Galatasaray’dan KAP’a Hajrovic Açıklaması

Abi adam karaktersiz olabilir kötü oyuncu olabilir ama şu yaşananların izahı yok. Burada önce yönetim sonra Hajrovic.

neler oluyor yahu. adamı almak için 4 milyon verdik bide gitmesi içinde 4 milyon euromu verecez. bedava gitsin razıyım artık, bide para alıp gidecek nasıl iş bu.

azcık mantıklı ol bu adamın derdi para değil oynayamamak büyük ihtimalle teklif geldi buda bunu bahane etti bana göre davayı kazanırız ama takımdan gider eğer sırf para olsa bana göre min. 5-6 kişi daha dava açardı adam 1 ay almadı diye kolay kolay açmaz

Yinede bu adama böyle bir şansı vermemiz yönetim açısından kabul edilir birşey değil adamın amacı ne olursa olsun

iyide riberyy bizden böyyle bir para almadi. bu birde bizden tazminat istiyor.

Böyle bir tazminat istiyorsa sözleşmesinde bununla ilgili madde vardır diye düşünüyorum. Yoksa Aten alamaz böyle bir tazminatı.

Ayrıca bizimkiler sözleşme yapmada ki becerilerini biliyoruz yaşlandıkça maaşların artması felan.

Sonuçta verdiğimiz 3.5 milyon euro bonservis de kesin gitti

Atalarımız "aynı suda iki kere yıkanılmaz" demiş ama bizimkiler aynı hataları tekrarlamaktan sıkılmıyor,utanmıyor.

Erken sözleşme fesih bedelini nasıl talep ediyorlar anlamadım? Biz bu adamın sözleşmesini mi feshettik ki?

Cok buyuk skandal, bunun sorumlusu kimse istifa etmesi lazim. Kulubu buyuk zarara soktular. :(

Bu takımda boşnak oyuncu istemiyorum.karaktersiz herif birde TRT de kardeş ülkeye desteğinizi eksik etmeyin kardeşlerinizi destekleyen diyordu h......tir lan umarım sonuncu olursunuz grup maçlarında da çapraz bağların koparda yürüyemezsin!

Böyle bir tazminat istiyorsa sözleşmesinde bununla ilgili madde vardır diye düşünüyorum. Yoksa Aten alamaz böyle bir tazminatı.

Ayrıca bizimkiler sözleşme yapmada ki becerilerini biliyoruz yaşlandıkça maaşların artması felan.

Sonuçta verdiğimiz 3.5 milyon euro bonservis de kesin gitti

böyle sözleşme star bir herif olur onda olur anca. hajrovic 300 bin euroya oynayan bir herifmiş orda sanmiyyorum. bizim sözleşmelerimiz saçma evet ama böylede degildir. bence bonservisini almaya çalişiyor bedavadan. o parayi vermeyiz diye düşünüyorum.

böyle sözleşme star bir herif olur onda olur anca. hajrovic 300 bin euroya oynayan bir herifmiş orda sanmiyyorum. bizim sözleşmelerimiz saçma evet ama böylede degildir. bence bonservisini almaya çalişiyor bedavadan. o parayi vermeyiz diye düşünüyorum.

Inşallah dediğin gibidir.

Ne kadar etik olmasa da sen yaptigin yukumlulukleri yerine getirmek ile sorumlusun.

Once parayi neden zamaninda yatirilmadiginin hesabi sorulmali..

Maaşını verip bütün sene boyunca paf takımla antremanlara çıkmalı

Kiralık bir yere verilmesin

Gram faydası olmadığı halde tonla para aldı, daha doymuyor. Ne diyeyim futbol hayatı biter inşallah.

devre arasında gereksiz yere milyonlarca euroluk transfer yapıp, futbolcuların parasını ödeyemeyip elden kaçıran, birde üstüne tazminat ödemek tek kelime ile gerizekalılıktır.

ünal aysal istifa etmeli.

Kfayi siyiracagim yahu önce belese gidecek dendi olmaz baştan isini bilir dedik simdi de belese gitsin de para slmasin diyoruz. Resmen 6 ayda 9 milyon euromiz çöpe gitmiş olacak

Geri
Üst Alt