Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Cevap: Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Bu gece bir BOMBA patlayabilir, yatmayin bekleyin derim ben....

Yarın çok işim var ama bekliycem bakalım.Bugün pazartesi aslında borsa açısından bugün verebilirler.

Eğer transferi cuma cumartesi bitirmişlerse Pazartesiyi beklemiş olabilirler.

renktaşlar Seitaridis in son form durumundan haberi olan var mı? çünki bi baktım da transfermakt da serbest olarak goruluyor. yaşı da 28 boy da 1.85. sağbek olarak gayet iyi oynadıgını bılıyorum. acaba gobekte de oynayabılır mı sonucta kısa bı adam değil. aklıma takılan bı dıger konu da atletıco madrıd nıe serbest bırakır neden kımse almaz ?

Aradıgımız adam degil.

Sagbek mevki transferdeki en son tercih olmalı, hatta olmamalı. Ugur bir kac hafta icinde orayı tamamiyle kapatır. Dikkatr ediyorum da, Ugur cok hafife alınıyo. Zira yasına ragmen bana gore bugun dunya futbolunun sayılı sagbeklerinden biri. Daha orada sırasıyla Serkan, Sabri, Linderoth, Barıs ve Mehmet gibi alternatifler var, biraz zaman. Takımın simdilik olmazsa olmaz ihtiyacı bir libero. Bu mevkiyede bir takviye yapıldımı kralı gelse tutamaz bu takımı.

1. Libero

2. Forvet

3. Yok

4:30'a kadar bekleyeceğim.. Sonra uyumazsam ölürüm herhalde, Mersinden döndüm bugün, bütün yol yorgunluğu üzerimde..

3.21 de bomba patlayabilir :) Aurelio

Sagbek mevki transferdeki en son tercih olmalı, hatta olmamalı. Ugur bir kac hafta icinde orayı tamamiyle kapatır. Dikkatr ediyorum da, Ugur cok hafife alınıyo. Zira yasına ragmen bana gore bugun dunya futbolunun sayılı sagbeklerinden biri. Daha orada sırasıyla Serkan, Sabri, Linderoth, Barıs ve Mehmet gibi alternatifler var, biraz zaman. Takımın simdilik olmazsa olmaz ihtiyacı bir libero. Bu mevkiyede bir takviye yapıldımı kralı gelse tutamaz bu takımı.

1. Libero

2. Forvet

3. Yok

Iyi dedin hocam, Ugur eski formuna kavusursa mukemmel olur, onunde Keita'yla sov yaparlar.

Bence de bir stoper bir de forvet alinir hatta forvette Jeremie Aliadiere diyorum Baros'a ucuz bir alternatif olur mis gibi olur. Stopere de Carvalho hayalleriyle uyumaya gidiyorum iyi geceler. :f68.gif:

Bu gece bir BOMBA patlayabilir, yatmayin bekleyin derim ben....

sakin sakin. daha medya elano sokunu atlatamadı . olmaz buara bişi . persembe yaklastıkca dedikodular artar. kimileri mactan önce acıklanmaz der. haldun ÜSTÜNEL gece yarısı hepimizi yine mutlu ederr :cool:

Savunmaya carvalho veya marquezden birini alsak zaten direk bize verirler kupayı herhalde hemen ertesi sezona baslıyalım:)

yatmayin bekelyin yazisini is olsun diye yazdim, peh ihtimal vermiyorum bu gece transfer aciklanacak diye, ama uykum yok 4e kadar burdayim , tek basima takilmak istemedm burda, sizde durun gitmeyin biryere :D

Ne oldu yine 5 dakikada? Ciddiye alabilirmiyiz duyumu yoksa yatalim mi?

Duyum ciddiyse beklerim valla....Keyifle sabahlarim

Ne oldu yine 5 dakikada? Ciddiye alabilirmiyiz duyumu yoksa yatalim mi?

Duyum ciddiyse beklerim valla....Keyifle sabahlarim

Yok renktas ne duyumu ya :D zaten duyum muyum birsey yazmadim ben, is olsun diye bos bos konusuyoruz iste can sikintisindan :D

vallaha millete bahane gerek sabahlamak için :D ama elano transferinden sonra sabahlamıcam bidaa. uyku sersemliği + o anki sevinç yüzünden fenere salladım biraz 3 gün ceza aldım :D bütün transfer yorumlarını + netenya coskusunu kaçırdım durduk yere:D

Savunmaya carvalho veya marquezden birini alsak zaten direk bize verirler kupayı herhalde hemen ertesi sezona baslıyalım:)

1997'de Popescu'yu transfer ettigimizde 30 yasındaydı, Marquez de suan 30 yasında, ikiside Barcelona apoletli, ikisinde de mukemmel sezi ve geriden oyun kurma kabiliyeti var. Garip bir tesaduf, umarim sonlarida benzer. Sahsen Tomas ayrıldıktan sonra hayallerimdeki libero.

rafa_marquez-19106.jpg

1997'de Popescu'yu transfer ettigimizde 30 yasındaydı, Marquez de suan 30 yasında, ikiside Barcelona apoletli, ikisinde de mukemmel sezi ve geriden oyun kurma kabiliyeti var. Garip bir tesaduf, umarim sonlarida benzer. Sahsen Tomas ayrıldıktan sonra hayallerimdeki libero.

rafa_marquez-19106.jpg

Tomas derken? Renkdas

Geri
Üst Alt