GSC Haber Okan Buruk: "Bir rivayete göre Singo'yu benim Ali Yiğit aldırmış"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Okan Buruk: “Bütün Şampiyonluklarımızın zorluğu vardı. İlk sene olduğu için iyi başlamadık benim ilk senem yeni bir takım zorlandık. İkinci seneye baktığınızda rakibinizin kazanarak gittiği sizin de onları geçmek zorunda olduğunuz bir sezondu.

99 puan almış bir takım nasıl Şampiyon olamaz diyorlar; çünkü öbür takım 102 aldığı için olamıyorsun.”

Okan Buruk: “Sosyal Medyadaki eleştiriler tepkiler benim için ölçü değil. Benim için ölçü sokaklardır. Sokakta o kadar iyi şeyler duyuyorum ki.

Şimdi bile eleştirebilirler beni..😅 1 aydır Şampiyon olmuyoruz, 1 aydır resmi maç kazanıyoruz diye..”

Okan Buruk: “Dünyada tekrardan ses getirdiğimizi, Türkiye’yi bırak Türkiye’de farklı bir yere geldik ama Dünya’da tekrar Galatasaray arenaya geri döndü sesini getirdik. Avrupa’da herkes Galatasaray’ın stadını, stadyum atmosferini konuşuyor.”

Okan Buruk: “Rakip takımın taraftarı Galatasaray’ın başında Okan Buruk’un olmasını istemez. ‘Hadi sende git artık Avrupa’ya bizde Şampiyon olalım’ diye bunu çok söyleyen oluyor.”

Okan Buruk: “İçeride Aile ortamını yakalamak için figürlere ihtiyaç var. Bence Ali Yiğit o figürlerden biri hem takımın yanında hem bizim yanımızda. Futbolu çok iyi biliyor. Hatta Singo’yu Ali Yiğit aldırdı diye bir rivayet var.😅

Okan Buruk: “Ali Yiğit’in de gözü çok iyi. Mesela Sara’yı da Ali Yiğit’e bağlayabiliriz. Sara’yı hep çok isterdi. Sara gelmeden önce her gün ‘Sara Sara Sara’ derdi kulakta kalsın diye.“

(343)

Son düzenleme:
Okan hocam çok güzel bir açıklama yapmış. Kaleci kurtaracak, santrafor gol atacak. İşi bu. O oyuncuların gol atması onların şampiyon yaptığı falan yok. Bunu yıllardır söylüyordum. Takım şampiyon olur, hoca şampiyon yapar, herhangi oyuncu değil

Hocam Allah bağışlasın ama bu hayatta kanım kaynamayan birkaç çocuktan birisi Ali Yiğit. Diğerleri de Ali Koç'un veledi ve Aziz Yıldırım'ın kızı.

Çok detaylı bir röportaj olmuş sanırım. 3 bölüme ayırmışlar. Önemli olanlar önceden teknik ekibe ekleme kısmında daha direk aynı ekiple devam edeceğiz derken bu sefer ekibin korurken daha da iyisi olabilir biz de daha iyisini yapacağız tarzı olmuş açıklaması oraya eklemeler olmuş veya olacak gibi. Onun dışında transferlerin hepsi benden geçiyor ve futbolun başında Abdullah Kavukçu var, son söz tabi başkanda diyerek futbol yapısının da belli olduğunu belirtmiş. Bir de bu sefer scout ekibimiz çok güzel bir liste verdi dedi. Hayırlısı. En önemli noktalar bunlardı bence açıklamalarında.

Çok fecaahat açıklamalar

Tarihe not düşülsün, bu ego patlaması bize çok büyük bir ders niteliğinde hezimet yaşatacak. Ard arda gelen mağlubiyetler ve puan kayıpları eşliğinde darmadağın olacağız bu bu sezon mu olur sonraki sezon mu bilemiyorum ama hiç öz eleştiri yapabilen ders alabilen bir adam değil

Tam finansal güç elde etmişken herşeyi kaybedeceğiz diye korkuyorum

Hocam hangi takımlıyız biz yani seni istemeyenler, fenerli miyiz yoksa beşiktaşlı mı?

Geri
Üst Alt