Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Cevap: Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Bence malum demek istedi

Malum kelimesinden kastım gelmek ister mi acaba..

Yeni Bi Oyuncu Gümdeme Geldi Arkadaşlar Emmanuel Eboue Gelicek Diye Söyleniyo Bir Yerde

coloccini en mantiklisi

Bu transfer dönemi kafamı gercekten cok karıstırdı . GS dünya'nın top class futbolcularıyla görüsüyor hatta bunları getiriyor. Gercekten cok imrenilcek bir kadro olusturduk hatta daha da bunlara takviye yapmaya ugrasıyoruz . İsmi gecen oyuncular eboue , collocini , zaccardo vs... belki de daha cok bilmedigim oyuncular var . Bazı kendi kendime sordgum sorular var

1- Bu tür transferleri neden önceden yapamıyorduk ?

2- GS cok büyük bir kaynak mı buldu ?

3- Ezeli rakiplerimiz bizden daha fazla belki gelirleri var (kombine , ürün vs...)ama neden onlar bu tür transferlere imza atamıyorlar ?

Aklıma gelen buna benzer bir sürü soru var ama en basta olanlar bunlar ...

Bu transfer dönemi kafamı gercekten cok karıstırdı . GS dünya'nın top class futbolcularıyla görüsüyor hatta bunları getiriyor. Gercekten cok imrenilcek bir kadro olusturduk hatta daha da bunlara takviye yapmaya ugrasıyoruz . İsmi gecen oyuncular eboue , collocini , zaccardo vs... belki de daha cok bilmedigim oyuncular var . Bazı kendi kendime sordgum sorular var

3- Ezeli rakiplerimiz bizden daha fazla belki gelirleri var (kombine , ürün vs...)ama neden onlar bu tür transferlere imza atamıyorlar ?

Bu futbolcuları bize getiren bunların üstünde birşey o da marka,yani Galatasaray ismi,başımızda da marka bir isim Rijkaard olunca,Haldun Üstünel gibi zeki,çevik ve ahlaklı bir yönetici de oldumu işte bu transferler oluyor.. Biz bunlara fazla kafa yormayalım sadece keyfini çıkartalım :)

1: Canaydin dönemi, Parasizlik, Haldunsuzluk.

2: Sponsor anlasmalari(Ülker vs) , Türk Telekom Arena loca satislardan gelen paranin yüzde 10`u transfer icin harcanilmasi, Zengin kuluplerden transferler yaptigimiz icin bonservislerin 3-4 senelik vadeli ödenmesi, Haldun Üstünel fark vs vs.

3: Galatasarayin vizyon farki.

;)

Nerde söyleniyor renktaş?

1-2 Forum Sitesinde Gördüm Sadece Ne Kadar Doğru İnan Senden Çok Şey Bilmiyorum...

Bonservisi 7m € 2011 kadar sözleşmesi var bence arsenal takımda tutmak isteseydi çokdan sözleşme imzalardı takımdan ayrılacaıgına inanıyorum inşallah galatasarayımızı seçer de bek sorunu tamamen çözeriz ama benım ilk tercihim defans göbegine transfer şart

haldun üstünel çelişkiye bırakdı acıklamasında 1 tane transfer yapıcaz dedi td konuşup anlaşdıkdan sonra ama gündemde kesin gelicek oyuncular var sezer ve ufuk gibi birde defansa var tabi çelişki var ama gelirse bunlar kimse bir şey diyecegini sanmam ::)

Bu arada Bek Trasnfer Olmuyacagı Kanatindeyim Sadece Göbege Transfer yapılabilir.

Beyler Transfer Sezonu Ne Zaman Bitiyo

1 eylül sanırım

1 Ay gibi bir süre var demin galatasarayımızın mühtemel 11 bakdım eboue gelirse 5 transfer yapıcak gibi geliyo

1.sezer 2.ufuk Gelicekse 3.eboue (gelirse ki harika olur %70 gelicek) forvete takviye kesin gözüküyo etti 4 defansa kesin gözüyle bakılıyo ve 5 :)

1 Ay gibi bir süre var demin galatasarayımızın mühtemel 11 bakdım eboue gelirse 5 transfer yapıcak gibi geliyo

1.sezer 2.ufuk Gelicekse 3.eboue (gelirse ki harika olur %70 gelicek) forvete takviye kesin gözüküyo etti 4 defansa kesin gözüyle bakılıyo ve 5 :)

fazla abatmamak gerek renktaş :D

kadroyu 25e indirmeye çalışıyoruz sen 5 adam daha alıyorsun :D

Uydurma olabilir bilmiyorum ama darjio srna sesleri gittikce artıyor gibi..

Bu arada arsenal takip eden bir insan varsa bir şey sorucam ebaue arsenal taraftarları arasında sorun mu var acaba youtube gezince şöyle video gördüm ebaue çıkınca yuahalanıyordu

https://www.youtube.com/watch?v=L0Ntn6moW1s&NR=1

Burdan izleyebilirisiniz

seneye en fazla 2-3 oyuncya gerek olacak

2 dunya yildizi+ hamit aslatepeyi 2 sene full doldurur + bu kadro

Geri
Üst Alt