GSC Haber Okan Buruk: "Bir rivayete göre Singo'yu benim Ali Yiğit aldırmış"

Okan Buruk: "Başkanımız da bu konuda bir teklif sundu, şu an karar aşamasındalar.

Icardi’nin özelliği oynadıkça form tutması. Ancak tek forvetli sistemde Osimhen’le birlikte onun daha az süre alması, hem onu hem de beni duygusal olarak zorladı. Ona karşı büyük bir sevgimiz var, yaptıkları unutulmaz.

Fakat teknik adam olarak önceliğim her zaman Galatasaray’ın başarısı. Bu yüzden duygusal değil, rekabeti gözeterek karar vermek zorundayım. Icardi’nin oynamadığında mutsuz olduğunu da görüyorum. Osimhen daha fazla süre aldı. Şimdilik süreç devam ediyor, hayırlısı diyelim."

Bugün basit bir iltifat alsanız yolda yürüyüşünüz bile değişir 4 sene şampiyon yapmış adamda da haliyle ego olacak tabi ki. Ne isteniyor tüm sene eleştiri hakaret yiyor başarınca da çenesini kapatsın diye mi diye bekleniyor.

Keşke hakaret etse biraz yaw. :d

Okan Buruk: "Başkanımız da bu konuda bir teklif sundu, şu an karar aşamasındalar.

Icardi’nin özelliği oynadıkça form tutması. Ancak tek forvetli sistemde Osimhen’le birlikte onun daha az süre alması, hem onu hem de beni duygusal olarak zorladı. Ona karşı büyük bir sevgimiz var, yaptıkları unutulmaz.

Fakat teknik adam olarak önceliğim her zaman Galatasaray’ın başarısı. Bu yüzden duygusal değil, rekabeti gözeterek karar vermek zorundayım. Icardi’nin oynamadığında mutsuz olduğunu da görüyorum. Osimhen daha fazla süre aldı. Şimdilik süreç devam ediyor, hayırlısı diyelim."

Yahu Okan hoca ne diyecek başka? Yönetime de birebirde konuşurken İcardi'yi istemediğini dile getirmiştir, burada da dile getiriyor.

Yahu Okan hoca ne diyecek başka? Yönetime de birebirde konuşurken İcardi'yi istemediğini dile getirmiştir, burada da dile getiriyor.

Açıklamasına bakarsak hiç öyle demiyor, istemediği adama Başkan gidip teklif yapmaz öyle mantık mi olur

Açıklamasına bakarsak hiç öyle demiyor, istemediği adama Başkan gidip teklif yapmaz öyle mantık mi olur

bana hiç öyle gelmedi izliyorum bi yandan, bence İcardi oynamak istiyor ama ben onu hiçbir şekilde ilk 11 düşünmüyorum ve mutsuz oluyor, yedekte kalınca form da tutamıyor

daha ne diyecek ki

bana hiç öyle gelmedi izliyorum bi yandan, bence İcardi oynamak istiyor ama ben onu hiçbir şekilde ilk 11 düşünmüyorum ve mutsuz oluyor, yedekte kalınca form da tutamıyor

daha ne diyecek ki
Yollarımızı ayırdık diyecek, hem istemeyip teklif yapacak sonra kabul ederse ne yapacak? Ben sizin mantığınızı çözemiyorum vallah çünkü istemiyorsa zaten güzelce ayrılık kararı alırsın.

Bir rivayete göre Singo Galatasaray da sağ bek oynayamıyor. Stoperde de baya kötü oynuyo. Diğer rivayete göre milli takımda döktürüyor. Rivayetleri çarpıştırınca ortaya ilginç sonuçlar çıkıyo.
Yine diğer bir rivayete göre Boey'i Marcao'yu çöp edilen Nelson'u Barışı Keremi bulan scout ekibi nedense son zamanlarda çuvalladı yada hiç oyuncu bulamadı. Mesela bu rivayette ilginç. Neden Terim döneminde bu kadar başarılı scout varken şuan bu durumda. Mesela Sara hangi scout başarısı acaba hangi rivayetin ürünü. Bide bu rivayetlere bakmak lazım değil mi

Hocam kim aldırıyor kim onay veriyor bizim umurumuzda değil açıkçası. Umurumuzda olan aldırdığınız topçular son 3 senedir top mop oynayamıyor. Tek tutan transferin osimhen ona da 100 milyon harcandı. Geri kalan kemik kadro halaaa Erden timur ve Burak elmas zamanı transferler ve bu herifler yaşlanıyor artık

Hocanin su roportaj islerinde, iyi gunde ya da basari sonrasi iletisimine bir asistan bir sey lazim.

Sosyal medyaya bakmiyorum, sokakta yok oyle seyler deyip "ali yigit aldirmis vs" ya da "elestirisiz uyuyamiyorum ya" (ya da boyle bir sey demisti iste) gibi espiri ile karisik demecleri bence kotu yav.

Geri
Üst Alt