Mauro'nun yedek kalması, daha az süre alması onu psikolojik olarak zorluyor, beni de psikolojik anlamda zorluyor.Okan Buruk: "Bu senenin en komik olaylarından biri, coğrafi ofsayt pozisyonuydu."
buna baslık acılır hocam
Mauro'nun yedek kalması, daha az süre alması onu psikolojik olarak zorluyor, beni de psikolojik anlamda zorluyor.Okan Buruk: "Bu senenin en komik olaylarından biri, coğrafi ofsayt pozisyonuydu."
Bugün basit bir iltifat alsanız yolda yürüyüşünüz bile değişir 4 sene şampiyon yapmış adamda da haliyle ego olacak tabi ki. Ne isteniyor tüm sene eleştiri hakaret yiyor başarınca da çenesini kapatsın diye mi diye bekleniyor.
Okan Buruk: "Başkanımız da bu konuda bir teklif sundu, şu an karar aşamasındalar.
Icardi’nin özelliği oynadıkça form tutması. Ancak tek forvetli sistemde Osimhen’le birlikte onun daha az süre alması, hem onu hem de beni duygusal olarak zorladı. Ona karşı büyük bir sevgimiz var, yaptıkları unutulmaz.
Fakat teknik adam olarak önceliğim her zaman Galatasaray’ın başarısı. Bu yüzden duygusal değil, rekabeti gözeterek karar vermek zorundayım. Icardi’nin oynamadığında mutsuz olduğunu da görüyorum. Osimhen daha fazla süre aldı. Şimdilik süreç devam ediyor, hayırlısı diyelim."
Seninde forum için genç moderatörler bulup yetiştirmen gerekir.Mauro'nun yedek kalması, daha az süre alması onu psikolojik olarak zorluyor, beni de psikolojik anlamda zorluyor.
buna baslık acılır hocam
Yahu Okan hoca ne diyecek başka? Yönetime de birebirde konuşurken İcardi'yi istemediğini dile getirmiştir, burada da dile getiriyor.
Rahat bırak adamıMauro'nun yedek kalması, daha az süre alması onu psikolojik olarak zorluyor, beni de psikolojik anlamda zorluyor.
buna baslık acılır hocam
Açıklamasına bakarsak hiç öyle demiyor, istemediği adama Başkan gidip teklif yapmaz öyle mantık mi olur
Yollarımızı ayırdık diyecek, hem istemeyip teklif yapacak sonra kabul ederse ne yapacak? Ben sizin mantığınızı çözemiyorum vallah çünkü istemiyorsa zaten güzelce ayrılık kararı alırsın.bana hiç öyle gelmedi izliyorum bi yandan, bence İcardi oynamak istiyor ama ben onu hiçbir şekilde ilk 11 düşünmüyorum ve mutsuz oluyor, yedekte kalınca form da tutamıyor
daha ne diyecek ki
murat onder