Galatasaray'dan Maç Tekrarı Başvurusu

Senin dediklerine bu kural da gecerli:

"Eğer oyun alanında fazladan bulunan topun oyuna müdahalesi yoksa hakemler fazla olan topun oyun alanından en kısa sürede çıkarılmasını sağlar."
bizim pozisyonda hakemin dışarı attığı topu hakemden önce bizimkiler oyuna alıp devam ettirseler ne olurdu? ikisi de birbirine yakın.

bizim pozisyonda hakemin dışarı attığı topu hakemden önce bizimkiler oyuna alıp devam ettirseler ne olurdu? ikisi de birbirine yakın.
Hakem devreye girmeliydi tabi. Once bir topu disari atmak lazimdi sonra da cift vurus ile tekrar devam ederdi.

bizim topçulardan çok namuslu davranıyorlar bu konularda yahu. bizde çirkef topçu eksikliği çok bariz var senelerdir.
Kesinlikle katılıyorum ama kulüp yapısıyla da alakalı bu. Serdar aziz bizdeyken böyle değildi, irfan gelse o da böyle olmazdı.

karşının suyunu içen çingeneleşiyor

Arkadaşlar olayın maç tekrarı ile vs alakası yok.

Tekrar edilmese dahi haksızlık yapanlar bedel ödememeye devam ederse, rakipler gelip oyna devam lobisine devam ederse sene sonu şampiyonluğu bu kayıp ile versek bile (ki 2020-2021 G,Birliği maçında averajla gitti) oyna devam ağla derler. O zaman niye sustun diye de geçerler.

Evet iğrenç bir durum ve lig ama eğer bu sene olmasa bile önümüzde ki sezonu da kaybetmek istemiyorsak gidip öncesinden ağlayıp, sen kollandığın zamanda oyna devam diyeceksin.

Fenerbahçe bu sene , Trabzon iki senedir hakemle gidiyor konuştular önü hiç. Ama geçen sene elinde megafonla ağlıyordu bu senenin şampiyonluğunu dilenmek için Ali Koç gibi yalıda oturan adam.

Bu düzen değişmedikçe ağlamayana süt yok misali devam ederiz. Ama değişmesi de futbolda ki yönetimlere de bağlı değil.

Birilerine rağmen başarının imkansız olduğu noktadayız. Hakkını 1 sezon önceden arayıp, ilgili mercilere baskı yaparak gerekirse dileneceksin ki önümüzde ki sezon da aynısı başına gelmesin. 3-4 sezondur yaşadığımızı düşünüp bir öyle bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız.

En azından huzursuz ediyoruz sürekli gündem hakemler tff vs oluyor.Bu baskılar sonucu 1 tane haklı karar çıktı 10 hafta sonra. En azından ezilmeyelim hakemler aşırı abartmasın yeter.

Senin dediklerine bu kural da gecerli:

"Eğer oyun alanında fazladan bulunan topun oyuna müdahalesi yoksa hakemler fazla olan topun oyun alanından en kısa sürede çıkarılmasını sağlar."
ben bu cümleyi su sekilde anlayabilirim, hakem en kisa sürede maci durdur ve topun disari cikmasini saglar? ama mac oynanirken yazmiyor.

Kendimizi küçük düşürmek için didiniyoruz herhalde ya, utandırdı birazcık

Deniz Çoban mi

ben bu cümleyi su sekilde anlayabilirim, hakem en kisa sürede maci durdur ve topun disari cikmasini saglar? ama mac oynanirken yazmiyor.
Gelen ekstra top direk oyuna mudahil degilse (diger top ile carpisma yoksa ve bir X oyuncu diger topu alip aksiyon yapmiyorsa saha icinde) maci durdurmaya gerek yok ki, bu bilinen birsey. Burada kural hatasi aranmasi gereksiz sadece bosuna zaman kaybi bu, bu rakip takimin macinda olsa bile ayni seyleri soylerdim. Bundan dolayi mac tekrar edilmez.

Geri
Üst Alt