taşıyabilecek bir oyuncu.

Bir arjantinli daha lazim o da defans olsun artik^^

Simdi birisi yazsin galatasaraya gelebilecek top 5 isim hic duyum varmi ??

Öncelik olarak defans sonra forvet gerekiyor.

Forvete gerek yok ;) ama gelsede böle alternatifli Nonda'dan daha ii barosu sağlam yedekliyecek biri fena olmaz ;) Ama Defans Şart

- Wagner Love

- Huntelaar

- Nistelrooy

Forever Hunti!

https://www.youtube.com/watch?v=BQbNneMKzsU

Defans alalımda forvet sonrada alırız.

Defans alalımda forvet sonrada alırız.

Haklısın böle giderse 11 ofansif oyuncuyla maça çıkacaz :D

-------------- Sabri--------------

-- Aydın- Nonda- Kewell -Yaser---

----- Elano -Arda -Serkan Ç.-----

------Y.Forvet-Baros- Keita-----

Bırakın şu fossa'yu uA da bir abimiz söyledi..Oda hemen blog'unda haber yapmış..Başka haberleri derleyip blog'a koyuyor sonra transfer açıklanınca demişdik diyor..

Haklısın böle giderse 11 ofansif oyuncuyla maça çıkacaz :D

-------------- Sabri--------------

-- Aydın- Nonda- Kewell -Yaser---

----- Elano -Arda -Serkan Ç.-----

------Y.Forvet-Baros- Keita-----

Ne güzel işte :p Ben tuttum bu 11i, maçlara böyle çıkalım :m26:

Aslında RafinhA iyi gider.

Avrupa'da başarı istiyorsak, defans şart!

Defans, mülkün temelidir!:D

- Fatih Akyel - Popescu - B. Korkmaz - Hakan Ünsal

- Sabri - G. Zan - Servet Çetin - H. Balta

Üstelik Fatih veya küçük Hakan yokken yerlerine Capone, Ergün oynuyordu.

Kısacası; en az 1 tane transfer şart.

huntelaar keşke gelse ama imkansız ötesi şu an için.stadımız bitmiş olsaydı belki ama şu an imkansız gibi.nistelrooy ise alınabilir ama bu sefer baros gibi hızlı bir forveti nasıl yedek bırakcaz.ozaman sistem 4 4 2 ye döner yada 4-1-2-1-2.bence forvet alınmaz.ama defansa şöyle coloccini veya neill iyi gider.uğur sağlam olduğu zaman servet-coloccini ne güzel olur

Wagner Love

- Huntelaar

- Nistelrooy

bunlardan hiç biri olamaz beklemeyin boşuna genç iyi birini alırlar yedek olarak barosa büyük bi ihtimal tanınmamış biri olur zaten forvete ihtiyacımız yok bana kalırsa.AMAA STOPERR lazım buda büyük ihtimal neil olur

haldun abi şu an a kadar gazetelerde çıkan hiçbir oyuncuyu getirmedi bence şu an geçen isimleri elemek lazım aslında:D:D

Geri
Üst Alt