GSC Portal Galatasaray’da Yabancı Şoku!

Pandev bu maçta bile kadroya alınmayacaksa boş yere tutmayalim kadroda

BİLGİ - Goran Pandev'in maç kadrosuna alınmama nedeni Diyarbakır stadındaki zeminden dolayı kalçasından sakatlanması. Bugün MR'a girdi.

Sakatlık makatlık hikaye anlatmasınlar noel mevzusu işte :red:

sneijder ve chedjou sakat diye dün açıklama yaptı ya yener ince.neyin kafasını yaşıyosunuz hala

chedju yerine semih oynayacak bu daha kötü bir kere. defansta sıkıntı çekeriz kesin.
sneijder yok takımın ofans gücü %40 düşecek.sneijder işe yaramıyor gözüksede takımı ileriye taşıyan, atakları başlatan en önemli adam. illa gol atması gerekmez.
en önemlisi melo da yok. orta sahada rakibi karşılayan en önemli adam yok. çok koşamasada rakipler onu görünce tırsıyor bir kere bu bile yeter.
beklediğimizden daha zor bir maç olacak yerlilerin kalitesi belli olacak bence işimiz zor. umarım kaza yaşamayız. hamza hocanın şimdiye kadarki en zor maçı bu olacak türkiyede.

Chedjou saatli bomba. Son mac yaptigi hatalari haddi hesabi yoktu. Al semih'i vur chedjou'ya hesabi.

Sneijder de ahim sahim oynamiyor son haftalarda. Cok top kaptiriyor ve diri degil saha icinde. Deplasmanlarda zaten geleneksel olarak en az 1 tane 100%'lük pozisyon kaciriyor.

Tek kayip melo'nun olmamasi bence.

Elbette dediklerin doğru kardeşim yabancıların katkısı yatsınamaz bir gerçek!!Benim dediğim o dediğin 2011-2012 sezonunda da burak ve selçuk ona bakarsan bu takımın yükünü çekti konu o değil.Bu takımda acayip bir şekilde yerli hegamonyası var ve bu hegamonya oynadığı kadarıyla takım bir yerlere geliyor.Bu seneki maçlara da bakabilirsin.Sneijder'i bende cidden çok seviyorum ama önemli maçlar dışında ortada yok.LİG 34 HAFTA derbilerin olduğu haftaları çıkardığın zaman bu adam 20 hafta arada bir gol atıyor lig bittiğinde ise toplam 50 maç yapıyor aşağı yukarı lig+kupa+avrupa 12 gol 10 asist falan.5 Milyon Euro alıyor ve bu istatistikler.Beğenmediğimiz burak bile bunu katlıyor.Muslera desen son 2 yıldır kova zaten.Hamza Hocayla birlikte o da yükselişe geçti.Senin görüşünün katıldığım noktaları da katılmadığım noktaları.Katılmadığım noktaları da nacizane ifade ettim.Konuyu fazlada uzatmanın manası yok bence renkdaş!!!HEPİMİZ KOCA ÇINARIMIZ GALATASARAYIMIZIN İYİLİĞİ İÇİN GÖRÜŞLERİMİZİ İFADE EDİYORUZ.Hepsi bunlardan ibaret.Saygılar...

Benim karşı çıktığım nokta yerli-yabancı futbolcu ayrımı çok saçma ve yanlış . Yerli-yabancı değil de, iyi-kötü, yetenekli-yeteneksiz, profesyonel ve ya değil, iş ahlakına sahip ve ya değil. Futbolcuları böyle sınıflandırmamız daha doğru olur. Yerliler iyi yabancılar tükaka doğru değil aynı şekilde tam tersi de. Başarılarımızda oynayan tüm oyuncuların payı var, aynı şekilde başarısızlıklarımız için de.

Sneijder'e gelince, Hamit + Yekta'nın aldığı parayı alıyor. Hamit ve yekta'nın oynadığı maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez. O maçlarda da iyi performans gösterdikleri pek az maç var. Sneijder yaptığı her şeyi boş ver, CL'de Juve'yi elerken attığı gol ve aldığı maça bir bak. Ayrıca daha bu sene çok çok önemli bir maçta, derbide attığı 2 inanılmaz golle galibiyeti getirdi. Puan kaybı yaşasaydık o maçta, belki de bugünkü kadar iddialı olamazdık şampiyonluk için.

