Galatasaray'dan 'Karaborsa Bilet' İddialarıyla İlgili Açıklama

Yok demedi. Soruşturma iddiaları ve yönetimden isimlerin ifade verdiği iddiaları vardı. Yönetimden isimlerin ifade verdiği gibi iddiaları yalanladı.
Dursun Özbek: "Biz bir soruşturma başlattık ve şu ana kadar böyle bir bulguya rastlayamadık. Galatasaray ve karaborsa bilet satışı yan yana getirilmeye çalışılıyor. Bizim bilet satışımız Passolig üzerinden yapılıyor. Galatasaray'a bu yakıştırmaları yapmak yerine herkese çağrı yapıyorum; gelsinler 'Falanca maça şu kişiden aldım' desinler, anında buluruz yani.

Kulübe açık açık hırsız, şerefsiz, fetöcü, terörist densin, kurucusuna artık maçlarda rahatça küfürler edilsin, korkuluk gibi takılın. Dostluk mesajları verin.

Fakat işin ucunda kendilerine dokunacak bir konu olunca CL maçıymış, GS menfaatiymiş kimin umrunda.

Galatasaray düşmanlarina karşı verdiğimiz mucadelenin aynisini vercez flan

gecen sene ölümsüz kurucumuz ali sami yen beye statlarda sövüldü..

erden i yediler,hocana orgut kirintisi dediler agzini acmadin

fb musabakasindan sonra serefsizler,devletin kolluk kuvvetini de arkasina alarak stadi basti mani olamadin

sen sinek bile avlayamazsin dursun,hadi lan ordan

Kendileri açısından bakılınca normal bir açıklama sürekli kişilere bir şeylerle itham edip sonra neden açıklama yapılıyor denilemez. Açıklama maçtan sonraki gün yapılsa ne değişirdi? Hiç bir şey. Zamanlama olarak yanlış zamanda yapılmış bir açıklama. Yarın yada perşembe günü yapılması daha uygun olurdu.

Dursun Özbek: "Biz bir soruşturma başlattık ve şu ana kadar böyle bir bulguya rastlayamadık. Galatasaray ve karaborsa bilet satışı yan yana getirilmeye çalışılıyor. Bizim bilet satışımız Passolig üzerinden yapılıyor. Galatasaray'a bu yakıştırmaları yapmak yerine herkese çağrı yapıyorum; gelsinler 'Falanca maça şu kişiden aldım' desinler, anında buluruz yani.
İddialar üzerine biz bir soruşturma yaptık diyor. Oysa iddialarda ve bu metinde bahsedilen soruşturma devlet tarafından yapılan bir soruşturmaydı ve Eray Yazgan ve bazı yönetim kurulundan kişilerin ifadeye çağrıldığı şeklinde iddialardı bunu yalanlamıştı. Sonra Eray Yazgan'da kendisinin ifadeye çağrılmadığını ve soruşturma olmadığını savcılığa başvurusu ve gelen cevapla göstermişti.

Puu aciklamaya bak, zamanlamaya bak.

Taraftarda yakında kamuoyuna duyuru diye bir şey yayımlar

Konsantrasyon yazmislar birde 🤣

Taraftarın paylastigi duygulari gram paylasmiyorlar ama sorsan en buyuk galatasarayli onlar

Bunlar daha oturup kalkmasini bile bilmiyorlar.Galatasaray nelerin eline dusmus yazik ya

1 aya erken seçim olmalı derhal.

Erden’i harcadığınız gün taraftarda bittiniz yoksunuz.

Sıfır tolerans size.

Ayrıca geçmişinde koyduğu parayı faizi ile almak için dava açan Başkan’a ve kovulduktan sonra hakettiğini düşündüğü şampiyonluk primi için dava açan sportif direktöre neden güvensin taraftar.

Sırf Erden Timur var diye size katlandık 2 sene. O gittiğinden beri fiilen yok olan güvenilmez yönetime ne için güvensin taraftar.

Maça 3 saat kala yapılan açıklamaya bak. Geçen sene hocasına, Erden’e tehdit yaparken karşı taraf haince nerdeydiniz.

Ucu size dokununca mı hatırladınız

Maç sonunda elenirsek açıklama yapamayız diye önden gündem değiştirmeye çalışmışlar. Biz bi de bu kötü niyetli insanlara Florya’yı teslim ettik. Derhal olağanüstü kongre toplanıp verilen yetkiler geri alınmalı.

Geri
Üst Alt