GSC Haber Galatasaray'dan Sakatlıklar Hakkında Açıklama!

Şu singoyu bedava gönderselerdi bari maaş ödemezdik. Tam komedi bi herif

Singonun zaten max oynayacağı maç sayısı sezonda 5-6 falandır. Ya bir yere gönderecektik yada extra+2 ye yazıp sağlam kaldığı zamanlarda avrupa ve kupada oynatacaktık. Yerinede adam gibi leminayı yedekleyecek kaliteli orta saha alacaktık. ama bunu planlayacak ne yönetim ne de isteyecek teknik ekip var bizde

Singonun zaten max oynayacağı maç sayısı sezonda 5-6 falandır. Ya bir yere gönderecektik yada extra+2 ye yazıp sağlam kaldığı zamanlarda avrupa ve kupada oynatacaktık. Yerinede adam gibi leminayı yedekleyecek kaliteli orta saha alacaktık. ama bunu planlayacak ne yönetim ne de isteyecek teknik ekip var bizde
Bu kadar basitti aslında yapacakları ama nerede kafa bu uönetimde, teknik ekipte

Abi mr sonucu niye yarın? Yarın randevulu hastalar var makine soğumasın diye bizimkileri araya mi kaktircaklar
ben bunu baya uzun zamandır merak ediyorum, oyuncu sakatlanıyor ve koskoca galatasaray mr için asla anında sonuç elde edemiyor, hep 1-2 gün sonra. acaba şişlik falan inmesini mi bekliyorlar vs bir durum mu, bilmeden de bir şey diyemiyoruz tabi

Geri
Üst Alt