Furkan KAN
10 Numara!
- 5 Temmuz 2012
- 10.221
- 189
- 368
Pandev bu maçta bile kadroya alınmayacaksa boş yere tutmayalim kadroda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
chedju yerine semih oynayacak bu daha kötü bir kere. defansta sıkıntı çekeriz kesin.
sneijder yok takımın ofans gücü %40 düşecek.sneijder işe yaramıyor gözüksede takımı ileriye taşıyan, atakları başlatan en önemli adam. illa gol atması gerekmez.
en önemlisi melo da yok. orta sahada rakibi karşılayan en önemli adam yok. çok koşamasada rakipler onu görünce tırsıyor bir kere bu bile yeter.
beklediğimizden daha zor bir maç olacak yerlilerin kalitesi belli olacak bence işimiz zor. umarım kaza yaşamayız. hamza hocanın şimdiye kadarki en zor maçı bu olacak türkiyede.
Elbette dediklerin doğru kardeşim yabancıların katkısı yatsınamaz bir gerçek!!Benim dediğim o dediğin 2011-2012 sezonunda da burak ve selçuk ona bakarsan bu takımın yükünü çekti konu o değil.Bu takımda acayip bir şekilde yerli hegamonyası var ve bu hegamonya oynadığı kadarıyla takım bir yerlere geliyor.Bu seneki maçlara da bakabilirsin.Sneijder'i bende cidden çok seviyorum ama önemli maçlar dışında ortada yok.LİG 34 HAFTA derbilerin olduğu haftaları çıkardığın zaman bu adam 20 hafta arada bir gol atıyor lig bittiğinde ise toplam 50 maç yapıyor aşağı yukarı lig+kupa+avrupa 12 gol 10 asist falan.5 Milyon Euro alıyor ve bu istatistikler.Beğenmediğimiz burak bile bunu katlıyor.Muslera desen son 2 yıldır kova zaten.Hamza Hocayla birlikte o da yükselişe geçti.Senin görüşünün katıldığım noktaları da katılmadığım noktaları.Katılmadığım noktaları da nacizane ifade ettim.Konuyu fazlada uzatmanın manası yok bence renkdaş!!!HEPİMİZ KOCA ÇINARIMIZ GALATASARAYIMIZIN İYİLİĞİ İÇİN GÖRÜŞLERİMİZİ İFADE EDİYORUZ.Hepsi bunlardan ibaret.Saygılar...
Sneijder'in sakatligi filan yoktur. Tam Noel'e denk geldigi icin sakatlik numarasi yapmistir.
Geçen sene Noel'i nasıl geçirdiği Hollanda televizyon kanalına yansımıştı. Ailesinin büyük bir kısmı Türkiye'ye gelmişti, o görüntülerden yola çıkarak sakatlığının bahane olduğunu düşünüyorum.Uzun yıllardır tanıyor olmalısın Sneijderi![]()
Kazanamama ihtimalimiz yok bence hatta rahat bile geçebilir maçKazanamayiz ,Cok net
Bence bu habere en çok sevinen sen ve senin gibi Hamzaoğlu'na sallamak için fırsat kollayanlarOh bu habere en cok sevinen Terim'in oglu Hamza Hamzaoglu! Zaten Sneijder'i istemiyor.
Sneijder ne içiyordur be şu saatlerde.
Sneijder çoğu Galatasaraylı geçinenlerden daha fazla Galatasaraylıdır! Herşeyini veriyor takım için, millet sahada gezinirken pres yapıyor defansa gelip, takım gol yiyince adam taraftar gibi üzülüyor be. Bilip bilmeden atıp tutmayın adamın arkasından ayıp! Nankörlüğün, vefasızlığın, boş yere ortalığı karıştırmanın alemi yok! Önce Wesley gibi bir futbolcumuz olduğuna şükredin!