Galatasaray'da Wesley Sneijder Sürprizi!

hayrettin demirbaş'da kaleci antrenörü olsun :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Torrent büyük bir yeniliğe hazırlanıyor. İmza atmadan önce takımı analiz eden teknik adam sahalarımızda görülmemiş bir hareket planlıyor.

Her mevki için ayrı bir ekip hazırlığında olan İspanyol bu isimlerin mümkünse Galatasaray'ın geçmişinden olmasını istedi.

İlk isim Barusso

Orta saha mevkii için ilk akla gelen isimlerden Barusso olurken eski Romalı ve Galatasaraylı oyuncunun uzun süredir futboldan ayrı olması kafalarda soru işareti yarattı.

Durhan Cem Derzi

Afdgfgghh geçen gün demiştim. Şahsım adına güzel hamle. Sadece vuruş öğretse bile yeter be.

Sneijder'i hoca olmaya ikna etmek lazım, çok büyük hoca olabilitesi var.
Çalışma hırsı olmayan ya da sonrasında hırsı kaybolanlar sürdürülebilir olmuyor gibi. Sneijder Ibiza ve Yolantheden sonra depresif takılıyor gibi. Yoksa ondaki futbol aklı çoğu tdde yok haklısın.

Disiplin sorunu var bunun. Ciddi olursa birşeyler olabilir.

Çalışma hırsı olmayan ya da sonrasında hırsı kaybolanlar sürdürülebilir olmuyor gibi. Sneijder Ibiza ve Yolantheden sonra depresif takılıyor gibi. Yoksa ondaki futbol aklı çoğu tdde yok haklısın.
İknadan kastım o reis. Td olmaya ikna etmek lazım bize gelmeye değil :d

1 saat once rahmetli Ahmet'in bizdeki ilk golunu izledim. Sneijder bir orta yapiyor, top fuze gibi gidiyor. Birine carpsa bile gol, o derece bir orta.

Şu 'Burhan Can Terzi' isimli sallamatörün haberleri yasaklansa mı forumda artık.

Geri
Üst Alt