Bunyamin Arslanli
Tecrübeli Üye
- 16 Mayıs 2010
- 5.205
- 1
- 1.173
bu tulun azizeden daha beter ...
Adnan Polat'i ve Galatasarayimizi sike yaptiniz diye tehdit mektubu gonderende Tulun adli zat. Para icin kendini satacak bir tip..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu tulun azizeden daha beter ...
Boşa hayal kurmayın hajrovic bu davadan haklı çıkacaktır.
Ribery kaçtığında da asıp kesmistik bugün neler olduğunu gördük.
Adam w.Bremen de seneye 1 aydır haberler var.
azcık mantıklı ol bu adamın derdi para değil oynayamamak büyük ihtimalle teklif geldi buda bunu bahane etti bana göre davayı kazanırız ama takımdan gider eğer sırf para olsa bana göre min. 5-6 kişi daha dava açardı adam 1 ay almadı diye kolay kolay açmaz
iyide riberyy bizden böyyle bir para almadi. bu birde bizden tazminat istiyor.
neler oluyor yahu. adamı almak için 4 milyon verdik bide gitmesi içinde 4 milyon euromu verecez. bedava gitsin razıyım artık, bide para alıp gidecek nasıl iş bu.
Böyle bir tazminat istiyorsa sözleşmesinde bununla ilgili madde vardır diye düşünüyorum. Yoksa Aten alamaz böyle bir tazminatı.
Ayrıca bizimkiler sözleşme yapmada ki becerilerini biliyoruz yaşlandıkça maaşların artması felan.
Sonuçta verdiğimiz 3.5 milyon euro bonservis de kesin gitti
böyle sözleşme star bir herif olur onda olur anca. hajrovic 300 bin euroya oynayan bir herifmiş orda sanmiyyorum. bizim sözleşmelerimiz saçma evet ama böylede degildir. bence bonservisini almaya çalişiyor bedavadan. o parayi vermeyiz diye düşünüyorum.
Inşallah dediğin gibidir.