- 26 Eylül 2012
- 121.829
- 72.299
- 5.068
Gomis kalmalı bence.Gomis i verelim
Geçen hafta gibi 2-3 tıkanan maç daha çözer rahatça.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gomis kalmalı bence.Gomis i verelim
Mertens var çözecekGomis kalmalı bence.
Geçen hafta gibi 2-3 tıkanan maç daha çözer rahatça.

Mertens var çözecek
Mertens in bitiriciliği Gomis ten iyidir yahuÖyle de Gomis kadar bitirici degil yav. Bence kalsin, ilk 11 oynamadigi müddet isimize yarar.
Kendisi de bunun bilincinde gibi konusuyordu zaten. Akilli adam.
Mertens in bitiriciliği Gomis ten iyidir yahu
o bölgede 2 tane +35 kötü duruyorMertens'i kötülemiyorum ama Gomis has golcü yav, yasi kaca olursa olsun.
Estağfurullah, * yazılarınızı zevkle okuyorum ve futbol görüşü olarak benzer düşüncelerde olmamız sizle olan muhabbeti çok *keyifli kılıyor. Belottinin sadece takıma değil, ülkeye renk katacağını düşünüyorum, ki olursa yılın transferleri arasında Lucas ile yarışır hatta bir adım ötede olur nazarımda. Ama seferovic ve mertensli bir kadroda belotti bir türlü yerlesmiyor kadro kafamda. 5 değişiklik hakkı futbolda çok şey değiştirdi ama mertens dışında kulübede 3-4 milyonluk oyuncular olması avantaj olduğu kadar maddi ölçüde dezavantajda oluşturmuyor mu? Bana göre midtsjo bile yedekte otursa ligimiz için israf gibi geliyor. Seferovic gibi star ve takımı oynatan bir oyuncunun yedek oturması üzer beni. O bölgeye biraz daha aç genç bir oyuncu alınsa daha mı iyi olur bilemiyorum. Realiteye baktığımızda belotti oyundan çıkıp seferovic girdiğinde takım aynı güçte gol umudunu sürdürür ve takım için tabii ki kağıt üzerinde çok daha iyi olur ama aklımdaki bir soruda şu, hepsi formdayken oynamak ister ve forma adaletini, yıldız oyuncu kaprisini vs bir sürü değişkeni Okan hoca idare edebilir mi? Belotti gelirse seferovic transferi çok ekstra transfer haline gelmiyor mu? Sakatlık şu bu lig uzun maraton tabiiki, ama taraftar olarak böyle küçük soru isaretlerim var ve aynı zamanda kim yedek otursa haksızlık olacak gibi geliyor. Mertens& seferovic& belotti& Kerem&yunus bunların hepsini aynı anda sahada görmemiz mümkün değil, ne yaparsam yapayım bir türlü olmuyornaçizane transfer taraftari simarikligi benimkisi
![]()
Reis bu takıma golcü değil 10 numara kreatif oyuncu lazım hem de sağlam bir oyuncu olacak. Tartışmasız bir oyuncu lazım. Yoksa dünya üzerindeki en iyi golcüleri getir iş yapmaz.Teklifi yıllık 6 milyona çıkartıp bitirelim.
10 no da lazim forvet de lazim. Sefer top tutamıyor delirtti yaw. Beli de dönmüyor herifin. Tam bunları yapacak adam ayıboğan belotti. Alma ihtimalimiz yok da insan bekliyor iste.Reis bu takıma golcü değil 10 numara kreatif oyuncu lazım hem de sağlam bir oyuncu olacak. Tartışmasız bir oyuncu lazım. Yoksa dünya üzerindeki en iyi golcüleri getir iş yapmaz.
Link alabilir miyim reis goremedim@Ali Bektaş Belotti icin yazdığın detaylı bilgilendirici post için teşekkürler üstad. Oyuncuyla ilgili bilgi sahibi olmadan kör bir şekilde öven veya tam tersi kötüleyenler icin gayet doyurucu 1 post olmuş.![]()