Hasan Bekir
Berlin Panteri
Yok demedi. Soruşturma iddiaları ve yönetimden isimlerin ifade verdiği iddiaları vardı. Yönetimden isimlerin ifade verdiği gibi iddiaları yalanladı.Ulan başkan kendi demedi mi
Soruşturma var diye
Yok demedi. Soruşturma iddiaları ve yönetimden isimlerin ifade verdiği iddiaları vardı. Yönetimden isimlerin ifade verdiği gibi iddiaları yalanladı.Ulan başkan kendi demedi mi
Soruşturma var diye
Bununla ilgili soruşturma yapıldı gibi bir şey dedi yaYok demedi. Soruşturma iddiaları ve yönetimden isimlerin ifade verdiği iddiaları vardı. Yönetimden isimlerin ifade verdiği gibi iddiaları yalanladı.
Dursun Özbek: "Biz bir soruşturma başlattık ve şu ana kadar böyle bir bulguya rastlayamadık. Galatasaray ve karaborsa bilet satışı yan yana getirilmeye çalışılıyor. Bizim bilet satışımız Passolig üzerinden yapılıyor. Galatasaray'a bu yakıştırmaları yapmak yerine herkese çağrı yapıyorum; gelsinler 'Falanca maça şu kişiden aldım' desinler, anında buluruz yani.Yok demedi. Soruşturma iddiaları ve yönetimden isimlerin ifade verdiği iddiaları vardı. Yönetimden isimlerin ifade verdiği gibi iddiaları yalanladı.
İddialar üzerine biz bir soruşturma yaptık diyor. Oysa iddialarda ve bu metinde bahsedilen soruşturma devlet tarafından yapılan bir soruşturmaydı ve Eray Yazgan ve bazı yönetim kurulundan kişilerin ifadeye çağrıldığı şeklinde iddialardı bunu yalanlamıştı. Sonra Eray Yazgan'da kendisinin ifadeye çağrılmadığını ve soruşturma olmadığını savcılığa başvurusu ve gelen cevapla göstermişti.Dursun Özbek: "Biz bir soruşturma başlattık ve şu ana kadar böyle bir bulguya rastlayamadık. Galatasaray ve karaborsa bilet satışı yan yana getirilmeye çalışılıyor. Bizim bilet satışımız Passolig üzerinden yapılıyor. Galatasaray'a bu yakıştırmaları yapmak yerine herkese çağrı yapıyorum; gelsinler 'Falanca maça şu kişiden aldım' desinler, anında buluruz yani.