Galatasaray'dan Yalanlama!

Yemek olur maddi olarak ya da kitap filan diğer türlü avatarını Mahmut Şevket paşa yaparım tüm yaz :)
MŞP dan bana ne yaw?..100 bin TL lik mütevazı arabamın anahtarını ortaya koyardım gönül rahatlığıyla ama yemek de olur. Nusret dedikleri kadar var mıymış test ederiz senin keseden! :uiyy:

MŞP dan bana ne yaw?..100 bin TL lik mütevazı arabamın anahtarını ortaya koyardım gönül rahatlığıyla ama yemek de olur. Nusret dedikleri kadar var mıymış test ederiz senin keseden! :uiyy:
Nusret liboş ama aynı bütçeye kadın pazarına ya da onun muadili medeniyetler sofrasına götürürüm kazanan ödesin o zaman madem avatar kitap yok öyle yapalım çünkü ben nusretten yemem :(

Nusret liboş ama aynı bütçeye kadın pazarına ya da onun muadili medeniyetler sofrasına götürürüm kazanan ödesin o zaman madem avatar kitap yok öyle yapalım çünkü ben nusretten yemem :(
O niye? Hocana ve takımına güvenmiyor musun yoksa?!..

haberin çıkış kaynağına da baktım sosyal medyada Burhan Can Terzi salağıymış cevap vermeye bile değmez zaten muhabirler arasında Trt de Volkan ,Emre Kaplan bu üçüne inanan takip edenin aklına şaşıyorum üçüde süzme salak senaryo yazmada üstlerine yok 🤣

E ben ne kazanacağım peki? Güveniyorum hem Fatih hocaya hem de fenerin mallığına yani sen kazanınca ben ödeyeceğim de ben kazanınca niye sen ödemiyorsun ki 🤗
''Kazanan ödesin'' denmez buna muhterem. Ne içiyorsun? Yok içmeden böyleysen durum daha da vahim!..

Alkol kullanmam edebimizi bozacaksak gerek yok

Sehven olmuş -t eksik mobildeyim
maxresdefault.jpg

Tamam zaten de bulandırmaya çalıştın gibi algıladım?!:unsure:...

Biz ilk ikide olursak ve FB bizim altımızda kalırsa sen kazanıyorsun; diğer ihtimallerde ben...

Medeniyetler sofrası, açık büfe, kaybeden öder...Keşke şampiyon olsak da ben ödesem hesabı...Anlaştık🤝

Tamam zaten de bulandırmaya çalıştın gibi algıladım?!:unsure:...

Biz ilk ikide olursak ve FB bizim altımızda kalırsa sen kazanıyorsun; diğer ihtimallerde ben...

Medeniyetler sofrası, açık büfe, kaybeden öder...Keşke şampiyon olsak da ben ödesem hesabı...Anlaştık🤝
Ne alakası var sadece alkol filan demek ayıp kaçtı

Evet anlaştık mustafa

Geri
Üst Alt