GSC Haber Okan Buruk: "Bir rivayete göre Singo'yu benim Ali Yiğit aldırmış"

"Izleme departmanimiz liste veriyor bize. Ama bakinca tum oyuncular pahali."

E hocam demiyor musunuz "bula bula hep 50M ustunu buluyorsunuz. Onu bizde buluruz" gibi elestiriler yapilmiyor mu scout tayfaya?
Bir dönem bu konuyla alakalı o dönemin gözde duyumcularından biri sık sık yazıyordu. Scout ekibi transfer yapmış ama gittiği yerde tutunamamış veya kendini gösterip piyasasını yükselten oyuncuları öneriyor diye. Tamam yetiştirici kulüp değiliz de bunun da dengesini bulmamız lazım.

Yarın Singo gibi faydalanamadığın adamlar yüzünden ihtiyacın olan adamı yönetim aldırmayınca ağlama da.

1 ay en iyi ortasahayı alıcaz diye dalga geçtin devre arası, sonra anca Nhaga alındı şans bile vermedin.

Gözüken o tren kaçtı zaten. 5 oyuncu alalım 3'ü Dursun'un istediği oyuncu olur bu yaz.

Deniz'in listesindeki çoğu oyuncuyu 20'den aşağı alamazsın onu söyleyeyim de.

20 milyon da bizim için az bi para değil.

Bak o kadar söyledim hatta @Alper Altun admin şahit, bu sezon 50-60'tan fazla bonservis harcarsak eğer çok şaşırırım açıkçası. Böyle söyleyince kendisi itiraz etmişti en az bi 80 harcarız demişti ama hiç ihtimal vermiyorum.

20 piyasaya göre normal, bizim içinse para.
Tmm 20lik potansiyel bulursan al zaten, piyasa bu halde.

Bence 20 M nu pahali olarak degerlendirmiyor kimse , 40+ bana sorarsan o listedeki isimler. Benim dedigimde onlari zaten herkes biliyordur. Scout ekibi boyle bir seyse kebap gibi is bulmus bizim kuluptekiler acikcasi.

Bence 70-80 M harcaris bu arada (satis gerceklesirse tabii bizden Sara/Sallai belki dk yuzunden Singo vs.) zaten elden cikarmadan transfer yapamiyoruz kontenjandan dolayi.

Benim kilitlendigim (anlamlandiramadigim) icardiyi bekleme ve Duran gundemleri.

- sen bulmussan pazarligini yapiyorsan al sana lazim adami, ocardiye "baba sure doldu kusra bakma" de.(+1 kontenjan)
Osiye yedek olarak da neden duran gibi adama yuksek.maas veresin, soyle Gomise bulsun u23 fransiz fizikli gencoyu (zaten kac mac osimhenin onunde baslayacak sakatlik vs olmadigi surece)

Ozetle o kadarda el kol bagli degil su an 10+4 formatina ragmen.

Tmm 20lik potansiyel bulursan al zaten, piyasa bu halde.

Bence 20 M nu pahali olarak degerlendirmiyor kimse , 40+ bana sorarsan o listedeki isimler. Benim dedigimde onlari zaten herkes biliyordur. Scout ekibi boyle bir seyse kebap gibi is bulmus bizim kuluptekiler acikcasi.

Bence 70-80 M harcaris bu arada (satis gerceklesirse tabii bizden Sara/Sallai belki dk yuzunden Singo vs.) zaten elden cikarmadan transfer yapamiyoruz kontenjandan dolayi.

Benim kilitlendigim (anlamlandiramadigim) icardiyi bekleme ve Duran gundemleri.

- sen bulmussan pazarligini yapiyorsan al sana lazim adami, ocardiye "baba sure doldu kusra bakma" de.(+1 kontenjan)
Osiye yedek olarak da neden duran gibi adama yuksek.maas veresin, soyle Gomise bulsun u23 fransiz fizikli gencoyu (zaten kac mac osimhenin onunde baslayacak sakatlik vs olmadigi surece)

Ozetle o kadarda el kol bagli degil su an 10+4 formatina ragmen.

valla şuan başkanla hocanın arası pek iyi değil bence. sıkıntı burada başlıyor, kavukçu'yu da devre dışı bırakıyorlar, yönetime yeni gelenler ve eskiler daha ne yapacak belirsiz.

maalesef görünen köy kılavuz istemez eğer akılları başına gelmezse çok kötü bi transfer dönemi geçireceğiz

Iyide bizim forumdan bile 20 kisi onu yapabilir acikcasi ne bileyim, ya hocanin beklentisinde ya da adamlarin is yapisinda bir eksiklik/gariplik var gibi.
Yok hocam piyasalar acayip bir yere yükseldi. Hoca da CL'de ilk 11 atınca sırıtmayacak hazır gençler isteyince piyasası zaten o fiyatlar oluyor.

Bugün basit bir iltifat alsanız yolda yürüyüşünüz bile değişir 4 sene şampiyon yapmış adamda da haliyle ego olacak tabi ki. Ne isteniyor tüm sene eleştiri hakaret yiyor başarınca da çenesini kapatsın diye mi diye bekleniyor.

Bu açıklamalar artık kabak tadı verdi. İşine odaklanırsın inşallah. Laubaliliği kaldırmaz bu Klüp

Bu ara sanki yine fazla röportaj vermiye basladi, umarim kamp baslayincada artik yeni bir oyun sistem icin zaman bulur, cünkü oynadimiz oynunu kör sultan cözdü.

Hoca bu sene ,istifa etmeyerek cok buyuk bir hata yaptı bana gore umarim yanılırım ama ciddi bir guc zehirlenmesi yasiyor
4 defa üstüste şampiyon olmuş, 5.defa olup tarih yazma fırsatı var bunu denemeden niye bıraksın.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene özellikle Mart ayından sonra sahadaki oyunu görünce fazla cesur ve anlamsız buluyor bu yüksek özgüven dolu açıklamaları. Umarım bu güç zehirlenmesi takım yapılamasına ve sahaya yansımız yeni sezonda.

Para derdi yok, yoksa yapardi belki.
Para icin yapmiyor ki onlar, biraz delilik ve koleksiyon hastaliklari var.(Yapan da var tabii dedigin gibi)

Bazen cikiyor karsima inanamiyorum gorunce.

Star wars legoculara empati yapabiliyorum ama pokemon kartlari falan, aklim almiyor acikcasi

Sürekli "Sosyal medyaya bakmıyorum,sokağa tribüne bakıyorum." dediğine göre sosyal medyayı ciddiye aldığını düşünüyorum ben Okan hocanın

Aksi olsa ikide bir bunu söyleyip durmaz

Geri
Üst Alt