Galatasaray'dan Andrea Belotti Hamlesi!

@Ali Bektaş Belotti icin yazdığın detaylı bilgilendirici post için teşekkürler üstad. Oyuncuyla ilgili bilgi sahibi olmadan kör bir şekilde öven veya tam tersi kötüleyenler icin gayet doyurucu 1 post olmuş. :hat:

Estağfurullah, * yazılarınızı zevkle okuyorum ve futbol görüşü olarak benzer düşüncelerde olmamız sizle olan muhabbeti çok *keyifli kılıyor. Belottinin sadece takıma değil, ülkeye renk katacağını düşünüyorum, ki olursa yılın transferleri arasında Lucas ile yarışır hatta bir adım ötede olur nazarımda. Ama seferovic ve mertensli bir kadroda belotti bir türlü yerlesmiyor kadro kafamda. 5 değişiklik hakkı futbolda çok şey değiştirdi ama mertens dışında kulübede 3-4 milyonluk oyuncular olması avantaj olduğu kadar maddi ölçüde dezavantajda oluşturmuyor mu? Bana göre midtsjo bile yedekte otursa ligimiz için israf gibi geliyor. Seferovic gibi star ve takımı oynatan bir oyuncunun yedek oturması üzer beni. O bölgeye biraz daha aç genç bir oyuncu alınsa daha mı iyi olur bilemiyorum. Realiteye baktığımızda belotti oyundan çıkıp seferovic girdiğinde takım aynı güçte gol umudunu sürdürür ve takım için tabii ki kağıt üzerinde çok daha iyi olur ama aklımdaki bir soruda şu, hepsi formdayken oynamak ister ve forma adaletini, yıldız oyuncu kaprisini vs bir sürü değişkeni Okan hoca idare edebilir mi? Belotti gelirse seferovic transferi çok ekstra transfer haline gelmiyor mu? Sakatlık şu bu lig uzun maraton tabiiki, ama taraftar olarak böyle küçük soru isaretlerim var ve aynı zamanda kim yedek otursa haksızlık olacak gibi geliyor. Mertens& seferovic& belotti& Kerem&yunus bunların hepsini aynı anda sahada görmemiz mümkün değil, ne yaparsam yapayım bir türlü olmuyor🙂 naçizane transfer taraftari simarikligi benimkisi😄

sevgili murat,
degerli *yorumun icin oncelikle tesekkur ediyorum .
*karsilikli.

oyuncunun *lige kalite ve renk katacagi asikar.
italya milli takim golculerinden birini lige getiriyorsun - ikna etmek mesakkatli bir denklem.
<onceki mesajimda vurguladigim ulke disina cikmak istememeleri konusu ozelinde baktigimizda.

hedefsel anlamda oyuncu ozelinde;
onunde *euro nations ligi , *euro sampiyonasi mevcut - varsayalim olasi 4 yillik bir sozlesme yapildi bazi haberlerde gecen until 2005 in anlami 3 yillik sozlesme. 4 olsa /until 2026,,
<- 2026 abd,kanada,meksika nin duzenleyecegi dunya kupasina katilma adina son sezonunda bayagi kastirir gibi,,.

haber de gectigi gibi de gerceklesirse(3yil), euro nations ve euro sampiyonasi icin ful konsantrasyonla takima kendini adar kanaatindeyim.

luks kacma konusu ;
bende luks kacar gorusundeyim. fakat, iki denklem den dolayi bu isin olmasini isterim maas ve saglik dan bagimsiz;
1- sefer cezali sakat oldugunda , gomis goturebilir mi ? kanimca yoruma cok acik. - ayrica konusulan *bozok misal gelse, < sahsen yeterli bulmuyorum kendisini.

bu bolge de aranan ozellik nazarimda ; dominant ve de proven goal scorer bir profil . tipoloji karakteristigi baglaminda da daha farkli tip/fizik guc baglaminda dominant olmasi elzem ozellikle bizim lig baglaminda_buyuk takimlar adina gol icin sahaya surebilecegin klasik yol .

*mertensli kadro da olur kanisindayim, - fakat seferli kadro da ayni anda saha da kanimca verimi duser. gecmis oynadigi kurulum ve partneleri ozelinde baktigim vakit.

sefer *kiralik . bunu da goz onune almak gerekir. olasi belotti transferi *temelli uzun vadeli gelirse - ilk oncelik belotti olmasi - dogal yol,. - kiralik oyuncu ise genel de oynadigi sureler katki verdikce degere biner.klasik.
nacizane fit ve uyumlu *seferin de uzun temelli olmasini isterdim en azindan 2-3 yillik .
< mevcut durumu kiralik oldugundan , ekstra yildiz isim luks gorunmuyor ,firsat transferi baglaminda
gelecek olasi belotti ismi.kanimca... +, sonraki sezonu olaki avrupadayiz- temennimiz sampiyon olarak- elimizi cok cok rahatlatir gidecegimiz cl arenasinda bu kalibre de bir ust duzey profil.

*bu donem tek sanssizligimiz tek kulvar olmamiz dolayli-luks kacar mi ~hem kulfet~ hem isim /kalite baglaminda birden fazla isimli golcu nun ayni anda kadro da olmasi .-konusu.
-dolayisiyla maddi yonden bakisini mantikli buldugum/katildigim kadar , firsat transfer oznesi oldugundan da bir kadar albenisi oldugunu dusunuyorum bu baglamda bir ismin.
bu oyuncunun firsat transferi konusu ; salt bu sezon ozelinde bakmiyorum - uzun vadeli denklemde baktim bir onceki ve mevcut mesajim ozelinde. zaten gelmezse mecbur diger alternatiflerde bakiliyordur. fakat bozok vs yeterli profil degil ozellikle olasi sefer'in sahada olmadigi zamanlar on alani golleriyle tasiyacak .
bozok'un yapacagi isi mertens hali hali yapar kanaatindeyim ayrica.

mertens-belotti,kerem,yunus ayni anda olur - sefer eklentili olmaz malesef-dedigin gibi.

geldigi ligde belli bir isim yapmis. milli takim da yer alan. hem gol hem asist yonu olan, kompakt ,pro ,guclu bir profilin roma ve bizim aramizda bir secimde bizi secmesi her seyden bagimsiz ; muthis bir adim olurdu gerceklestigi takdirde.

saygi ve selamlarimla

Reis bu takıma golcü değil 10 numara kreatif oyuncu lazım hem de sağlam bir oyuncu olacak. Tartışmasız bir oyuncu lazım. Yoksa dünya üzerindeki en iyi golcüleri getir iş yapmaz.
10 no da lazim forvet de lazim. Sefer top tutamıyor delirtti yaw. Beli de dönmüyor herifin. Tam bunları yapacak adam ayıboğan belotti. Alma ihtimalimiz yok da insan bekliyor iste.

gelsede ümidim yok.covidim zaten şu an.en basta hocadan ümidim yok

Geri
Üst Alt