Kişisel olarak hiç bir futbolcumuza karşı nefretim asla olmaz. Keşke hepsi iyi oynasa. Atıyorum Yekta, Melo'dan iyi oynasın alsın formayı ama yapamıyor işte, yetenek yok, üstüne profesyonellikte yok sadece paranın derdinde.. Ya da Sinan Bolat Muslera'dan iyi oynasın alsın formayı. Örnekler çoğaltılabilir. Demek istediğim yerli-yabancı gibi sınıflandırma yerine, hangi futbolcu takıma daha fazla katkı veriyor bu önemli.

Ched'ın yaptığı hatalar yüzünden geçen hafta maçı kaybediyorduk..Önce yaptığı penaltı sonra kaybettiği topla rezilleri oynadı..

Sneijder ise defansif olarak kötü gittiği zaman geri dönemediği için Telles tek başına kaldı..Olcan veya Bruma bence daha faydalı olabilir..

Dzemaili ve Pandev zaten önemli değil..Eksiklerin yerleri doldurulamaz değil..

evinde alem yapiyordur su an

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Uzun yıllardır tanıyor olmalısın Sneijderi (:
Geçen sene Noel'i nasıl geçirdiği Hollanda televizyon kanalına yansımıştı. Ailesinin büyük bir kısmı Türkiye'ye gelmişti, o görüntülerden yola çıkarak sakatlığının bahane olduğunu düşünüyorum.

Sneijder yoksa

Bruma oynar,Sinan oynar,Hamit oynar.

Sneijdersporlular neyin kafasını yaşıyor anlamadım noele giden kendisi eleştirdikleri adam Hamza hoca.

Bunlar yarın maçı da izlemez. Sonra da GS'liyiz diye geçinirler.

Sneijder çoğu Galatasaraylı geçinenlerden daha fazla Galatasaraylıdır! Herşeyini veriyor takım için, büyük(!) GSli yerliler sahada gezinirken Sino dünyaca ünlü futbolcuyum, Hollanda'nın 10 numarasıyım diye ego yapmayıp rakibe pres yapıyor defansa gelip, takım gol yiyince adam taraftar gibi üzülüyor be. Bilip bilmeden atıp tutmayın adamın arkasından ayıp! Nankörlüğün, vefasızlığın, boş yere ortalığı karıştırmanın alemi yok! Önce Wesley gibi bir futbolcumuz olduğuna şükredin!

Son düzenleme:
Sneijder çoğu Galatasaraylı geçinenlerden daha fazla Galatasaraylıdır! Herşeyini veriyor takım için, millet sahada gezinirken pres yapıyor defansa gelip, takım gol yiyince adam taraftar gibi üzülüyor be. Bilip bilmeden atıp tutmayın adamın arkasından ayıp! Nankörlüğün, vefasızlığın, boş yere ortalığı karıştırmanın alemi yok! Önce Wesley gibi bir futbolcumuz olduğuna şükredin!

Sneijdersporlu diye bi terim çıktı son zamanlar..
Sneijder GSe küfür etse alkışlayarak karşılarsınız herhalde.
Kimse Galatasaray dan büyük.değildir.
Bu genel bi "yabancı noel olayı"... sadece Sneijder hedef alma planı/niyet yok.

Tatil izni istersin olur biter..sakatlık numarasi ile değil.
Sneijder iyi ve sevilen bi oyuncu ama bu "dokunulmaz" (eleştiri) anlamına gelmez. Ötekilerin yanlışları da bundan ayrı ve görmezden geldiğimizi kimse sanmasın.

Şahıs A ve B yanlış yapiyor diye WES in de yanlış yapma kredisi var mantığı cok saçma

Son düzenleme:
Melo bilerek cezalı duruma düşünce noel yüzünden sneijderde oynamak istemedi. Yapacak biley yok. Lucescu döneminde bile aynı şey olmuştu. Bu adamlar noel eğlencesini çok seviyor.
Ama benim anlamadığım, bizimkiler hristiyanda bjk fb dekiler hristiyan değilmi. Alves ve meyveles mesela oynuyorlar

Geri
Üst Alt