GSC Haber Okan Buruk: "Bir rivayete göre Singo'yu benim Ali Yiğit aldırmış"

Valla daha ortasina gelmedim tamamini izliyorum.

Sosyal medyaya bakis acisini takdir ederim. Kafayi oralarla mesgul etmenin faydasi asla yok fakat belli bir cercevede de her daim negatif /troll / galayana gelme olarak bakilmamali aslinda. Sokakta yuzyuze kimse zaten oyle cikis yapmaz.

Kisaca hepsi negatiftir/zaten sosyal medya copluk diyerek yok saymak ya da ciddiye almamak da belli noktada hata.

Bazen 1 gün falan konuşmadığı oluyor, o zaman diyorum ki ya adam 4 sene üst üste şampiyon oldu, niye bu kadar eleştiriyorum diyorum, sonra bı konuşuyor, az eleştirdiğimi farkediyorum. Acayip bı adam

adam sezon boyu kendisini yıkıcı şekilde eleştiren, lakaplar takan, ayakkabısına kdr laf söyleyenlerle haklı bir şekilde dalga geçiyor

olm sizi memnun etmek imkansız

gerçek hayatta 1 tane olduğu yetmiyormuş gibi forumda 150 tane hıncal uluç var

neyse hıncal uluç gibi karaktersiz değilsinizdir en azından

Singo'yu Ali Yiğit aldırıyor
Barış'ı antrenörü geliştiriyor
Lemina'yı taraftar aldırıyor
Osimhen şampiyon yapıyor
Mertens takımı yönetiyor

Okan hoca zaten antrenman yaptırmıyor. Paso gece kulüplerinde. Ne güzel iş valla, ne kolay lan. Demek boşa hoca arıyoruz olm gerek yok kimi koysan 4 senede şampiyon olurdu

"Izleme departmanimiz liste veriyor bize. Ama bakinca tum oyuncular pahali."

E hocam demiyor musunuz "bula bula hep 50M ustunu buluyorsunuz. Onu bizde buluruz" gibi elestiriler yapilmiyor mu scout tayfaya?

ben onu daha çok "piyasa çok uçtu, her oyuncu pahalandı" anlamında anladım açıkçası çünkü hoca kalkıp scout ekibini ucuz oyuncu bulamıyor diye şikayet etmez

"Izleme departmanimiz liste veriyor bize. Ama bakinca tum oyuncular pahali."

E hocam demiyor musunuz "bula bula hep 50M ustunu buluyorsunuz. Onu bizde buluruz" gibi elestiriler yapilmiyor mu scout tayfaya?
Hoca hazır olmuş genç oyuncu istiyorsa onlarda ona göre bir liste veriyorlardır. Sonuçta o tarz isteyince pahalı oluyor zaten oyuncu. O yüzden laf etmiyordur belki.

ben onu daha çok "piyasa çok uçtu, her oyuncu pahalandı" anlamında anladım açıkçası çünkü hoca kalkıp scout ekibini ucuz oyuncu bulamıyor diye şikayet etmez
Anc ye roportajda etmez tabi ama scout ekibinin isi bu, ucuzunu da bulmali etmeli.

Su demecten bizdeki scout tayfada 1 tane bile (sakayla karisik) @Deniz Zorlu yok gibi geldi bana

Hoca hazır olmuş genç oyuncu istiyorsa onlarda ona göre bir liste veriyorlardır. Sonuçta o tarz isteyince pahalı oluyor zaten oyuncu. O yüzden laf etmiyordur belki.
Iyide bizim forumdan bile 20 kisi onu yapabilir acikcasi ne bileyim, ya hocanin beklentisinde ya da adamlarin is yapisinda bir eksiklik/gariplik var gibi.

Anc ye roportajda etmez tabi ama scout ekibinin isi bu, ucuzunu da bulmali etmeli.

Su demecten bizdeki scout tayfada 1 tane bile (sakayla karisik) @Deniz Zorlu yok

Deniz'in listesindeki çoğu oyuncuyu 20'den aşağı alamazsın onu söyleyeyim de.

20 milyon da bizim için az bi para değil.

Bak o kadar söyledim hatta @Alper Altun admin şahit, bu sezon 50-60'tan fazla bonservis harcarsak eğer çok şaşırırım açıkçası. Böyle söyleyince kendisi itiraz etmişti en az bi 80 harcarız demişti ama hiç ihtimal vermiyorum.

20 piyasaya göre normal, bizim içinse para.

Geri
Üst Alt